Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרמינל 3

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

לפני מספר דקות חזרתי מטרמינל 3.

טרמינל מדהים ביופיו! סוף סוף יש לנו טרמינל ברמה אירופאית , אני רציני.

אני עדיין מלא התלהבות מהמקום :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אתה צריך לטוס יותר...
Aדי , אבי הוא עובד חברת תעופה לשעבר (לופטהנזה..) , טסתי מספיק.

את נמל התעופה של פרנקפורט , אני מכיר יותר טוב מאשר את נס ציונה :-)

מצאת למי להגיד "תטוס יותר" :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מקווה לפחות שתושבי אור יהודה והסביבה יקבלו פיצוי הולם לנזק שנגרם להם, ולא ידרסו על ידי נתב"ג 2000.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אני מקווה לפחות שתושבי אור יהודה והסביבה יקבלו פיצוי הולם לנזק שנגרם להם, ולא ידרסו על ידי נתב"ג 2000.

איזה נזק בדיוק נגרם להם?

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

זה בולשיט אחד גדול..

המטוסים ממריאים בדיוק מאותו מקום שהמריאו פעם.

המסלולים עצמם לא השתנו במילימטר..

ההבדל היחיד הוא הטרמינל החדש.

זה לא שיש מסלולים חדשים קרובים יותר לאור יהודה ככה שזה גורם ליותר רעש - המסלולים נשארו בדיוק באותה נקודה שהיו - לא נגעו בהם בכלום.

ובתור אחד שגר ביהוד אני יכול להעיד שהרעש לא כלכך נורא כמו שתושבי אור יהודה מתארים אותו בטלויזיה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שיעברו למקום אחר. :-)

:lol:

אין ספק שטרמינל 3 מהווה קפיצת מדרגה רצינית מאוד ביחס לטרמינל הישן (1).

מבחינת עיצוב - מדהים! חבל שלא לקחתי מצלמה..

והכביש שמוביל לטרמינל - אחלה. אחלה מקום לרייסים :wink: , רק חבל שמסתובבים שם יותר מידי שוטרים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
:lol:

אין ספק שטרמינל 3 מהווה קפיצת מדרגה רצינית מאוד ביחס לטרמינל הישן (1).

מבחינת עיצוב - מדהים! חבל שלא לקחתי מצלמה..

והכביש שמוביל לטרמינל - אחלה. אחלה מקום לרייסים :wink: , רק חבל שמסתובבים שם יותר מידי שוטרים.

לפני שהטרמינל נפתח היה שם ריק למדי..

ולפני שהרכבת נפתחה - בכלללללל לא הייתה נפש חיה באיזור.

הגעתי שם למהירות מיירבית של הפז'ו שלנו... 130 קמ"ש :twisted:

פורסם
זה בולשיט אחד גדול..

המטוסים ממריאים בדיוק מאותו מקום שהמריאו פעם.

המסלולים עצמם לא השתנו במילימטר..

ההבדל היחיד הוא הטרמינל החדש.

זה לא שיש מסלולים חדשים קרובים יותר לאור יהודה ככה שזה גורם ליותר רעש - המסלולים נשארו בדיוק באותה נקודה שהיו - לא נגעו בהם בכלום.

ובתור אחד שגר ביהוד אני יכול להעיד שהרעש לא כלכך נורא כמו שתושבי אור יהודה מתארים אותו בטלויזיה.

רק חבל שכמות המטוסים הוכפלה אם לא שולשה...
פורסם
רק חבל שכמות המטוסים הוכפלה אם לא שולשה...

גם שטויות...

כשכמות המסלולים נשארת זהה.. אין כלכך אפשרות להגדיל את כמות הטיסות הנכנסות והיוצאות.

פורסם
גם שטויות...

כשכמות המסלולים נשארת זהה.. אין כלכך אפשרות להגדיל את כמות הטיסות הנכנסות והיוצאות.

זה לא נכון. נמל התעופה Gatwick, בין העמוסים בעולם, מצויד במסלול המראה בודד.

ההנחה שלך מתבססת על כך שהמגבלה על כמות הטיסות שעברו בשדה התעופה הייתה המסלול,

בעוד שסביר להניח שלפני שהיו מגיעים למגבלה שלו, היו נתקלים בבעיה אחרת - קיבולת הטרמינל,

הזמן שלוקח לתדלק מטוסים ולפנות את הנוסעים מהמטוס (ולהעביר אותם אליו) כאשר אין שרוולים ועוד.

למרות זאת, בהתחשב במצב העגום של התיירות בארץ, ובכך שבמספר הטיסות האחרונות שלי לא ראיתי

הרבה אנשים בטרמינל (הפעמים היחידות שהוא ממש צפוף הן בחגים, וגם אז, הבעיה היא במתקנים,

ולא במסלול המראה - עכשיו כנראה כן יוכלו להוציא יותר טיסות בתקופות האלו), קשה לי להאמין שגם

קודם, ביום רגיל, שדה התעופה היה אפילו קרוב למגבלת הקיבולת שלו, ולכן אין סיבה לתגברות ממשית

בכמות הטיסות (מלבד החגים).

עומר.

פורסם
זה לא נכון. נמל התעופה Gatwick, בין העמוסים בעולם, מצויד במסלול המראה בודד.

ההנחה שלך מתבססת על כך שהמגבלה על כמות הטיסות שעברו בשדה התעופה הייתה המסלול,

בעוד שסביר להניח שלפני שהיו מגיעים למגבלה שלו, היו נתקלים בבעיה אחרת - קיבולת הטרמינל,

הזמן שלוקח לתדלק מטוסים ולפנות את הנוסעים מהמטוס (ולהעביר אותם אליו) כאשר אין שרוולים ועוד.

למרות זאת, בהתחשב במצב העגום של התיירות בארץ, ובכך שבמספר הטיסות האחרונות שלי לא ראיתי

הרבה אנשים בטרמינל (הפעמים היחידות שהוא ממש צפוף הן בחגים, וגם אז, הבעיה היא במתקנים,

ולא במסלול המראה - עכשיו כנראה כן יוכלו להוציא יותר טיסות בתקופות האלו), קשה לי להאמין שגם

קודם, ביום רגיל, שדה התעופה היה אפילו קרוב למגבלת הקיבולת שלו, ולכן אין סיבה לתגברות ממשית

בכמות הטיסות (מלבד החגים).

עומר.

Gatwick אינו נמל תעופה במדינת ישראל שכפוף לחוקים ולתקנות הישראליות.

אמנם החוקים בישראל כפופים גם לחוקים הבינלאומיים - אך יש עוד חוקים שקיימים רק במדינת ישראל.

יש הרבה חברות שרוצות להגדיל את מספר הטיסות מהארץ ולארץ - ונתקלות בסירוב של משרד התחבורה.

בין היתר בשביל למנוע פגיעה ב"אלעל" ועוד כל מיני דברים מטומטים שבכל מקום בעולם לא היה תופס.

(שכן שלי הוא סמנכ"ל בSWISSAIR-ישראל, ויוצא לי לשמוע הרבה תלונות שלו בנושא)

• תוכן חדש...