Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר MG-ZR

דבושון
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה???

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אל תיגע באשפה המוטורית הזוועתית הזאת, חלקים נדירים, רק נראה טוב, חוץ מזה ביצועים חלשים, גיר גרוע, צריכת דלק של משאית, ואמינות של גנב טלפונים מתחנה מרכזית

התענוג שמוביל אותך

פורסם

ואת זה כותבים לך כמובן אנשים שהחזיקו את הרכב... ;-)

בתור בעלים לשעבר של רובר R25, שזה אותו רכב רק עם פחות סוילרים, אני יכול לומר לך ש -

בעד: יפה מבפנים, יפה מבחוץ, זריז מאוד לזמנו.

נגד: צריך לבדוק לפני הרכישה את מצב הגיר+ראש מנוע. לרכב יצאו אטמי ראש מנוע מחוזקים משום שהמקוריים היו פחות טובים (גם VAG החליפו קלאצ'ים למחוזקים...). בנוסף, וזה הכי חשוב, למצוא מי שיודע לטפל ברכב, משום שהחברה הרי כבר לא קיימת. יש לי איזו שאיפה נסתרת להביא מתישהו ZR ידנית אמיתית, אבל זה ייקח עוד כמה שנים עד שתהיה אספנות :-) ה- ZR הזו היא בעיצוב ZR אבל בעצם R25, ולא ZR. היו גם ZS ו- ZT, שנראו גם הן נהדר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כבעלים לשעבר של R25 במשך כחמש שנים וחיבה מיוחדת למותג , אני יכול לומר שבניגוד למה שאמרו מעליי צריכת דלק של הרכב לא רעה בכלל (כ 15 ק''מ לליטר בבין עירוני ו 8 ק''מ לליטר בנסיעה עירונית) , הרכב זריז מאוד וגם בעל עיצוב נאה , הבעיה העיקרית של הרכב היא הגיר שאם הוא מתקלקל (והוא יתקלקל) זה סרט רציני - תיקון יעלה בין 8-20 אלף שקל !! ובאופן כללי האחזקה יקרה מאוד - אצלי לדעתי בממוצע על 5 שנים כ 3000 ש''ח בשנה בממוצע , בשורה התחתונה לא הייתי ממליץ לך להכנס לזה .

בהצלחה !

פורסם

שאלה לעמנואל ולחובבי רובר: הרכב אולי שנוי במחלוקת מבחינת אמינות, אך בעבר היו מוסכים, גם אם יקרים. כיום, כשהמותג די נעלם, היכן ניתן למצוא את הידע המקצועי ולפחות חלק מן החלקים? מוסכי רובר לשעבר? הרי חלק מהאנשים עובר מוסך והידע המקצועי והמכשור נעלם לו, לא?

האם יש מוסכים או מכונאים טובים ומצויידים למוצרים של רובר?

פורסם

כן יש , אני אישית עשיתי חלק מהטיפולים במוסך ש.ח לוי בפ''ת , התרשמתי ממוסך מקצועי מאוד , ראיתי שם הרבה רוברים שמטופלות אצלו ואין ספק שהוא בעל ידע וניסיון רב , המוסך הוא מוסך מורשה רובר\לנדרובר והמחירים בהתאם ....

לגבי חלקי חילוף יש את המחסן המרכזי בפ''ת , שם יש הכל ואם אין אז יזמינו לך - החסרון הוא כמובן המחיר (לדעתי פשוט שחיטה) , מבחינת חלקים קוסמטיים בגלל שיש דיי ברבה רכבים שהושבתו עקב תחזוקה לקוייה אני מאמין שניתן למצוא בקלות ובזול מאוד .

פורסם

זה רכב נחמד אם אתה קונה במחיר שחיטה ולא נוסע הרבה.

כמו שאמרו לך, תיקונים יקרים מאוד וסביר להניח שחיפפו באחזקה פה ושם בגלל עלות - אם זה רכב שייסע מעט אז יש סיכוי שלא תצטרך לשים הרבה כסף במוסכים.

• תוכן חדש...