Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה ל) שידרוג מערכת ב IBIZA FR 2014

Jeka.E
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים ,

אז בשעה טובה רכשתי רכב חדש , עם הרכב קיבלתי מתנה מערכת מולטמדיה שכוללת ממש הכול GPS , מצלמת רוורס , BT , USB וכו....

אבל הסאונד עצמו חצי כוח...

אז אני מעוניין לשדרג , והבעיה היא שאין לי מוסג העם ה HU יכל להתחבר למגבר בכלל.

באופן כללי אני מעוניין במגבר קומפוננט וסאב קטן.

אבל מנסיון עבר עם קרוז ה HU זה מה שמסרס את כל הסיפור ומונע סאונד טוב , יש הצעות ?

העם כאדי להחליף את ה HU ועם כן איזה ומה מומלץ ? , העם יש צורך באיטום ? עד כמה זה משמעותי ? וכמה זה עולה בארך ?

כמו כן אשמח גם להמלצות על רכבים כמו מגבר קומפוננט וסאב , אין לי בעיה לרכוש יד שנייה כל עוד התמורה שווה את זה.

התקציב הוא בערך 5K , אשמח להמלצות ועצות (נ.ב במידה ואתם חושבים שהתקציב דל מידי תציינו גם כן...)

תודה רבה מראש לכולם וסליחה על החפירה....

נ.ב עדיין לא קיבלתי את הרכב ככה שאין לי אפשרות לבדוק שום דבר פיזית...

2017 Type R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתקשר ותשאל מה הדגם המדוייק של המערכת מולטימדיה שאתה מקבל ואז ניתן יהיה להתיחס לעניין יותר טוב.

ניתן לשפר תוצאות ע"י שימוש במנחת\פרוססור אם יש לך מערכת מקורית בינונית , אך אין תחליף למכשיר עם סיגנל ברמה גבוהה.

עם 5K ביד שניה ניתן לרכוש מערכת טובה מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה ,

טוב אז הדגם נקרא UGO 6500 והוא ייבוא מיוחד לרכבי סיאט בדגמי ה"יוקרה".

לא ממש הצלחתי למצוא הרבה מידע עליו חוץ ממה שהנציגה אמרה שיש בו...

מישהוא מכיר ? כמו כן אשמח להמלצות על רכיבים ומה בדיוק ואיך כאדי לעשות....

2017 Type R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה סוג של מכשיר כזה

http://ugodegps.en.made-in-china.com/product/UMjEgzIyhHhY/China-Digital-Universal-Double-DIN-Car-DVD-GPS-System-DG-6500-.html

לא פאר היצירה

תצתרך מנחת כי המערכת הנ"ל לא כוללת יציאות RCA

רצוי מנחת פרוססור ,או עדיף החלפה של המערכת הנ"ל במערכת בעלת סיגנל איכותי.

ההמלצה שלי היא :

מכשיר 2DIN משומש איכותי ב-2000 שח חפש מכשירים של אלפיין אם אתה מעוניין בסיגנאל באיכות גבוהה או פיוניר תקבל יותר פיצ'רים לכסף

קומפוננט לפי טעמך האישי משומש באזור 1000 שח כמו מורל הייבירד \הייבירד אודיו קלארוס \הרץ HSK165XL וכדומה

מגבר 4 ערוצים משומש חזק ב-1000 שח כמו סאנדאון 100.4 למשל או אופציה אחרת באותה רמה

סאב איכותי ב-1000 שח ,יש גנסיס אודיופיל כרגע בפורום מכירה לדעתי מציאה או סאב אחר לטעמך.

התקנה היא גם חלק לא קטן מהעניין

איטום דלתות מומלץ תמיד העלות היא 1000-1200 שח תלוי באופן ביצוע העבודה ובתמחור של בעל המקצוע.

כמובן לא לשכוח חיווט מתח איכותי 4 גייג ,RCA מבית טוב ,חיווט רמקולים חדש 1.5 ממ לפחות.

חפש גם את אלו ביד שניה יחסוך לך הרבה כסף.

המצב הטוב ביותר עבורך הוא לחפש "דיל קומפלט" של מערכת איכותית

משומשת ממוכר אחד ,כך תקבל עסקת חבילה משתלמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

טוב אז קיבלתי את הרכב , כמובן שהסאונד דיי מאכזב באופן כללי אבל הHU דווקה הפתיע אותי דיי לטובה יש בו פשוט הכל.

חיפשתי עליו קצת מידע ופה http://ugode.en.alibaba.com/product/1437591221-219433334/Universal_2_din_dvd_player_car_audio_with_gps_AD_6500.html

למשל רשום שכן יש שם יציאות ל 4 רמקולים + סאב כלומר PRE AMP.

כדי לדעת בוודאות צריך לפרק אני מניח.

בכל אופן מה האפשרויות כדי כן להישאר עם היחידה הזאת אילו חסרונות יש ?

נראה לי דיי חבל להשקיע עוד כ 2000+ ש"ח על HU אחר שפה כבר יש את כל הפונקציות שאני צריך.

כמו כן אשמח להמלצות לרכיבים נוספים.

צריך מגבר , סאב , קומפוננט.

רצוי מאוד סאב קטן שלא יתפוס הרבה מקום אך עדיין שיתן צליל פאנצי וחזק.

תודה רבה.

2017 Type R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב.

תראה את הרכיבים שאצלי בחתימה, כולל התקנה אצל מתקין מאד איכותי ומוכר כאן בפורום, הגעתי לתקציב פחות או יותר כמו שלך.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...