Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור - רנו קליאו 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לא כ"כ מצאתי מידע על זה בפורומים או באינטרנט.

אני צריך למלא נוזל קירור לקליאו החדשה שלי (מנוע 0.9):

1. הגיוני שאחרי 4000 + ק"מ הוא קרוב למינימום?

2. איזה נוזל קירור עליי לקנות ומאיפה קונים? (לא מצאתי גם בספר רכב התייחסות לאיזה נוזל לשימוש)

כרגע ראיתי שיש ברכב נוזל קירור ירוק זוהר.

תודה.

פורסם

גש למחסן החלפים של קרסו לבדוק אם יש להם נוזל במידה והם לא מחזיקים את המקורי תבדוק בטלרון שמביאים מוצרי elf.

חוסר מים זה בסדר במידה וזה חד פעמי.

אפשר גם לגשת למוסך המרכזי של היבואן לבקש שישלימו את החסר לדעתי זה אמור להיות ללא תשלום.

פורסם

זה לא מה שאפשר אלא זה מה שצריך לעשות. רצוי לוודא שהם מתעדים את העניין במחשב, לכל צרה שלא תבוא.

ככל הזכור לי נוזל הקירור המקורי של רנו מוגדר "לכל החיים" ואינו אמור להיות מוחלף לכל אורך חיי הרכב (כן, בטח :?).

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כלומר ללכת למוסך של קרסו בתל אביב ולהגיד להם למלא את המיכל?

כדאי לבקש מהם לבדוק מדוע זה ירד או שזה בסדר לרכב חדש?

פורסם

זה הגיוני אם ברכב חדש יש מאט ירידה בנוזל וגם בשמן מנוע,אתה יכול לבקש מהם למלא מאט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יכול להיות שזה חלק מההרצה,

אבל גם אצלי כשהרכב היה חדש לא הגיע מיכל נוזל קירור לרדיאטור מלא לגמרי.

גם אצל ההורים שלי לא הגיע מיכל מלא.

גש למוסך שיבדקו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...