Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנערות מאחריות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

התנגש בי רכב מאחרה, באמצע עמידה ברמזור אדום

הנזק מזערי, סביבות ה-1000 ש''ח לאחר בדיקה במוסך פחחות.

בגלל שאני בן אדם נחמד, ראיתי שזה שהתנגש בי הוא זקן, אז פשוט אמרתי לו אני רק ירשום את מספר הרכב שלך, ואת מספר הנייד שלך.

עידכנתי אותו בנזק, שאלתי אותו במידה והוא רוצה ללכת למוסך שלו, נתתי לו עד יום שישי להחליט.

מאז הוא לא עונה לי, וכרגע לאחר שהתקשרתי 20 פעם, ניתק את המכשיר.

רציתי לדעת מה אפשר לעשות?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעל כמו שזה מעלי כתב, להבא גם אם אתה רוצה להיות נחמד- לצלם את התאונה, את מספר הרכב הפוגע, ביטוח ופרטים מלאים של הנהג השני, תן גם את שלך במידה ויבקש.

אל תשאיר מקום לפרצות ולהתחמקויות בגלל טוב לב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנהג אשר פגע בך מחוייב למסור לך פרטים.

אי מסירת פרטים הינה עבירה חמורה אשר גוררת עימה עונשים לא קלים כלל ועיקר, לרבות פסילה בפועל.

נסה ליצור עימו קשר ולהסביר לו כי מדובר בעניין ביטוחי פעוט אשר עלול להסתבך לכדי תלונה במשטרה וכתב אישום

וחבל שתאלץ ללכת בדרך הזאת במיוחד כשמדובר בנזק זניח (במושגי תאונות דרכים ונזקי פח)

אם לא תוכל לאתר אותו וליצור עימו קשר פנה למשטרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...