Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום ולצוות המקצועי המלווה.

אני מבקש את עזרת כל מי שמבין ויודע ,

1.לאחרונה צצה לי בעיה בהגה,בכל פעם של תחילת נסיעה בבוקר או אחרי שהרכב עמד פרק זמן ארוך (בתום יום עבודה לדוגמה),לאחר הנעה ההגה מגיב קשה מאוד כאילו שמשאבת ההגה לא בונה לחץ ורק לאחר כמה שניות המצב מסתדר ולא חוזר לסורו במשך כל זמן הנסיעה.

בהתייעצות שעשיתי עם המוסכניק שלי, אמר שהבעיה במשאבה ושמה שנהוג ברכב זה הוא פשוט לשפץ את המשאבה ולהחזירה.

אני רוצה אםצ אפשר לבקש מכם חוות דעת נוספת לפי תאור התופעה ,ממי שמכיר ויודע ,וגם אם יש למישהו מכם שם של משפץ משאבות כאלו באיזור פ"ת כפ"ס שגם מפרק את המשאבה ומחזיר אותה. אם ידוע לכם גם סדר גודל עלות אשמח לדעת כדי לקבל פרופורציות מול בעל המקצוע.

2.לאחרונה החלפתי מנוע בסקודה ובזמן האחרון יש לי צריכת דלק מוגברת משהו כמו- 1:8.5 ,והשאלה שלי למי שיודע ,שוב, מה ניתן לעשות כדי להקטין את הצריכה הזו? ברור לי שזו לא צריכה נורמלית.

אודה לכם על העזרה .

סופ"ש נעים.

• תוכן חדש...