Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי החיישן מנטר שמן נדפק? צריך לבדוק שהוא נותן את הערכים שלו מבחינת התנגדות חשמלית ונתונים פיזיים.

אנא ציין מה הם הערכים הנכונים וכיצד לבדוק אותם ואיך ניתן לדעת שהם נכונים.

מה זה לבדוק נתונים פיזיים ?

איזה כייף לי :)

פורסם
מרגיש כאילו לא קראת את כל ההודעות שרשמו לך פה בשביל לעזור לך.

מטריקס ידידי,חבל שאתה רושם כך בזלזול בו ותשמור על כבוד הדדי ולא לכתוב כך דברים.

דבר נוסף ,ציינתי שסמתי לב שברגע שהטורים עולים בסביבות ה-800 סל״ד אז מתחיל לרדת איכות השמן בממוצע 20%.

היום חבר בדק את הנושא עם איזה מוסך מורשה של שברולט ולפי דבריו יש פשוט ולהתעלם מההודעה ולהחליף שמן כל 7500 ק״מ.

לאחר שהוא שמע שאני מאוד שומר על הרכב אזי שזה הדבר המומלץ ביותר עבורי.

בברכה

רועי

פורסם

בלי להכיר את הרכב אבל מהיכרות קרובה עם מערכות dpf ברכבים אחרים אני לא הייתי מזלזל בהנחיות היצרן. בהחלט יש מצבים של התדרדרות מצב השמן. על מנת להיות בטוח שאתה לא עושה טעות הייתי ממליץ לך לשלוח דגימת שמן למעבדה וכך ללמוד אם אתה יכול לשנות עצמאית את מרווח ההחלפה ועדיין להיות בטוח בטיב השמן.

קח בחשבון שלקיחת החלטות שגויות בנושא הזה תביא כמעט בוודאות לנזק לטורבו ואולי גם למנוע.

• תוכן חדש...