Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פולו 1.2 TSI שנת 2011

תיבת הילוכים DSG

לרכב יש רעש ידוע, שבתחילת הנסיעה בהעברה מהילוך ראשון לשני יש רעש נקישה. זה נבדק במוסך מורשה תחת אחריות ואמרו לי שזה נורמלי בדגם הזה. אני שומע את זה רק בהעברה הראשונה של היום

אני שם לב, שכשאני מניע את האוטו, יש רעש שמזכיר מאוד את הרעש הזה - רק במקום נקישה אחת - מספר נקישות רצופות מהירות

מישהו יודע במה מדובר והאם נורמלי ? או שזה משהו שדורש בדיקה ?

פורסם

אם הרעש אותו אתה מתאר מופיע בעיקר בהנעה ראשונה של היום,

ונשמע כמו טרקטור קטן לכמה שניות,

אז זו היא שרשרת התיזמון ויש להחליפה במסגרת האחריות ביחד עם המותחן.

הרעש נובע מכך שלא נבנה מספק לחץ במותחן על מנת למתוח את השרשרת , וברגע שהיא רפויה נשמע הצלילה הנ"ל .

בהצלחה .

פורסם

יתכן שהרעש הוא של דריכת מערכת ה ESP, בדומה למקרה עם סיריון אוטומטית של מכרים בו שברנו את הראש האם מדובר בבעיה בגיר או משהו אחר.

מה שקורה הוא שעם ההתנעה ותחילת נסיעה (לא משנה אם הרכב עמד מס' שעות או לא), תמיד ישמע רעש מורגש של נקישה בעת המעבר מהילוך ראשון לשני. זה קורה פעם אחת בלבד, בתחילת הנסיעה שלאחר ההתנעה ולא חוזר על עצמו עד ההתנעה הבאה.

פורסם

אני אפרט יותר כדי שיהיה יותר קל לאבחן:

הרעש הוא רק בבוקר, כשאני מניע חזרה מהעבודה אני לא שומע את זה

הרעש נמשך כ 3 שניות, מרגע ההנעה וכשניה אחריה

זה נשמע כמו המון נקישות מאוד מהירות. הרעש מזכיר משהו פלסטי, כאילו משהו עם פלסטיק משוחרר רוטט, או למשל אם הייתם נוגעים עם משהו פלסטי במאורר שפועל במהירות נמוכה

פורסם

אנוכי בעלים של איביזה tsi 2011. הרכב טופל לפני שבועיים בבעייה הזאת. כיוון שזה רכב עבודה לא טרחתי להתעדכן. הבעייה נפתרה. אשאל מחר את המוסכניק מה היה מקור הרעש ומה בוצע.

פורסם

תפסיקו להניע ורוצו למוסך!!! - אתם משחקים "ברולטה רוסית" עם המנוע .

כמו ש Dvir 1.2Tsi כתב, זה נשמע כמו בעיה הידועה במותחן הטיימינג - ברגע אחד יכול ללכת לכם מנוע ואז זה כבר תיבת פנדורה....

יש מספר חברים פה שכבר הלך להם מנוע , אחרים טיפלו מייד וזה הסתכם בהחלפת שרשרת ומותחן(ברוב הממקרים צמפיון מימנה את ההחלפה ).

פורסם

נכנסתי ליוטיוב וחיפשתי סרטונים של אנשים עם בעיה דומה, למשל:

הרעש שלי אפילו לא דומה לזה. לא באופי ולא בעוצמה

נשמע כמו פלסטיק שמתחכך, בעוצמה נמוכה יותר, ולמשך 3 שניות בלבד

האם עדיין זה נשמע חמור וצריך ללכת למוסך בהקדם ?

אה ושכחתי פרט מאוד חשוב: זה לא מופיע בכל הנעה קרה. פעמיים בשבוע בערך.

תודה על העזרה

פורסם
שלום

יש לי פולו 1.2 TSI שנת 2011

תיבת הילוכים DSG

לרכב יש רעש ידוע, שבתחילת הנסיעה בהעברה מהילוך ראשון לשני יש רעש נקישה. זה נבדק במוסך מורשה תחת אחריות ואמרו לי שזה נורמלי בדגם הזה. אני שומע את זה רק בהעברה הראשונה של היום

אני שם לב, שכשאני מניע את האוטו, יש רעש שמזכיר מאוד את הרעש הזה - רק במקום נקישה אחת - מספר נקישות רצופות מהירות

מישהו יודע במה מדובר והאם נורמלי ? או שזה משהו שדורש בדיקה ?

מעבר לבעיה שגולשים התלוננו עליה, לדעתי הרעש שאתה מתאר הוא הדריכה של מנגנון ה ABS.

בכל הרכבים בשנים האחרונות שהיו לי (כולל רכב ידני) : פיג'ו 207, לאון 1.8TSI , רנו סניק יש מין "נקישה" שנשמעת מכיוון הגיר. זו לא נקישה, זו הדריכה של מנגנון ה ABS, זה קורה פעם אחת אחרי ההנעה, וזה מגיע פחות או יותר בפעם הראשונה כשהרכב ב 20 קמ"ש.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני לא מדבר על הנקישה הבודדת לאחר תחילת הנסיעה. ביררתי לגביה כי נלחצתי בהתחלה אבל הבנתי שזה בסדר ואני שומע אותה בכל נסיעה

אני מדבר על רעש שהוא מאוד דומה לנקישה הזאת, רק שמדובר בתקתוק (זתומרת, המון נקישות מהירות כאלה), שנמשכות כ-3 שניות, מיד לאחר ההנתעה, ונעלמות. רק בבוקר על מנוע קר, אך לא תמיד

זה בהול או יכול לסבול דיחוי לדעתכם ?

פורסם

הייתה בעיה של צינור או חלק אחר משוחרר שגרם לרעש זה. חיבור עם אזיקון במוסך פתרה את הבעיה.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תוכן חדש...