Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני כן התנצלות, אינני יכול לעבור שורה כאן בלחיצה על ENTER אז ההודעה כתובה בצורה לא כל כך נוחה לקריאה. לאחרונה הבחנתי שהרכב מתחמם והשמשה הקדמית מתחילה להעלות אדים. בהתחלה לא הבנתי מהיכן מגיעים המים . לאחר סריקה יסודית גילתי שקיימת נזילה (2 חורים קטנים) מצינור שנכנס לרכב מהמנוע אל פתחי האוורור מצד שמאל למטה מימין לדוושת הגז. מדובר במים חלודים רותחים ואכן המפלס המים במיכל המים ירד פלאים. הייתי מעוניןי לדעת איך קוראים לצינור הזה ומהו תפקידו של צינור זה והאם אני יכול להחליף אותו באופן עצמאי? תודה.

עריכה אחרונה על ידי bonbon30
פורסם

כנראה מדובר על הצינורות שמובילים לרדיאטור הפנימי שתפקידו לדאוג לחימום,

יש 2 אופציות, לבטל את הצינורות ואז לא יהיה חימום בתוך האוטו,

או לסדר את הבעיה, זה כרוך בפירוק כל הדשבורד, הרבה עבודה, בדרך כלל עבודה תעלה סביב ה1000 ש"ח +-

בלי החלק שצריך להחליף.

לגבי לעשות לבד, אם לא התעסקת בזה אף פעם, לא הייתי ממליץ, כיוון שזה כרוך בפירוק הרבה רכיבים חשובים כמו כריות ומחשב כריות אוויר.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

הנזילה היא בצינורות בתא מנוע או בפנים הרכב?

אם זה רק הצינור בתא מנוע זה שטויות להחליף ואני מאמין גם זול, אם הנזילה היא בפנים זה כבר סיפור אחר ויותר יקר.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם
הנזילה היא בצינורות בתא מנוע או בפנים הרכב?

אם זה רק הצינור בתא מנוע זה שטויות להחליף ואני מאמין גם זול, אם הנזילה היא בפנים זה כבר סיפור אחר ויותר יקר.

זה צינור פנימי (יותר נכון 2 צינורות אבל רק אחד נוזל). האמת למראית עין לא נראה שצריך לפרק דשבוורד כי זה נראה מורכב על יחידה שניתנת לפירוק ללא פירוק הדשבורד השאלה מה קורה בציד השני כי זה נכנס למנוע ללא חלקים באמצע..
פורסם

בצד השני גם כן יש צינורות.

לעיתים ניתן להחליף את הצינור שאתה מדבר עליו ללא פירוק הדשבורד ולעיתים לא. נסה להעלות תמונה.

בכל אופן אם אין לך ניסיון עם זה אל תתעסק ולך למוסך.

חבל שבגלל שטות כזו יילך לך ראש מנוע.

פורסם

אם יש גישה לרדיאטור חימום ולצינורות שלו אז זכית, יש רכבים שזה סיוט להגיע אליו ואנשים פשוט מבטלים את החימום בגלל זה.

בתא מנוע הצינורות מקיר האש מתחברים לשאר מערכת הקירור של המנוע, ואפשר לנתק אותם.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

זה מחובר ישירות לרדיאטור ?

אם כן צריך להחליף את כולו, אם לא אז רק את הצינור, כי בצד השני בקיר אש מחובר צינור למנוע וזהו.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

תמונה ראשונה ניתן להתרשם מ2 הצינורות (עשויים מפלסטיק קשיח??) העליון מתיז מים מ2 חורים קטנים על כל לחיצה של הגז. fcr78y.jpg29wwaqg.png

פורסם

חברים עוד שאלה שקשורה אולי באופן עקיף,האם נתינת גז אמורה לגרום למים במיכל לעלות למעלה? וכיצד יתכן שהאוטו כבר הגיע לטמפ' גבוהה (טיפונת מעל החצי) והרדיאטור קר לגמרי והמאורר לא עובד? האמת הרכב הנ"ל לא סבל מבעית חום בתקופה האחרונה.

פורסם

שאתה רואה שמפלס המים עלה בלחיצה על הגז זה מגיע מאוויר שנכנס לצינורות המתבחרים למיכל המים.

צינור שבתא מנוע עם חורים - ממש לא בעיה להחליף.

פורסם (נערך)

אוקיי חברים עדכון. אחרי שעות(!) בחיפוש האינטרנט על החלק הנ"ל ואחרי ביקר במוסך המורשה ( גם להם לקח המון זמן למצוא את החלק ולהבין מזה אבל לזכותם יאמר שהם לא ויתרו עד שמצאו) . מדובר בזוג צינורות פלסטיק שמחוברים למערכת החימום של הרכב. שפו לחברי הפורום שישר זיהו זאת :) במוסך אומרים שלא ניתן לקבל רק את הצינור כי זה בא קומפלט עם הרדיאטור והמחיר 1200+ מע"מ. האמת הם ממש ניסו לעזור ולמצוא לי משהו חליפי אז הם יצרו קשר עם מוסך לרדיאטורים ושם ביקשו על החלק 490 + מע"מ. ניגשתי לשם לבדוק אולי בכל זאת ימכרו רק את הצינורות אז שהגעתי לשם פתאום דרשו 890+ מע"מ :mad2: רק על החלק (באותו רגע "שרפתי" את המוסך ולא אתקרב אליו ולא אמליץ לאף אחד להתקרב למקום ניבזי שמעלה מחירים אחרי 2 דקות). ניגשתי לכמה פירוקיות גם רוצים לדחוף את כל הרדיאטור. אני אשמח לדעת אם אתם מכירים מקום שיכול למכור רק את הצינורות הפלסטיק (צד שמאל בתמונה) . בינתיים מישהו המליץ לי לשים פלסטלינה פרופוקסי שהופכת לפלדה קשה להאמין שזה יעזור.1fwwpd.jpg

עריכה אחרונה על ידי bonbon30
פורסם

אין כמו פלסטלינה אפוקסית חבל לשרוף כסף אם זה בעיה נקודתית.

גש לחנות חומרי בניין רכוש פלסטלינה אפוקסית במחיר של 25 לגליל,

1)נקה את האזור עם ספרי קרבורטורים

2)לוש את הפלסטלינה למרקם אחיד

3)אל תחסוך בכמויות ועטוף את כל החור כמו חובק.

במידה ואתה עדיין חושש רכוש RTV ולאחר ייבוש הפלסטלינה(כחצי שעה) מרח בנדיבות מסביב ל"חובק".

• תוכן חדש...