Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר הקלאץ' לחוץ, הכל שקט.

כאשר עוזבים את הקלאץ', שומעים חיכוך שנשמע כמו גלגלי שיניים משתפשפים קלות. ושומעים שזה שם עומס קל על המנוע.

ואין שום הבדל אם משולב להילוך, או בניוטרל.

והאוטו מתנהג כאילו הוא תמיד בניוטרל.

השאלה מה זה, ואם מישהו יודע הערכת מחיר לתיקון.

מחיר החלפת גיר מתחיל מכאלפיים ש"ח, אבל אולי זה תיקון יותר פשוט מהחלפת גיר.

תודה.

פורסם

איך יגיע רעש מהגיר כשהרכב לא מונע? מדובר במשהו מתחכך שם, לא זה לא מהסטריאו.

לגבי תפקוד הקלאץ', הרי יש הבדל בין כאשר הקלאץ' לחוץ לבין כאשר משחררים, אז אני מניח שהוא מתפקד. האם ידוע שהבעיה יכולה להיות בקלאץ' בכל זאת??

העברת ההילוכים לא מתבצעת בצורה חלקה משום שזה רכב ישן. אבל מרגיש שהילוכים משתלבים, למרות שאי אפשר לבדוק אם נכנס הילוך כי כשמשחררים קלאץ' הכל אותו דבר.

פורסם
איך יגיע רעש מהגיר כשהרכב לא מונע? מדובר במשהו מתחכך שם, לא זה לא מהסטריאו.

לגבי תפקוד הקלאץ', הרי יש הבדל בין כאשר הקלאץ' לחוץ לבין כאשר משחררים, אז אני מניח שהוא מתפקד. האם ידוע שהבעיה יכולה להיות בקלאץ' בכל זאת??

העברת ההילוכים לא מתבצעת בצורה חלקה משום שזה רכב ישן. אבל מרגיש שהילוכים משתלבים, למרות שאי אפשר לבדוק אם נכנס הילוך כי כשמשחררים קלאץ' הכל אותו דבר.

שאלתי כדי לוודא שהרעש שנישמע לך לא מגיע מציר הדוושה וגם על מנוע כבוי אתה תישמע את זה. כאשר הקלאצ והגיר תקינים ההילוכים צריכים להישתלב חלק לא משנה כמה ישן הרכב. ידוע לך מתי נעשה קלאצ לאחרונה?

פורסם

כניראה לא ממש הבנת אותי בעניין המנוע הכבוי...סהכ רציתי לוודא אם קיים הרעש שאתה שומע גם מתי שאתה לוחץ ומשחרר את דוושת המצמד שהרכב עומד לא מונע. צריך לבדוק את בעייתך יותר לעומק ולכן מומלץ שתקפוץ למוסך.

פורסם

אי אפשר "לקפוץ למוסך" כאשר הגיר מתפקד כמו בניוטרל.

הרעש הוא לא משחרור הקלאץ', אלא מפעולת המנוע. אבל אין את הרעש הזה כל עוד הקלאץ' לחוץ. וכשמשחררים קלאץ' אז יש את רעש החיכוך גלגלי שיניים או משהו דומה, כל עוד המנוע מונע.

פורסם

אז כרגע בכל הילוך שאתה משלב אין שום תגובה? הרכב פשוט נישאר במצב סרק? אם כך הדבר אין שום ברירה מלבד לגרור את הרכב למוסך ייתכן מאוד והבעיה כבר בגיר עצמו.

פורסם

הבעיה אכן נשמעת שהיא באיזור הגיר.

והשאלה שנשאלה היא מה זה יכול להיות, וכמה אמור לעלות הדבר הזה.

ואמרנו שאם זה גיר, אז ידוע, והתקוה היא שזה יכול להיות משהו באיזור הקלאץ', או משהו בגיר שאפשר לשפץ.

פורסם

אם יתברר,שהבעיה בגיר ולא מקור אחר,אין ברירה,אלא לךהביא גיר אחר מפירוק מקומי או ייבוא .(יש פירוקיות שמצהירות שהן מוכרות מייבוא).

בניגוד לגיר אוטומטי,שכמעט את כל סוגיו ניתן לשפץ במכונים הרי,שלגיר ידני אין יותר מידי מכוני שיפוץ בארץ (כמה בודדים) ועלות התיקון עלולה להיות גבוהה בהרבה ומשמעותית יותר מהתקנת גיר אחר ברכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...