Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחות בדלק מוטורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שיש רק "ריח" של התייקרות רכבים, דלק הם הראשונים לייקר את הרכבים. אז עכשיו יש להם "בשר" לאביזרים.

את ההנחות האמיתיות הם שומרים לליסינג כמובן.

יש הרבה שלא ייקרו את רכבים שלהם, להיפך וגם נותנים הנחות. בשביל ההרגשה הטובה בעיקר.

פורסם
וואו אתה מה-זה מגזים.

הם דווקא מאד נחמדים, אולי בסניף שאתה היית בו לא אבל בסניף בתל אביב הם ממש אחלה.

נתנו לי המון אבזור במתנה, סדר גודל של 7500 ש"ח, ואני יכול לבחור מה שאני רוצה.

לצורך העניין, על הקודנית וכו' אני לא זורק כסף, כי גם ככה זה יוצא מהכיס של דלק... :)

אני מקבל במחיר המחירון + אגרת רישוי את כל מה התוספות שאני רוצה מהם.

אתה מדבר על פורד או על מזדה? או בככל על ב.מ.וו?

פורסם
אתה מדבר על פורד או על מזדה? או בככל על ב.מ.וו?

אני דיברתי על פורד, אבל זה אותו היבואן.

אביזרים כנראה תצליח להוציא מהם.

לחילופין, אם תתעקש אולי תקבל במקום אביזרים הנחה של אגרת הרישוי.

אבל מתחת למחיר המחירון קשה לי להאמין.

פורסם

יוני,

קיבלת אביזרים בשווי 7500 ₪ בדלק מוטורס שזה בהחלט יפה. אם תמשיך לחפור גם את זה לא תקבל. כי עד שתחליט תגמר המכסה של המבצע.

הכללים בשוק מאוד פשוטים: אם ליבואן יש אינטרס להתפטר ממלאי הוא יתן הנחה במזומן, באביזרים, באשראי מוזל או בכל דרך שיראה לנכון.

"דלק מוטורס" מנהלים מדיניות לפיה אין הנחות במזומן מהמחירון של הרכב כדי לא לפגוע במחירי המשומשות.

יכול להיות שהמחיר יירד בינואר ושהצורה תשתנה במרץ ובטוח שמתישהוא יהיה דגם חדש. אז עד מתי תחכה?

קנה לך רכב תסע ותהנה - כן, כל הדגמים סופם להתחלף, ובשנים האחרונות המחירים גם יורדים לפעמים - אך אין לדבר סוף.

אגב אין צורך לפתוח שרשור חדש על כל שאלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יוני,

קיבלת אביזרים בשווי 7500 ₪ בדלק מוטורס שזה בהחלט יפה. אם תמשיך לחפור גם את זה לא תקבל. כי עד שתחליט תגמר המכסה של המבצע.

הכללים בשוק מאוד פשוטים: אם ליבואן יש אינטרס להתפטר ממלאי הוא יתן הנחה במזומן, באביזרים, באשראי מוזל או בכל דרך שיראה לנכון.

"דלק מוטורס" מנהלים מדיניות לפיה אין הנחות במזומן מהמחירון של הרכב כדי לא לפגוע במחירי המשומשות.

יכול להיות שהמחיר יירד בינואר ושהצורה תשתנה במרץ ובטוח שמתישהוא יהיה דגם חדש. אז עד מתי תחכה?

קנה לך רכב תסע ותהנה - כן, כל הדגמים סופם להתחלף, ובשנים האחרונות המחירים גם יורדים לפעמים - אך אין לדבר סוף.

צודק 100%. זה באמת מה שאעשה.

רק שאלתי כדי לא ליפול בדיוק שניה לפני החלפת צורה/חידוש דגם (כמו שקרה ליוסי. אגב אחד הדברים שאמרו לו בפורום זה שהוא אשם שהוא לא בדק אם מתחלף דגם / צורה).

ואז צביקה פיק העיר הערה שגרמה לי לחששות, אבל אז התברר שהוא דיבל על האוטומטי, ושהידנית בסדר גמור.

פורסם
יוני,

יוני,

קיבלת כל כך הרבה דברים ועדיין לא מסתפק "במועט" ועדיין לא קנית?

חכה ל 31/12 אולי יתנו בחינם.

• תוכן חדש...