Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונת למתיחת דרמים?

אם כן יש בחתימה שלי.

פשוט מאוד. (אני יקנה חצובה בפעם הבאה, לא טוב לעבוד עם יד אחת).

חן 30KKM תלוי באיזה רכב, וכמו שאמרו בסגנון נהיגה.

אצלי אני מחזיק איתם גם 30KKM בערך, בנהיגה רגילה לחלוטין.

הפאביה כבר עוד מעט מגיעה ל50KKM ולא החלפנו לה בלמים (רוב הנסיעות בינעירוני ונהגים רגועים).

פורסם

את הסנדלים האחוריות ממה שאני יודע ומכיר מותחים מהדבר הזה שמתסובב (ברח לי השם שלו),

עריכה - בדיוק כמו בסרטון שיש אצל ניר בחתימה

רק בלי חצובה ובלאגן, פותח, מכוון עם מברג, סוגר דרם, בודק.

אני לא מכיר דרך למתוח אותן מתוך הרכב, אבל אני תמיד שמח ללמוד. (בתקופת הצבא הייתי מותח את הסנדלים של הבלם יד דרך סיבוב של איזה חלק בידית אבל זה לא קיים ברכבים מודרנים)

ובמקרה שאני טועה והחלפתי לפני 20K ק"מ זה עדיין נחשב סביר?

אני לא זוכר במדוייק.

פורסם

נגמרו , תחליף .

יש רפידות רכות שנגמרות מהר יותר .

כדי לכוון את הברקסים האחוריים עליך לפרק את הפלסטיק שמעל מעצור היד , לשחרר בעזרת רינג 10

את מתיחת מעצור היד עד שיהיה רפוי ואז לתת מספר לחיצות חזקות על הברקס .

כך הרצ'ט עושה את עבודתו .

אח"כ מתח את האום של המעצור עד שתגיע למצב של בין 3 ל 5 שיניים .

כשאתה מחליף את הרפידות הקדמיות , תבדוק שאחרי לחיצה על הברקס הגלגל מסתובב חופשי והקליפר

או הבוכנה אינם תפוסים .

הטיפול ברכב די פשוט סה"כ .

• תוכן חדש...