Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון A1 מתחיל מחר, שאלה חשובה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החתמתי את האופטומטריסט ורופא המשפחה, יש לי רישיון B מעל שנתיים אם זה משנה ונשאר לי סעיף שבו צריך לחתום רופא הרישוי וסיכום רשות הרישוי (מסמנים שם אם אני כשיר או לא) - איפה עושים את זה? האם חייב את זה בשביל להתחיל ללמוד? והאם זה עולה כסף?

עוד שאלה לגבי הסעיף הבא:

הצהרת מבקש הרשיון:"אני מצהיר בזה כי ביום הגשת בקשתי זו לרשיון נהיגה או מאז חידוש רשיון הנהיגה לאחרונה, לא נפסלתי מקבל רשיון נהיגה או מהחזיק בו ע"י בית משפט, רשות הרישוי או קצין משטרה וכי לא חל שינוי במצב בריאותי."

למה אני שואל לגבי הסעיף הזה? הייתי בפסילה מ13.10 עד 13.11 על מהירות מופרזת וכרגע הרישיון שלי (B) בידי אבל יש לי זימון לבית דין ב30 לחודש (30.12) האם אני כשיר ללימוד נהיגה בכלל? או שאני צריך קודם לראות מה קורה בבית המשפט?

ואם ישלל לי רישיון B בבית המשפט לא אוכל ללמוד ולגשת לטסט של A1?

תודה מראש.

פורסם

אם החתמת רופא משפחה ואופטומטריסט - זהו. השאר בטסט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה צריך לחתום על פטור מתיאוריה במשרד הרישוי. במידה ואתה אכן כשיר להוציא רישוי A1, הפקידה תצטרך לסמן V על סעיף "כשיר לנהיגה" בטופס ירוק ולחתום.

פורסם
אתה צריך לחתום על פטור מתיאוריה במשרד הרישוי. במידה ואתה אכן כשיר להוציא רישוי A1, הפקידה תצטרך לסמן V על סעיף "כשיר לנהיגה" בטופס ירוק ולחתום.

וזה גם תקף לטסט נכון? בנתיים אני רק רוצה שיעור ניסיון.

פורסם

אוקיי אז ענו לי על כל השאלות ואני יפרסם פה בשביל שאלות עתידיות:

סעיף כשירות משרד הרישוי - לא דרושה חתימה של שום רופא, הפקיד בקבלה חותם במידה והרישיון שלכם/אתם כשירים ללימוד נהיגה, חשוב לציין שאני בתקופה של בין פסילה (נגמרה) ובית משפט ואני כשיר ללמידה ולגשת לטסט (במידה ורישיוני ישלל במשפט ואעבור טסט - אקבל את הרישיון החדש שהוא A1 וB אחרי השלילה של B.

- החתימה של משרד הרישוי לא עולה כסף, בכללי חוץ מהבדיקה של האופטומטריסט בטופס הירוק שום דבר לא אמור לעלות לכם כסף, אולי רק הבדיקה הגופנית של רופא המשפחה במידה ואתם בקופת חולים מכבי ואין לכם פרוטקציה.

נ"ב, קיבלתי פטור ממבחן עיוני (תאוריה) ורישיון B אצלי שנתיים וחצי.

• תוכן חדש...