Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנתיים היונדאי בצבא עם מאות אלפי ק"מ ועברו את גיל 3 והכול יושב במקום. וזה עוד אחרי שקרעו להן את הצורה וממשיכים לקרוע. מעניין, לא? :lol::roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לך כל תיק טיפולים ותיקונים של כל רכב בצבא? כי באמת מעניין אותי איך אתה יודע שהיונדאי שבצבא לא עוברות תיקונים ושהן אמינות לחלוטין.

הצבא גם בחר באוואו, הצבא זה לא מדד לבחירות רכבים איכותיים. מה שזול לקניה לוקחים.

פורסם

בתור אחד שנהג 90 אלף קילומטר על יונדאי I10 כרכב עבודה, קרע את הצורה שלה בנסיעות לרמת הגולן מהמרכז בממוצע 3 פעמים בשבוע, נסיעות לאילת ומה שאתה רק לא רוצה, אני יכול להגיד לך שהרכב לא התפרק, ולא רק זה, גם בקושי טיפלו בו כי זה היה רכב חברה (לא ליסינג) שלאף אחד לא היה אכפת ממנו, הייתי צריך להתחנן לקבל אישור כספי ללכת למוסך לבצע טיפול פעם ב30 אלף קילומטר.

תן לי לספר לך סוד, אבל בשקט שאף אחד לא ישמע, ובשקט בשקט כדי שהבועה שאתה חי בה לא תתפוצץ - הרכב לא התקלקל אפילו פעם אחת, לא התפרק, לא התפוצץ, לא נשרף, ולא נמס. ככה רק לשם הידיעה.

אגב - בתור רכב צבאי היה לי אקסנט, הכמות קילומטרים שהרכב הזה עבר על גיר ומנוע מקורי זה לא יאומן. אני מסרתי אותה חזרה עם 380 אלף קילומטר.

פורסם
יש לך כל תיק טיפולים ותיקונים של כל רכב בצבא? כי באמת מעניין אותי איך אתה יודע שהיונדאי שבצבא לא עוברות תיקונים ושהן אמינות לחלוטין.

הצבא גם בחר באוואו, הצבא זה לא מדד לבחירות רכבים איכותיים. מה שזול לקניה לוקחים.

לא, עובדה שהצבא הפסיק לקחת אבאו. אבל כן ממשיך לקחת קיה ריו ויונדאי אקסנט. והפסיקו עם קרוז לאל"מים ועברו ללנסר, לאחר מכן לפורטה. (עוד פעם קיה שזה בעצם יונדאי)

אין לי תיק טיפולים, אבל במקרה אני בקשר טוב עם הנגדים והקצינים מהרכב בבסיס שלי, ומכיר גם קציני רכב מבסיסים אחרים, ואלו סיפרו שמדובר ברכבים אמינים למדי.

אגב, אספר לך משהו, הייתה לי גטס 2008 עד לפני שנה וחצי. נרכשה מחברת השכרה עם 66 אלף ק"מ על השעון. רכב סופר אמין, ואני סבור שבהשכרה לא היו לו חיים קלים, ובכל זאת הראה אמינות גבוהה והכול ישב כמו שצריך. (למה החלפתי? כי הייתי צריך רכב יותר חסכוני, יותר נוח ורציתי גיר ידני)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אז תן לי להגיד לך שיונדאי אקסנט שהיתה לזוגתי, שהיתה שמורה ומטופלת רק במורשה, בילתה כל חודש-חודשיים במוסכי יונדאי. פעם גיר דופק שעבר שיפוץ, פעם מדחס מזגן שנדפק, ממיר קטליטי, משולשים, מסרק הגה, ומה לא!

בנוסף לI30 שהיתה במשפחתי עד לא מזמן שעשתה לא מעט צרות כמו נעילה מרכזית, משאבת דלק, חלון חשמל של נהג ושל הנוסע מאחור, חיישן ESP שנדפק, וסלילי הצתה. כל זה ברכב שנקנה מהחברה לאחר 3 שנים, שמור ומטופל.

