Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני בתקציב 50000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הבידוד לעומת שאר המיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בידוד הרעשים בסדר גמור. בסך הכל הרכב די שקט רוב הזמן, אין רעשי רוח ואין רעשים חריגים מהצמיגים. אבל -

1. כן יש רעשי מנוע כשאתה מושך אותו לסל"ד גבוה. וכשיש לך מנוע קטן + גיר אוטומטי עם 4 הילוכים בלבד + רצון לנסוע מהר = יש סל"ד גבוה לא מעט זמן.

2. יש רעשים מהמתלים, כלומר ממש שומעים את המתלים עובדים בזמן נסיעה על כבישים משובשים. לא מאוד קריטי, אבל קיים.

אגב, יש אחלה מערכת סטריאו. בניגוד לפיקנטו, שמגיעה עם מערכת מקורית שיש לה איכות שמע של טרנזיסטור משנת 86.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המיני הטובה ביותר?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה צביקה.אתה מאוד עוזר.

נשמע לי שהתרשמת דווקא לטובה מהרכב הזה.

אתמול ראיתי את ה-I10 החדשה והיא גם נראית טוב לדעתי.

עכשיו חשבתי על משהו עקרוני- היא למה חברות אחרות אינן מייצרות את הרכבים של 1000 נפח מנוע עם גיר אוטומט (לא רובוטי) כמו של יונדאי כמו ... (סקודה,סיאט?).אולי אני טועה אבל אני שם לב שרק יונדאי ייצרה את הגיר הלא רובוטי עם רכבים נפח של 1000 מנוע.

פורסם

היתרון של הרובוטי הוא שהוא חסכוני יותר,לא יודע לגבי עלויות של הגיר עצמו.

פורסם
תודה רבה צביקה.אתה מאוד עוזר.

נשמע לי שהתרשמת דווקא לטובה מהרכב הזה.

אתמול ראיתי את ה-I10 החדשה והיא גם נראית טוב לדעתי.

עכשיו חשבתי על משהו עקרוני- היא למה חברות אחרות אינן מייצרות את הרכבים של 1000 נפח מנוע עם גיר אוטומט (לא רובוטי) כמו של יונדאי כמו ... (סקודה,סיאט?).אולי אני טועה אבל אני שם לב שרק יונדאי ייצרה את הגיר הלא רובוטי עם רכבים נפח של 1000 מנוע.

בסך הכל התרשמתי לטובה מהרכב, בהחלט. הוא לא מאוד מהיר וגם לא מאוד מרווח, אבל היי - במחיר הזה...

לדעתי לך על ה-1.1 ליטר אוטומט inspire. תוספת של 6,000 בשביל חישוקי סגסוגת, 2 חלונות חשמל אחוריים ומראות חשמל נראית לי קצת מוגזמת.

למה מייצרים גיר רובוטי ברוב הרכבים הקטנים? מכמה סיבות...

1. זה יותר זול לייצור. מבחינה מכאנית הוא זהה לגיר ידני, ככה שלא צריך לתכנן תושבות שונות לגיר, ניהול מנוע שונה וכו'.

2. זה יותר קל, פיזית, מה שגורר צריכת דלק טובה יותר.

3. זה נותן נתוני צריכת דלק רשמיים טובים יותר ופליטת CO2 נמוכה יותר או דרגת זיהום אוויר נמוכה יותר (שגוררת רמת מס נמוכה יותר).

4. רוב הלקוחות האירופאיים גם ככה קונים את הרכבים האלו עם גיר ידני, אז חבל לפתח גירים יקרים בשביל כמה אלפי רכבים בשנה לשוק הישראלי.

5. גיר אוטומטי עם 4 הילוכים מכביד מאוד על הביצועים של הרכב וזה מורגש מאוד ברכבים עם מנועים קטנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכם.

רציתי להודיע לכם כי לאחר התלבטויות לא מעטות בשעה טובה ומוצלחת קניתי את הI10 HIUNDAY החדש הזמנתי אותו בחברה.

רציתי להודות לכם על התמיכה ועל העזרה בהחלטה.ועל איך שהצלתם אותי מלעשות טעויות.(כמעט קניתי את הסקודה הרובוטית ואני שמח שלא עשיתי אתזה)

עשיתי עליו נסיעת מבחן.מאוד התרשמתי לטובה.

רכב יגיע בחודשים אפריל-מאי (כתוב בחוזה).

קבלתי הנחה על חבילת מגן וכן עלוקה וקודן (ללא תשלום כלל ) וכן מרימים לזוג חח.(הסביר לי מזה ושכחתי) וחיישניי רוורס בחצי מחיר לדברו.סה"כ באמת אין לי תלונות.

אעדכן שהרכב יגיע.לוקח זמן אבל לא נורא.העיקר זה כבר מאחוריי.

אז תודה לכולם במיוחד ל-TZVIKA PICK!!

פורסם

תתחדש,בחירה מצוינת.

פורסם

תתחדש בחירה נהדרת , אם היה יוצא לי לראות את השרשור הזה הייתי גם אני ממליץ לך על הI10 החדשה כי נותנת הרבה מאוד לתמורה של הכסף .

אגב לפני כמה ימים המלצתי לכמה מכרים על אותו הרכב תהנה ותתחדש ואשמח לראות אותך :)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...