Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סחה למוטו

ג'נגו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על גיליון ה -200.

מושקע ומקרין אוירה חגיגית והיסטורית אותנטית.

:mm_yeah: :mm_yeah:

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
על גיליון ה -200.

וואלה?

אני מתכוון וואלה?? האם קם יורש לגליון 12 האגדי?

את זה אני צריך לראות (לא שזפתי את השעמומון כמעט שנה).

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

ואללה.

וואלה?

אני מתכוון וואלה?? האם קם יורש לגליון 12 האגדי?

את זה אני צריך לראות (לא שזפתי את השעמומון כמעט שנה).

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
על גיליון ה -200.

ג'נגסטר, לא קראתי ואפילו לא ראיתי אז לא יכול לחזק או לשלול

אבל התוכן ידידי, האם עדיין יש את ההרגשה שאתה קורא ברוז'ור של חברות הרכב (שמפארות ומהללות את מוצריהן)?!

האם עדין כמעט כל כלי יוצא מהולל מכל מבחן?

ונותר לך "רק לרוץ ולרכוש כי צפוייה עליית מחירים"?

לא יודע, אישית, כאחד שאיגד את כל החוברות משנת 88' בשנים האחרונות קיבלתי אכזבה רבתי עד להפסקת המנוי.

cheers lad

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

התבגרנו. כולנו. כנראה שטעויות,כתבות רעות/מוטות אפשר למצוא בכל מגזין. הגיליון הנוכחי לא מושלם,אבל לא על זה יצא פרגוני.

נודף ממנו ריח אמיתי של חגיגה ואם מקשיבים טוב,ומנטרלים לרגע את הציניות,אפשר לשמוע מרחוק משק קליל של כנפוני ההסטוריה.

ג'נגסטר, לא קראתי ואפילו לא ראיתי אז לא יכול לחזק או לשלול

אבל התוכן ידידי, האם עדיין יש את ההרגשה שאתה קורא ברוז'ור של חברות הרכב (שמפארות ומהללות את מוצריהן)?!

האם עדין כמעט כל כלי יוצא מהולל מכל מבחן?

ונותר לך "רק לרוץ ולרכוש כי צפוייה עליית מחירים"?

לא יודע, אישית, כאחד שאיגד את כל החוברות משנת 88' בשנים האחרונות קיבלתי אכזבה רבתי עד להפסקת המנוי.

cheers lad

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם

הסקוטר עדיין לא קיבל את גיליון ה200.

אבל יום הולדת 200 למוטו הוא תאריך חשוב, עם כל הביקורת, האכזבה והידיעה (בעיקר בזכות מוטו)

שיכול להיות מגזין עברי יותר טוב, עדיין למוטו יש מקום של כבוד בדרך שעברה האופנוענות הישראלית מראשית שנות ה90 ועד היום.

למוטו יש תפקיד מרכזי בסצינה הזה שכלנו משחקים בה תפקיד, מי לפני הופעתו ומי אחריו.

תודה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

הסקוטר סוף סוף התחיל לקרוא במוטו.

ברפרוף ראשוני המבחן כביש ההמוני היה נראה מאוד מבטיח 8 אופנועים, שמונה בוחנים, ושמונה כותבים מובחרים.

אבל הסקוטר נאמן לחינוך הפולני קורא ה-כ-ל ולפי הסדר. הכתבה על ה999 מודל 2005 לקחה הרבה מאוד זמן, למרות שבכל פעם שהסקוטר חזר עליה הקריאה הייתה יותר מהירה.

אבל לבד מהעובדה שגידי פרדר על KLE יותר מהיר מהכריש על CBR-RR או שלא, הסקוטר לא הבין כלום מהכתבה. החלק של מבחן הספרטיביים אולי נתן משהו, אבל מישהו יכול להגיד לי משהו על ה BMW GS לעומת ה ST3 יתרונות חסרונות איזה שהיא תובנה? כן הST יותר ספורטיבי וGS מתאים למי שרוצה לטבול את צמיגו בעפר שבילי הקק"ל, עוד משהו?

פייזר 600 למול בנדיט 1200 אני הייתי בטוח שזה מבחן בין דורי לנישת הערומים, אבל להסיק מכך שה600ים יותר עדיפים על הליטרים הערומים, באמת?

האם בנדיט 600 עדיף על FZ1 האם ההורנט 900 נחות למול אחיו הקטן?

על ההשוואה בין הביבי DL לבין הKLE אפילו רצוי שלא להגיב. בקיצור למרות החגיגיות למרות הכישרון למרות הרעיון המצוין :mm_nah: על הביצוע הקלוקל.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
על גיליון ה -200.

תוספת :mm_yeah: :mm_yeah: להשקעה בגליון ה 200.

לצערי, התאכזבתי שלא היה גם מדור קטנועים... היה כביש, שטח, קאסטום וסופרמוטו, רק קטנועים לא היה.

עוד בעיה בגליון, היו כל כך הרבה נושאים, שבחלק מהתכנים פספסו את המטרה,

כך שאני מחזק את דברי האחרים בפורום בעניין מבחן 8 אופנועי הכביש, בעצם זו לא הייתה השוואה הוגנת אלא יותר רכיבת התרשמות של הרוכבים ולהגיד מה ההעדפה של כל אחד.

מה שכן התרשמתי ממנו לטובה היה התמונה על השער של "מוטו-מדריך" :razz:

אם כי העיתוי לא היה במקום, בדיוק חזרתי מטיול שנתי, אמא עומדת לידי ומנסה לחלוב פרטים על המסע, בעוד שאני קורע את הניילון ושולף את המדריך.

הפרצוף שלה התחיל ב :shock: התחלף ל :-x ולאחר שמלמלתי איזה משהו כמו "זה רק איזה מבחן ישבנ... אהה... מעילים..." היא חזרה ל :neutral: והמשיכה לנסות להוציא ממני חוויות מהטיול.

אז גב"ב, אם אתה מקבל מכתב מגברת מטורפת בעניין זה, יש לך את האישור ממני לקפל ולצלוף לפח הזבל :razz:

בסופו של דבר, שמחתי מאוד לקרוא את גליון החודש למרות שעדיין יש כמה דברים שזקוקים לליטוש.

• תוכן חדש...