Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור, רכב שעומד כשנתיים ללא טסט בחניה ניפרץ ונגנבו ממנו מערכת וכסא נהג. בתא כפפות היו הרישיונות שנימצאו זרוקים ברכב עצמו.

האם לדווח למשטרה על המקרה הנ״ל? החשש הוא שהפרטים של הרכב יעברו לידיים עוינות וכדומה.

פורסם

לדעתי פנייה למשטרה מומלצת אם בכוונתך להגיש תביעה בחב' הביטוח. אם אין ביטוח, הפנייה למשטרה כנראה לא תתרום בכלום וכל השאר ברמת הניחוש.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

רציתי להתייעץ עם חבר5י הפורום,הרכב הנ"ל הוזז לשטח "פרטי" ועדיין אני מגלה קנסות על סך 100 ש"ח כל פעם מחדש(האם בכלל מותר למשטרה לעשות זאת?)

שנית האם לעשות לו טסטים ולהעמיד אותו למכירה?

באמת שאנני יודע כבר מה לעשות איתו.

אשמח לתשובות מקצועיות

פורסם

הודעת למשטרה על הפריצה? אם אתה לא מתכוון להשמיש אותו הפיתרון הטוב ביותר הוא להוריד אותו מהכביש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: מצאתי על שמשת הרכב כ900 ש"ח דוחות שמחולקים ל100 ש"ח כל אחד,(אפי' יום אחד קיבלתי באותו יום 2 דוחות בשעות אחרות).

הצליחו לייאש אותי ,ופשוט העלמתי את הרכב משם,הפקחים פשוט החליטו לא לעזוב את האזור, וכל יום מחדש דו"ח.

אגרת רישיון לצורך חידוש הטסטים והחזרה לכביש זה 3700 ש"ח לפני הוצאות תיקונים, אם יצוצו לפני טסט,הרכב עצמו לא ימכר יותר מ7 אלף ש"ח במצב הנוכחי .

הציעו לי למכור אותו ב1000 ש"ח בפירוקים.

ועכשיו שתי שאלות:

א. האם מותר לשיטור לשים דו"ח בשטח פרטי אבל לא שלי

ב.מה הייתם עושים במצבי לגבי הרכב

פורסם

כמו שהצענו לך כבר. להוריד מהכביש במשרד הרישוי ולמכור לפירוק. חבל שעכשיו תצטרך להוסיף למשוואה גם את הדוחות שקיבלת.

פורסם

הייתה כתבה לא מזמן על אדם שמקבל קנסות על רכב ישן שלו שחונה אצלו בחניה הפרטית והעירייה הוציאה לו צו פינוי לרכב אחרת הוא ייגרר כי השכנים התלוננו שמדובר במפגע אסתטי. בית המשפט קיבל את עמדת העירייה. מסתבר שגם בשטח פרטי אי אפשר לעשות מה שרוצים.

פורסם

אני לא מצליח להבין מה זה עניינה של העירייה/משטרה איזה רכב הוא מחנה בשטח הפרטי שלו? [או של סבא שלו, או של חבר שלו שמרשה שלו].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...