Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה:

יש ברשותי פיג'ו פרטנר 2008 שאני מחפש להחליף, על הרכב אני יקבל (בטרייד אין) 30-35 אלף ש"ח, אני מחפש להוסיף עוד 20-30 אלף לרכב בשבילי, שנתון גבוהה אוטומטי חסכוני ויפה. (סה"כ 50-60 אלף ש"ח)

הלכתי לכיוון של סיאט איביזה אבל המנוע 1.2TSI יקר לי מידי ומה שנכנס בתקציב זה רק ידניות.

לא מחבב את המאזדה 3, אולי יש כיוון למאזדה 6 אם כבר אבל אני לא חושב שיש אחת שתיכנס במחיר.

ציינתי שאני רוצה טרייד אין כי יש אפשרות להתייחס לכך כאילו אני לוקח את הרכב ממגרש או מקום אחר שם לפעמים המחירים יותר נמוכים מהשוק שהולך ביד 2 ואז ההצעות יכולות להיות יותר אטרקטיביות.

גם אם תזרקו דגמים אני אשמח לבדוק עליהם.

לא מחפש רכב ענק אבל גם לא מידי כמו הסוזוקי אלטו למיניהם.

תודה רבה לכל מי שיעזור לי למצוא את הרכב שמתאים לי :)

פורסם

לא תקבל 30 אלף ש"ח על פיג'ו פרטנר בטרייד אין. התקציב האפקטיבי שלך כולל הטרייד אין עומד על 45 אלף ש"ח, 50 אלף ש"ח בלחץ אם תרכוש רכב לא סחיר שהמחירון שלו נמוך והפרטנר שלך מלוקק ברמות היסטריות.

מאזדה 6 מהצורה ישנה-ישנה תיכנס לך בתקציב. קשה לי להציע לך רכבים נוספים כי אני לא יודע איזה רכב יפה או לא יפה לדעתך. אני מציע שתיכנס ליד 2, תבדוק איזה רכבים אוטומטיים נמכרים בתקציב של 45 אלף ש"ח וקולעים לטעם שלך. משם ננסה לכוון אותך לרכב הגיוני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...