Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגר בתא מנוע

Eric
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול גיליתי שיש לי פגר של חתול שנתקע בתוך תא המנוע. כשניסיתי היום בבוקר להוציא אותו רק עשיתי יותר גרוע ועכשיו הוא מרוח שם ואני אפילו לא יכול להוציא אותו כי הוא תקוע והריח נהיה יותר חזק. עכשיו, אפילו אם אצליח להוציא אותו, אני מניח שישארו חלקים שלא אצליח להגיע אליהם, לכן הפתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה צינור עם זרם מים חזק שיעיף אותו בחזרה למקום שממנו נכנס, אבל השאלה האם זה לא יזיק למנוע? יש לכם רעיונות אחרים?

ואילו חומרים ינטרלו את הריח?

תודה לעונים :-(

פורסם

הדרך היחידה לנטרול הריח היא להשאיר מכסה מנוע פתוח לכמה שיותר זמן. בדוק אם חסר לך פלסטיק כלשהו שאפשר לחתול להכנס. זו תופעה מוכרת בעיקר בחורף הם מחפשים מקום להתחמם. יצא לי כבר לראות נזק רציני שנגרם למנוע שהונע בזמן שחתול שהה בפנים (שלא לדבר על חתול תמים שנותן את נשמתו לבורא).

פורסם

זרם מים חזק שיצליח להזיז את הפגר עלול לגרום נזק למערכות חשמליות.

אין מנוס מלהצטייד בכפפות גומי עבות, מסכה וכלי "חילוץ". לא מתאים לכל אחד.

אחר כך צריך לעשות שטיפה עדינה במים כדי להסיר שאריות. להשתמש במברשת אם צריך.

צריך להיזהר בשימוש בחומרי ניקוי המכילים כלור ואקונומיקה העלולים להזיק לצנרת ולמערכות.

הריח ייעלם לאחר זמן מה.

היה לי אירוע דומה עם פגר עכברוש לפני שנים רבות. למזלי הגישה אליו היתה נוחה יחסית והוא לא התפרק בזמן החילוץ.

פורסם

הבעיה שאני לא יכול להוציא אותו בלי לפרק לו את הצורה וגם אי אפשר לנקות א"כ כי זה לא נגיש במיוחד

פורסם

לא כדאי ללכת למוסך?

אני אישית די נגעל מדברים כאלה שיכולים להתפרק.

מה גם שעדיף שיפרקו את כל האיזור וינקו ביסודיות כדי שלא ישאר זכר.

יצא לי לחלץ מהרכב של ההורים שלי גור חתולים (המזל שהוא יילל לפני ההתנעת בוקר).

ויצא לי גם לסייע בחילוץ מרכב מונע, הייתי לחוץ בזמן אז נתתי לחבר סט מברגים כדי שיוציא אותו משם.

הם מגיעים לפעמים למקומות שהשם יודע איך הם נכנסו לשם.

מה גם שאני אישית די פוחד מהחיה הזאת כי כשהיא מפוחדת היא יכולה לשרוט חזק מאוד. (בניגוד לכלב שמקסימום נושך, אני מתכוון לכלבים קטנים).

פורסם
לא כדאי ללכת למוסך?

אני אישית די נגעל מדברים כאלה שיכולים להתפרק.

מה גם שעדיף שיפרקו את כל האיזור וינקו ביסודיות כדי שלא ישאר זכר.

יצא לי לחלץ מהרכב של ההורים שלי גור חתולים (המזל שהוא יילל לפני ההתנעת בוקר).

ויצא לי גם לסייע בחילוץ מרכב מונע, הייתי לחוץ בזמן אז נתתי לחבר סט מברגים כדי שיוציא אותו משם.

הם מגיעים לפעמים למקומות שהשם יודע איך הם נכנסו לשם.

מה גם שאני אישית די פוחד מהחיה הזאת כי כשהיא מפוחדת היא יכולה לשרוט חזק מאוד. (בניגוד לכלב שמקסימום נושך, אני מתכוון לכלבים קטנים).

כדאי, אבל אני לא מצליח בדיוק לזהות במה הוא תקוע אז אני מפחד להניע את הרכב שלא אדפוק משהו.

פורסם
כדאי, אבל אני לא מצליח בדיוק לזהות במה הוא תקוע אז אני מפחד להניע את הרכב שלא אדפוק משהו.

אם הוא לא תקוע במאוורר או ברצועת האביזרים, נסה להניע את הרכב. אם הנעת בשלום, אתה יכול לנסוע.

ייתכן שאתה נוסע עם הפגר כבר כמה ימים וחשת בכך רק כאשר התחיל להסריח.

פורסם

1+ למה שקומנדר אמר.

לך למוסך שיעשו לך שטיפת מנוע וסגור סיפור.

יש רכבים שמאוד לא רצוי לעשות בהם שטיפת מנוע (ראיתי רכב שאולי 5 שנים על הכביש, ועבר מוות קליני בכל מערכת החשמל, בגלל שטיפת מנוע).

אני התכוונתי, שהמוסך יפרק את החלקים הנגועים, ועם סמרטוט וחומר ניקוי שמותר להשתמש בו, ינקה לאט לאט.

אם זה רק פלסטיקים (נניח וזה איזור הגלגלים החיצוני או טמבון) אז כמובן שאפשר עם ג'רני.

• תוכן חדש...