ואני לא היחידי ששומע שזה קרה לו ביונדאי.

אז מספיק עם סיפורי הגבורה של הצבא, דעתי לא תשתנה.

פורסם

נוו, קיבלנו אושריקו 2, ראש בקיר.

דעתך חשובה אך לא נחשבת, הכלל קובע לא הפרט, וזה שבמקרה הייתה לך אקסנט שעשתה בעיות וI30 שעשתה בעיות לדברייך (בוא נחזיר באתה מטבע, יש לך ספר טיפולים?? :roll: ) זה לא מצביע על הכלל, והכלל הוא שהמכוניות האלה אמינות במיוחד.

תאמין לי שהI10 שהייתה לי מהעבודה, והאקסנט מהצבא היו הרכבים הכי לא מטופלים והכי קרועים שראיתי בימי חיי, והן נסעו בלי הפסקה, היו מונעות שעות על שעות עם מזגן בעמידה, ולא קרה להן כלום!

פורסם

לי יש לנטרה ידנית מודל 99

הרכב בבעלותי כבר 7 שנים

אני יד 6 של הרכב הזה

ומבחינת אמינות אני ממש מרוצה . טפו טפו טפו.....

לשים דלק , קצת שמן לפעמים ולנסוע......:-D

פורסם
אמינות בינונית מאוד וצריכת דלק גבוהה, בגדול לא מהרכבים המומלצים.

הידניות הן עם צריכת דלק שפויה לגמרי, ולהפריח סתם אמירות לא מבוססות על אמינות זה לא רציני.

אמינות של רכב בגיל מתקדם תלויה בעיקר באופן הטיפול בו בעבר ובהווה

האמינות הבסיסית של רכבי יונדאי טובה בהחלט ולכן יונדאי ישנה שמטופלת טוב יש סיכוי סביר תהיה לה אמינות טובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לאחותי יש יונדאי גסט 2004 עם גיר אוטומט שהייתה בליסינג לשעבר כבר מספר שנים.

ועד היום אין לה תקלה אחת ברכב חוץ מטיפולי 10 אלף ותחזוקה שוטפת כללית.

ואני נהגתי עליה והיא לא מתפרקת כלל והפלסטיקה והכול מרגיש בסדר גמור.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

בשנה שעברה מכרתי לנטרה אוטומטית שנת 2000 לאחר 8 שנות שימוש אצל אשתי עם 170 אלף ק"מ. הרכב היה אמין בצורה בלתי רגילה וללא תקלות מיוחדות (חוץ מ-2 חלונות החשמל של הנהג ולידו), טיפולים שוטפים ,דלק, לבדוק שמן פעם בשבועיים וזהו.סוחב נהדר,נוח ועם מזגן מצויין .אני מאחל לכל אחד ואחת רכב שיעשה את העבודה במשך כל כך הרבה זמן וביעילות כפי שאנו נהננו ממנו .בהחלט ממליץ

פורסם

תחפש טויוטה קורולה בשנים האלה אולי אפשר עוד למצוא ידנית, אם לא תמצא אז חפש סוזוקי בלנו, סופר לנסר, אלמרה

בקיצור בתקציב הזה, אם אתה מחפש להגיע מנקודה לנקודה לך על רכב יפני (יפני - לא קוריאני)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לא הייתי נוגע עם מקל בטויוטה קורלה מהשנים המדוברות המוצעת ב-7000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא הייתי נוגע עם מקל בטויוטה קורלה מהשנים המדוברות המוצעת ב-7000 ש"ח.

ולמה?

היה לאבא שלי שנתיים קורולה 93' 0 תקלות, 0 בעיות,חלקים יש בשפע ובזול יש הגה כוח, מזגן מעולה והכל !

ואני מכיר עוד אנשים עם טויוטות וכנ"ל

וב7000שקל אפשר להשיג מודל 95-97 (צורה ישנה) הצורה חדשה - מודל 99-2000 לא נכנס בתקציב.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...