Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה להיות מורה לנהיגה

בר בכר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כן, זה מה שחבר טוב רוצה. הוא שואל לגבי ההכשרה, כמה כסף, כמה זמן. ובהמשך: עלויות, שכיר, עצמאי, תחרות בענף, הכנסה צפוייה. יתרונות וחסרונות. הוא גר באזור המרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני התחלתי את התהליך לפני חודש בערך, שלב ראשון צריך ללכת למשרד הרישוי בחולון לפתוח תיק בחינם {עניין של 5 דקות} משם מפנים אותך להתקשר למכון אדם מילוא לקבוע טור לאבחון בעלות 300 ש"ח{כבר חודש אני מחכה לטור} אחרי שעשית את האבחון ועברת שולחים את התוצאות למשרד הרישוי הם בודקים את זה {כמה חודשים} אם עברת מה שצריך מפנים אותך לבדיקות רפואיות, אחרי הבדיקות רפואיות אתה יכול להתחיל ללמוד במכללה.

במכללה יש מסלול ערב שזה שנתיים או מסלול בוקר שזה שנה.

יש טסט מעשי שצריך לעבור לפני תחילת הלימודים ו75 שיעורים *130 ש"ח לשיעור, כל התהליך עולה 25,000-+

לא זוכר איפה קראתי אבל נכון לשנת 2009 אם אני זוכר טוב המורה נהיגה הכי צעיר היה בן 26 וכתבו שזה בערך 3 שנים עד שמסיימים את כל התהליך.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואו, איזה תהליך ארוך וקשה. בסופו של דבר זה לוקח כימעט כמו תואר, זה בערך שנתיים נטו ומחיר כמו לשנתיים לימוד לתואר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככה זה כשאתה רוצה להכנס לגילדה חביבי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...