Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי סיטרואן שנת 2008 יד ראשונה 80 אלף קילומטראז' , אני מעוניין לקחת אותה לטיפול כללי , הברקסים חורקים וכשהתייעצתי פה אמרו לי לבדוק את זה , ובשבוע האחרון נדלקו לי שתי נורות אחת נורה של זיהום אוויר , והשנייה נורת ESP ,

נורת זיהום האוויר נכבתה באותו היום , נדלקה בצהריים, בלילה כשנסעתי עם חברים באמצע הנסיעה שמתי לב שהיא נכבתה , והנורת ESP נדלקה כשהחניתי את הרכב , יצאתי לכמה שעות חזרתי אני מניע ואין נורה .

בקיצור זה לא רק זה , האוטו במצב מכני מעולה רק העניין שהוא נקנה לפני שנה ו3 חודשים, עם 70 אלף קילומטר, ובשנה עשינו כמעט 10, אבל איבדנו את הטופס של כל הטיפולים שהרכב עבר (כן זה טיפשי מאוד.) ואנחנו גם לא יודעים איפה הוא עבר את זה

ובכל מקרה זה לא הבעיות היחידות יש כל מיני דברים קטנים ובשביל הראש השקט שלי אני רוצה לקחת את הרכב שיגידו לי בדיוק מה לא בסדר גם עם זה הדבר הכי קטן בעולם, שאני אדע מה אני רוצה לתקן ולטפל בו, ובשביל זה אני צריך מוסך אמין, הידע שלי לא גדול בכלל ברכבים, בערך ידע בסיסי + , ואני לא רוצה מוסך שיעקוץ אותי בעלויות או שימציא לי תקלות ודברים שצריך להחליף .

אני מאיזור המרכז (קרית אונו( אשמח לקבל המלצות למוסכים באיזור , בני ברק, רמת גן , אור יהודה , יהוד , פתח תקווה , וכל הערים באיזור הזה , יש אופציה גם לתל אביב .. רק שלא יהיה רחוק בבקשה לא צפון או דרום או בסוף המרכז , תודה רבה לכולם ! והמשך שבוע טוב .

שכחתי לציין , לא חובה מוסך מורשה , להפך הבנתי שזה מאוד יקר , הרכב כידוע לי לא באחריות , (נקנה ממגרש מכוניות של אנשים שאנחנו מכירים לפני שנה , אם זה חשוב אוכל לברר עם קיבלנו מהם אחריות כלשהי)

אני ואימי מאוד קצרים בכסף , נשמח לחסוך כמה שפחות אבל כמובן להשקיע במה שצריך בשביל לשמור על הרכב כמו שצריך , זה עדיף לשלם על זה כרגע ובעתיד לשמור עליו שלא יהרס משטויות , עם אתם חושבים שיש מוסכים לא מורשים שעדיף לי ללכת אליהם בהתחשב במצב הכספי, המכני והשנתון של הרכב ובזה שאין אחריות, אני פתוח להצעות .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

כן ראיתי פה ושם באינטרנט ובשרשורים קודמים הרבה המלצות עליו , וטובות

רציתי לראות מה יהיה ככה ההמלצות פה , שאני אוכל לדעת אם ב100% ללכת עליו . בכל מקרה תודה רבה לך !

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

• ספונסר פורום
פורסם

בתל אביב יש כמה מוסכים טובים לצרפתיות. שאפט הוא בהחלט אחד מהם, מוסך גבע הוא מוסך נוסף. על שניהם תוכל למצוא המלצות רבות בפורום, מסיבה מוצדקת. שניהם מוסכים טובים, שירותיים ומקצועיים מאוד.

פורסם

לא שמתי לב שציינת באיזה דגם מדובר, אבל אני מנחש C4 (?).

