Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה - אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב (ראשון!) לנסיעות עירוניות בעיקר, ולפעמים גם בינעירוני. התקציב שלי הוא באזור ה20000. הרכב מיועד לזוג סטודנטים כך שאין צורך ברכב גדול מדי. אני צריכה רכב אוטומט.

הציעו לי לקנות אופל קורסה 2005, לא הדגם הרובוטי. הרכב די זול, מעט מתחת לתקציב.

המידע שנתנו לי עד עכשיו:

יתרונות הרכב: אמין יחסית, צריכת דלק בממוצע 1 ל 12, בטיחותי, נוח.

חסרונות: חלקי חילוף יקרים, ירידת ערך גבוהה.

אם הקטע של חלקי חילוף יקרים נכון, בכמה הטיפולים הופכים ליקרים יותר מרכב ממוצע?

מהם היתרונות והחסרונות של הרכב? האם ביחס לסכום ההשקעה כדאית?

אשמח שתשתפו איתי מידע, המלצות ותובנות...

תודה!!

פורסם

הדסה שלום:

האמת שציינת בדיוק את החוזקות של הרכב וגם את החולשות שלו.

לשכן שלי יש רכב כזה יד 1 שקיבל אותו בירושה מאבא שלו.

שוחחתי איתו בנוגע לשאלות שלך והוא השיב לי שמבחינת טיפול שוטף אין הבדל במחירים של הטיפולים עצמם, איפה שיש הבדל זה בחלקים שהוא נאלץ להחליף כתוצאה מבלאי, החלקים עצמם היו יקרים יותר.

הוא מרוצה מהרכב, הוא חזק ומצד שני מספיק קטן לחניות בעיר וכדומה.

ביקוש אין, בגלל זה המחירון שלו יחסי נמוך כי אין ביקוש, אבל הוא מאוד מרוצה ממנו והוא אומר שלא משתלם לו למכור אותו.

מקווה שעזרתי.

בהצלחה

פורסם

היי הדסה,

בעברי הייתה לי קורסה אוטומטית שנתון 2001.

אני ממליץ על גרסת מנוע ה1200 ולא 1400. הרבה יותר מוצלח

ומשיג תוצאות טובות מ1:12 בצריכה משולבת.

מבחינת אמינות, מניסיוני האישי אם תמצאי רכב עם ק"מ נמוך לשנתון ובבדיקה הרכב יצא בסדר

אז הם אמינים בטירוף. נכון שהטיפולים יקרים יחסית אבל זה מתקזז כי אם הרכב במצב טוב וקילומטרז סביר

אז מעבר לטיפולים שיגרתיים הרכב לא ראה אצלי מוסך כמעט.

בהצלחה

• תוכן חדש...