Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי לנד קרוזר דיזל קצרה שנת 2004,

עד לאחרונה הקפדתי על טיפולים במוסכי החברה שכן אינני מבין גדול ברכב ואינני יודע כלל מה צריך ומה לא צריך להחליף, ההנחה היא שבמוסך של חברה, מלבד היותו מוסך הוא נושא שם של משווקת רכב גדולה וככזה יש לו הרבה מה להפסיד אם ירמה לקוח תמים, מה שאין כן במוסך פרטי שכל עיסוקו הוא זה ולא יותר, שם החשש למרמה ועושק הוא גדול יותר במיוחד ברכב כזה ובמיוחד כשאתה לא מבין מאומה מחד וקפדן לתקינותו המושלמת של הרכב מאידך.

אבל בטיפול האחרון משיחה עם כמה פועלים הבנתי שהמחירים פשוט יותר מכפולים ובכל מוסך אחר זה היה זול בחצי לפחות.

אבל בחזרה לחשש שציינתי למעלה, שואל אני אם למישהו בעל רכב דומה יש מוסך אמין ומורשה שהוא ממליץ עליו? מיותר לציין שהמוסך יהיה זול כי ככל הנראה כולם יהיו זולים יותר ממוסכי החברה האימתניים.

שפע ברכות וקילוסין לעונים :)

פורסם

מהיכן אתה בארץ? איפה נוח לך לטפל ברכב?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מאזור כפר סבא, אבל אחרי הכל טיפול לא עושים כל יום ובשביל עבודה טובה ואדם שאפשר לסמוך עליו אין לי בעיה לנסוע.

פורסם

1. באיזור התעשיה של רעננה, רח' התעשייה 7 רעננה (אם אני לא טועה) מוסך הייטק מוטורס - יניב דקל. איש מקצוע. הגון. ישר. ג'יפאי. מטפל הן ברכבי שטח והן במכוניות פרטיות. יניב - 050-3573348. טיפתי אצלו בלנדקרוזר 100 ובמיצובישי פאג'רו. תגיד לו שיואב מבנק לאומי שלח אותך.

2. בתל-אביב, מוסך כללי 'סע-קל', ישראל. טיפלתי אצלו לאחרונה טיפול גדול בלנדקרוזר 90 קצר, לשביעות רצוני המלאה. ג'יפאי בעברו, עבר לאופניים, עושה רושם מאוד אמין, ומאוד הגון. אחרי שטיפל בטויוטה שלי, שלחתי אליו חבר שגם הוא יצא ממנו עם תחושה של איש מקצוע הגון. ישראל - 03-5620588. תגיד לו שיואב עם הפראדו הקצר, חבר של אהרון, שלח אותך.

משניהם תצא מרוצה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני יכול להמליץ על המוסך של סלמן בטירה: 0546958040.

הוא מטפל לי ברכבים כבר שלוש שנים ואף פעם לא אכזב.

ובנוסף הוא עובד גם שישי שבת.

רק צריך לתאם איתו מראש כי הוא לפעמים עמוס מאוד.

פורסם

היי יחיאל , שמי אלי אני בעל מוסך בפתח תקווה אשמח לעזור לך. בדיקה אינה עולה כסף , אתה מוזמן להגיע אליי למוסך אם תרצה

"אלי שירותי רכב" מוסך למכונאות , חשמל , מיזוג אוויר , ודיאגנוסטיקה ממוחשבת.

המוסך ממוקם ברחוב בן ציון גליס 27 , איזור תעשיה סגולה פתח תקווה.

טלפון 053-5237344.

אשמח לראותך אלי.

אלי שירותי רכב - מכונאות , חשמל , מיזוג אוויר , דיאגנוסטיקה ממוחשבת.

רחוב בן ציון גליס 27 , איזור תעשיה סגולה פתח תקווה

טל : 054-6150720

• תוכן חדש...