אמינות המוסך היא באמת חשובה במקרה הזה, כי תקלת "זיהום אוויר" ברכבים האלו מפורסמת בזה שהיא בעצם לא ממש מגלה מה הסיבה המדויקת. לפעמים במחשב תופיע תקלה מסויימת שיש לה משמעות, אבל הרבה פעמים זה ניסוי וטעיה של המוסך. גם שם למדו כבר לא לסמוך במאת האחוזים על הופעתו או היעדרו של קוד תקלה. ואם המוסך רק רוצה, יחליפו לך מלא דברים יקרים שלא יעזרו בכלום. אל תדאג, זה עשוי להיות גם משהו פשוט וזול יחסית כמו החלפת פלגים.

דוגמה - התקלה האחרונה שלי היתה 2178, לפי סורק תקלות שיש לי. באינטרנט כתוב שיש ארבע סיבות עיקריות לזה. במוסך התחברו עם הציוד הרשמי, וגם הם רק קיבלו קוד 2178 וזהו. האוטו נוסע מצויין, והתקלה לא הופיעה שוב. אז הם ביקשו הנחיות מהיבואן, שם הורו להם להתחיל מבדיקת טיימינג פיזית, כלומר, גם הם יודעים שזה שאין קוד תקלה לגבי הטיימינג לא אומר שאין בעיה כזו, ומצד שני, אולי אין בעיה בכלל. מצחיק - הרכב סבבה אבל נחשב "לא אמין" בגלל שהוא מודיע לך שיש תקלה כשבכלל אין...

פורסם

ממליץ לך בחום על מוסך גבע בתל אביב .תדבר עם יוסי או רונן .

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

מוסיף ומחזק על מוסך גבע. מוסך הבית של הצרפיות בכלל ושל מועדון PSI בפרט.

מקום שאתה מגיע עליו רגוע ויוצא עם חיוך על המקצוענות, השקיפות ואהבה שהרכב לך קיבל.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
לא שמתי לב שציינת באיזה דגם מדובר, אבל אני מנחש C4 (?).

אמינות המוסך היא באמת חשובה במקרה הזה, כי תקלת "זיהום אוויר" ברכבים האלו מפורסמת בזה שהיא בעצם לא ממש מגלה מה הסיבה המדויקת. לפעמים במחשב תופיע תקלה מסויימת שיש לה משמעות, אבל הרבה פעמים זה ניסוי וטעיה של המוסך. גם שם למדו כבר לא לסמוך במאת האחוזים על הופעתו או היעדרו של קוד תקלה. ואם המוסך רק רוצה, יחליפו לך מלא דברים יקרים שלא יעזרו בכלום. אל תדאג, זה עשוי להיות גם משהו פשוט וזול יחסית כמו החלפת פלגים.

דוגמה - התקלה האחרונה שלי היתה 2178, לפי סורק תקלות שיש לי. באינטרנט כתוב שיש ארבע סיבות עיקריות לזה. במוסך התחברו עם הציוד הרשמי, וגם הם רק קיבלו קוד 2178 וזהו. האוטו נוסע מצויין, והתקלה לא הופיעה שוב. אז הם ביקשו הנחיות מהיבואן, שם הורו להם להתחיל מבדיקת טיימינג פיזית, כלומר, גם הם יודעים שזה שאין קוד תקלה לגבי הטיימינג לא אומר שאין בעיה כזו, ומצד שני, אולי אין בעיה בכלל. מצחיק - הרכב סבבה אבל נחשב "לא אמין" בגלל שהוא מודיע לך שיש תקלה כשבכלל אין...

אם הופיע P2178 תקלה של תערובת עשירה מדי, נכון הבדיקה הבסיסית היא בדיקת התיזמון ש לפעמים יש תזוזה של הגלגלת לעומת גל הזיזים של היניקה. התקלה זה מאפינת למנועי עם מגדש, זה ש מחקת את התקלה לא אומר ש לא תופיע שנית, רק עניין של זמן....

• תוכן חדש...