Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הבנתי לפי מה שרשום שזה 50W כל המגברים שראיתי לא היה רשום rms כמה אתה דורש עלו ?

ואלון תן לי כבוד אני מבקש יעוץ ואתה בא ומעליב את המערכת שלי ?

פורסם

אני רק מאחל לך שסוף השרשור הזה יהיה עם המגבר הזה.

הוא מגבר מעולה, אכן לא מפלצת spl, אבל איכותי ברמות שלא קיימות יותר, בטח שלא במחיר שלו כמשומש.

SCANSPEAK

פורסם

אני דורש עבור המגבר 2300 שקל ! המגבר ברשותי 3 שנים שמור לחלוטין והסיבה שאני מוכר אותו זה בגלל מעבר למגבר 8 ערוצים של tru techology

HU: Clarion HX-D3 special edition Amp Macintosh mc 4000m .Comp: Focal utopia be no 7 active SubWoofer: Focal Utopia 21wx

פורסם

אם רק הייתי יכול לקנות אותו ולהוסיף ST60 ולגמור סיפור ההגברה

מצטרף להמלצה. לגבר טוב ונדיר

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לי היה את ה jbl שדיברת עליו מגבר טוב מאוד מגביר בקלות סט כמו שלך השאלה אם מה אתה מחפש

עם אתה מחפש spl שזה עוצמה בלי כל כך איכות אז הוא שווה את זה עם אתה מחפש sq או sql שזה איכות אז

עדיף לך ללכת על משהו יותר איכותי ופחות עוצמתי השאלה היא גם מה התקציב שלך

ותמיד עדיף מונו בניפרד מאשר משולב

נ.ב אם אתה רוצה לשמוע את המגבר ואתה מאזור הצפון דבר איתי

לאח שלי יש אחד כזה ברכב שלו

פורסם (נערך)

המגבלה שלי זה 1500 שקל

בגלל זה אני מבקש הצעות

הjbl gto 5ez אתם ממליצים עלו?

נגיד ואני החלטתי לקנות מונו עד 1000 שקל

עם אופציה להתקדמות בעתיד של המערכת והסאב

שמתי עין על focal kr2 איזה מגבר אתם ממליצים

כי המחירים פה לא כל כך זולים לפי מה שאני רואה

עריכה אחרונה על ידי henatali
פורסם
אני הבנתי לפי מה שרשום שזה 50W כל המגברים שראיתי לא היה רשום rms כמה אתה דורש עלו ?

ואלון תן לי כבוד אני מבקש יעוץ ואתה בא ומעליב את המערכת שלי ?

אני מקווה שאתה צחקת עם התגובה הזו.

מה הקשר "מעליב את המערכת" שלך ? ה50W האלו הם מקסימום הספק שהמערכת מסוגלת להזרים בכל יציאה, ואלו "וואטים מעוותים". זה לא סאונד נקי, זה סאונד מלא בדיסטורשיין. לא רק בהד יוניט שלך, אלא בכל הד יוניט קונוונציונאלי עם מגבר MOSFET 50W פנימי.

הסאונד הנקי שהמערכת שלך מסוגלת להפיק באה עד הספק של 20W בערך, וגם שם כאמור לא מדובר בסאונד נקי כמו של מגבר אמיתי, כי מה לעשות, זו פשרה של מגבר פנימי בהד יוניט.

מגבר חיצוני מקבל אות נקי מהRCA מהמערכת ומגביר אותו. במקרה של הג'נסיס, הוא מגביר אותה כמעט ללא עיוות כלל.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תודה לכולם על העזרה

בעזרת lior166 הגעתי להחלטה

עוד שאלה קטנה הזמנת מגבר מebay המגבר עולה 150$

כולל משלוח יוצא 864 שקל

יהיה מיסוי על המגבר שהוא יגיע לארץ?

ומה קורה מבחינת האחרית עם יש בכלל?

תודה

• תוכן חדש...