Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מכך שאני חובב אודיו אך לא מבין בו כל כך , יש לי בבית שני רכבי עבודה שבמשך השנים התקנתי בהם דאבל דין ושידרגתי רמקולים אבל ממש בקטנה בד"כ איך שהם יצאו מהחברה ככה הם נשארו פחות או יותר , אף פעם לא התקנתי מגבר ברכב או סאבים למינהם כי לא רציתי להשקיע כל כך בכל זאת רכבים שאני עובד איתם, וברכב הפרטי שהיה לי (מרצדס E-CLASS ) המערכת האורגינלית די הספיקה לי , שם שדירגתי לרדיו דיסק של אלפיין לא מעבר.

לפני קצת פחות מחודש רכשתי מיציבושי פאג'רו שנת 2008 והבחור שקניתי ממנו את הרכב השאיר לי שם ירושה מערכת שעל פיו הוא השקיע בה לא מעט כסף , בכל אופן היא לא מכוונת בכלל ואותו בחור לא ידע להסביר לי כל כך איך לכוון אותה .

ישנו דאבל דין של קנווד דגם DDX8022BT , יש שם פשוט מלא אופציות של כיוונים שאין לי מושג איך ומה אני אמור לעשות איתם.

בנוסף יש לי מגבר וסאב soundstream שאת הדגם שלהם איני יודע , וגם בגזרת הרמקולים הם עבדו שדרוג אך אני לא יודע עליו פרטים.

בכל אופן אני מחפש המלצה למקום או בנאדם באזור הצפון (עדיפות לאזור כרמיאל) שיש לו את הידע והסבלנות לעזור לי בעניין הזה.

פורסם

מומלץ תבוא למפגשים שם בטוח יעזרו לך

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

• תוכן חדש...