Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , השבוע קניתי רכב (גולף 2001 אוטומט) כאשר לקחתי אותה לבדיקה לפני הקניה התברר שיש לה בעיות בראש מנוע ץ למרות זאת קניתי אותה אך במחיר מוזל כמובן (14000 סביר?) ולתקן אותה ולהשיבה למצב מצויין. אז השאלות שאלי הם כאלו :

1. מהו המחיר הממוצע של ראש מנוע חדש ?

2. האם יכול להשתלם רק לשפץ אותו או שעדיף לא להסתכן בנושא?

3. יש המלצה למוסך טוב המתחמה בנושא ( אזור אשקלון- אשדוד )?

 

אני לא מבין ממש ברכב אז תיסלחו לי אם השאלות שלי ישמעו לכם מובנות מעליו אך בכל זאת תמסו לענות לי... תודה ויום טוב.

  • ספונסר פורום
פורסם

1. מחיר של ראש מנוע משתנה מאוד בהתאם לסוג המנוע. גם בגולף יש הרבה מנועים בהרבה נפחים, בחלק מהמקרים אפילו אי אפשר לשפץ את ראש המנוע. ציין בבקשה את נפח המנוע ברכב שלך ואת קוד המנוע כדי שיהיה אפשר לתת לך חוות דעת מדויקות יותר ולא מחיר ממוצע שלא יקדם אותך.

 

2. תלוי בקוד המנוע.

 

3. באשדוד פנה אל מוסך אוטו-סרוויס, שמתמחה ברכבי פולקסווגן.

פורסם

לא שמים ראש מנוע קטן ה1.6 זה מנוע 8 שסתומים די מיושן זה בערך 500 שקל לשיפוץ ועוד 1200 בערך חלקים ועבודה

×
×
  • תוכן חדש...