Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל והרס"ר מטבח שלי מוכר את ההונדה סיויק שלו שנת 2002 214K מטופל במוסך מורשה עם ספר טיפולים.

הוא מבקש עליה 18K ש"ח.

אני כרגע נוסע על פיאט פונטו 2000 שעברה 134K ורוצה להשתדרג קצת.

מה אתם חושבים? 214K זה נחשב הרבה לשנתון?

פורסם

ביחס לשנתון - לא. רכב בן 12.

אבל למה? זה רכב ישן יחסית, הק"מ יחסית גבוה, אפילו שמדובר ברכב שנחשב אמין, הגיל והק"מ עושים את שלו ואתה תראה בלאי.

אם אתה מסתדר עם פונטו, למה שלא תתקדם לרכב מאותו סגמנט (כמו פיאט פונטו ספייס אפילו) אבל חדש יותר?

הוא יהיה גם חסכוני וחדש יותר מהסיביק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מכיוון שפונטו קטנה בשבילי, ואני רוצה אוטומט.

לפני הפונטו הייתה לי לאנטיס 2002 ונהנתי מכל רגע, כמובן שהאחזקה של פונטו בהרבה יותר זולה אבל אני מעדיף לשלם קצת יותר ולהנות יותר.

פורסם

מבחינת מנוע, למנוע של הונדה 214 אלף ק"מ זה לא הרבה. בהנחה שעבר טיפולים סדירים, לאחר קילומטרז' כזה מנוע של הונדה יכול להיות תקין לחלוטין, ללא צריכת שמן בכלל, וללא איבוד הספק. אחלה מנוע, פשוט, חזק ולא בעייתי בכלל.

בשאר הסעיפים יש יותר סימני שאלה.

בניגוד לתדמית ה"יפנית" לא מדובר ברכב סופר אמין ולאחר פרק זמן כזה על הכביש גם בו מתחילות להופיע תקלות.

למרות שהספק המנוע הופחת ל 110 כ"ס בהשוואה ל 125 כ"ס שהיו במודלים ישנים, עדיין יש לאוטו ביצועים טובים. הרבה יותר טובים משל פונטו, וגם משל לנטיס.

אוטו מאוד מרווח יחסית לקטגוריה, יש בו באמת הרבה מקום גם מקדימה וגם מאחורה בהשוואה למאזדה 3, לדוגמה.

חובבי ה"הונדות" לא מחזיקים מדגם של השנים 2001-2005, כי בוצע בו מעבר למתלה קידמי מקפרסון סטנדרטי, בניגוד למתלה רב חיבורי ספורטיבי יותר שהיה במודלים 92-2000, הספק המנוע כאמור הופחת, ויש הגה עם תגבור חשמלי.

הרכב גם גבוה יותר ויותר רך ונוח.

עדיין לא נוח מספיק, אלא בהשוואה למודלים ישנים יותר.

• תוכן חדש...