Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר שכן פגש אותי למטה בעיצומן של הניקיונות לרכב וקרא לי לבוא לראות משהו,הוא שלף מטלית של סנו לניקוי הרצפה

http://img.zap.co.il/pics/3/1/5/7/38407513b.gif

הרכב הוא קאיה מונית שגומעת 300 ק"מ ביום,עם חלונות פתוחים רוב הזמן וצבע גג הרכב שלו היה כהה מרוב הפיח שהצטבר לו על הגג מהבד של הרכב,אני בהתחלה הייתי סקפטי ואמרתי לו שמע אתה תהרוס את הגג וזה מיועד לרצפה לך תדע איזה חומרים יש שם,הוא צחק עליי ואמר,כבר תיראה,הוא לקח את המטלית ועבר איתה על גג הרכב,תקשיבו לא האמנתי למה שראיתי,המטלית הוציאה את כל הפיח מהגג והגג הפך ליהיות כמו חדש,הוא טוען שהוא משתמש במטלית הזאת כבר הרבה זמן ולמען האמת הגג אצלו לא ירד והכל ניראה אצלו חדש,לא ניראה שהמטליות עשו לו נזק,הוא מנקה עם המטלית הזאת הכל,גם פלסטיקים גם מושבי עור,מסירה כל לכלוך אפשרי בכל מקום,מה דעתכם? מישהו מכם ניסה?,מפחיד אותי האמת לקחת סיכון ולא בא לי להיכנס להוצאות מיותרות אבל יכול ליהיות שיש פה סקופ על חומר חדש שאנחנו לא מכירים,המטלית נהייתה שחורה מרוב הלכלוך שהיא הוציאה והגג ממש היה ניראה חדש,מי לוקח על עצמו את הבדיקה?

m7kj.jpg
פורסם

מגבונים ומטליות אחרות ספוגות בנוזלים חזקים בדרך כלל.

לא הייתי מסתמך על זה.

לא סתם מוצרים כאלה מנקים טוב יש בהם חומרי ניקוי חזקים

פורסם

זה פשוט מטליות רטובה,ספוגה בחומר ניקוי .אם תקח מטלית ותספיג אותה בAPC תקבל אותה תוצאה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
זה פשוט מטליות רטובה,ספוגה בחומר ניקוי .אם תקח מטלית ותספיג אותה בAPC תקבל אותה תוצאה.

מפחיד אותי אפילו לעשות את זה,הבד והגג ניראים מאוד עדינים,מעניין אם יש לאחת החברות מוצר ניקוי שאינו פוגע בדבק של הגג

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...