Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לי עקרונית בעיה עם לאכול חלקי פנים, מוח, טחול, לבבות, כבד, ריאות (אם כי את הטעם לא אהבתי).

אבל לאכול מח עצם ושקדי עגל זה דברים שאני פשוט לא מסוגל לאכול.

אחד במרקם של נזלת והשני זה בסה"כ שם יפה לאשכים.

ניראה לי שהתבלבלת חבר http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%AA_%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A1 נ.ב גם אני לא מחבב את המרקם של מח עצם אבל הם פורסים את העצם לשתיים ומניחים על הגריל, ככה שמתקבל רק הטעם ללא כל הנזלת :wink:

פורסם

זה מה שאמר לי הקצב הערבי בסופר כששאלתי אותו מה זה הקפסולות הלבנות המוזרות האלה.

המראה כל כך מתאים לאשכים שאפילו לא חשבתי על זה פעמיים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מיט בר מצויינת , ללכת להדסון בשביל סלופי לא בדיוק קולע לולנטיין , שיין אנד שארפ פורטר אנד סאן לא שמעתי עליהן בכלל (לא שזה מעיד משהו) .

בכל מקרה , אני לא חושב שיש ממש סיבה לחפש תחליף ל-NG למי שרוצה פורטרהאוס טוב ואווירה רומנטית

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
סלופי לא בדיוק קולע לולנטיין

יש לי סיפור, שממש לא נכנס אליו עכשיו, רק נספר שחבר יצא עם בחורה לדייט שני או שלישי, מתים על תאילנד, מתים על חריף, הלכו לבית התאילנדי.

אח"כ כשהיא ירדה לו היו צרחות עד הירח (ובחזרה) :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש לי סיפור, שממש לא נכנס אליו עכשיו, רק נספר שחבר יצא עם בחורה לדייט שני או שלישי, מתים על תאילנד, מתים על חריף, הלכו לבית התאילנדי.

אח"כ כשהיא ירדה לו היו צרחות עד הירח (ובחזרה) :lol:

גמרת אותי,אני עם דמעות פה.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...