Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב .

הרכב שלי הוא רנו מגאן קופה שנת 2001 ידנית , השבוע נגמר לי המצבר . והטענתי אותו בבית הרכבתי , האוטו נדלק מסטרטר ראשון

אבל הטורים גבוהים יחסית (20-25K) ולא יורדים , אם אני נותן גז הטורים עולים(הפדל מגיב) ולא יורדים בחזרה ונשארים כמו אחרי הגז .

מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד לפתור אותה? יכול להיות שזה דורש רק איפוס מחשב?

תודה לעזורים.

פורסם

בדקתי את העניין הצינור לא היתנצק , גם מבחינה כללית זה לא אפשרי כי המצבר במגאן הזו יושב בתא נפרד מתחת לתעלות גשם .

פורסם

בזמנו, נתקלתי ברנו מגאן (אומנם 2 אבל יכול להיות שקשור),

אם בעייה דומה, הרכב היה מניע ונשאר על טורים גבוהים,

בחיבור למחשב הראה תקלה במצערת.

אני הייתי מציע לך לגשת לדיאגנוסטיקאי ולבדוק עם מחשב לקודי תקלה.

פורסם

לאור שהדבר קרה לאחר הח' מצבר הרי שאני ממליץ לך לבדוק שוב יניקת אוויר כתוצאה מצינור כלשהו שהתנתק ו/או נפגע. כמו גם לבדוק שהפרפר בבית המצערת חוזר למקומו. אין להפעיל כח חיצוני. יתכנו בעיות נוספות

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היום החלטתי בבוקר להוריד את הרכב למוסך , לסורק תקלות . נסעתי בערך 5 קילומטר בלי ללחוץ על הגז(הרי היא נותנת לבד ) ופתאופ אחרי החמישה קילומטרים האלה - הטורים חזרו לעצמם למצבם הרגיל . אפילו טיפה היתעצבנתי , כי לא הייה לי מה להסביר ולהראות במוסך . חיברנו סורק לא גילה כלום , ונסעתי לשלום. למבינים - מה יכולה להיות הבעיה ?

• תוכן חדש...