Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני במו"מ לגבי רכישת רכב יד 2 כאשר היד הראשונה היתה חברת הליסינג (יש אישור שהרוכש קיבל את הרכב לאחר שעבר בחברת הליסינג רק 50 ק"מ).

המוכר טוען כי לא מורידים על זה ודורש מעל המחירון בגלל הקילומטרז' הנמוך והתוספות שעשה לרכב (מגנזיום, ערכת DVD ועוד).

האם הוא צודק? האם אני צריך בכל מקרה להוריד על זה שהרכב רשום כיד ראשונה ליסינג?

תודה לעוזרים!

פורסם

אני במו"מ לגבי רכישת רכב יד 2 כאשר היד הראשונה היתה חברת הליסינג (יש אישור שהרוכש קיבל את הרכב לאחר שעבר בחברת הליסינג רק 50 ק"מ).

המוכר טוען כי לא מורידים על זה ודורש מעל המחירון בגלל הקילומטרז' הנמוך והתוספות שעשה לרכב (מגנזיום, ערכת DVD ועוד).

האם הוא צודק? האם אני צריך בכל מקרה להוריד על זה שהרכב רשום כיד ראשונה ליסינג?

ברגע שהרכב היה בליסינג יש להפחית כ-10 % מהמחירון שלהרכב.שנית הרכב כבר יד 2 ועל זה יש להפחית עוד אחוז או

שתיים(אתה תהיה יד 3).זה שהרכב נקנה ב 0 ק"מ מהליסינג לא אומר לך הקונה שום דבר,זהו יתרון למי שרכש את הרכב במחיר הרבה יותר זול וכל מה שהוא דורש ממך (מגנזיום,D.V.D וכו') הוא בטח קיבל מהסוכנות בעת שקנה את הרכב.

לסיכום תלוי בשנתון של הרכב וסוג הרכב, בטח שלא מעל המחירון וגם לא מחירון.

תפרט יותר ואני אשתדל לתת לך מחיר יותר ראלי.

פורסם

כפי שנכתב, ההפחתה המינמלית היא 10%.

אל תסתנוור מכל השאר, אם אין הפחתה כדאי גם כדאי לרכוש רכב יד פרטית.

קח בחשבון שבמקרה של גנבה/טוטלוס חברת הביטוח תשלם 10% פחות אם ישנו אישור כתוב על קניה מליסינג עם 0 ק"מ.

בהעדר אישור שכזה חברת הביטוח תנקה 22% משווי הרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה על התגובות!

מדובר בפורד מונדאו 2011 אשר נקנתה על ידו ב 10/11 מליסינג עם 5 ק"מ (יש אישור).

מדובר ברכב בעל 10 אלף ק"מ כרגע (יד 2) והמוכר מעוניין ב- 110,000 ש"ח.

המחירון לפי האתר של לוי יצחק הוא 96,000 ש"ח ובשיקלול הנתונים המשוקלל הוא 94,500 ש"ח.

המוכר אמר שבדק במחירון בספר שמסתבר שונה (הוא אמר שהוא מוסיף 600 שח עבור חודש שהרכב לא היה בכביש כי כך מצויין בספרון של לוי יצחק לחודש דצמבר) ואילו גם אני כתבתי את חודש העליה באתר ושנינו מקבלים מספרים שונים (אני באתר והוא מהספר). הוא אמר שהמחירון הוא בסביבות 105,000 שח והוא רוצה 110,000 שח בגלל המצב של הרכב (כולל מערכת מולטימדיה עם מצלמת רוורס/GPS/דיוידי מאחורה וכו' שאין לי מושג כמה עולה).

כעיקרון אהבתי את הרכב וזה נראה באמת מצב טוב אבל השאלה אם המוכר או אני צודק? איזה מחירון נכון? זה של הספר או האתר?

תודה רבה!

פורסם

כשקונים רכב מחברת ליסינג קונים עם הנחה משמעותית, בדיוק בגלל העובדה שהוא יד ראשונה מליסינג.

ואותו דבר יקרה כשמוכרים, צריך להפחית על היד הראשונה מליסינג כפי שכתבו.

הוא כנראה הולך לפי מחירון של רכב שנרכש מהיבואן, אך זה לא מתאים למקרה שכן הרכב נרכש מליסינג ולא מהיבואן, אפילו שהוא לא באמת נסע עם אף אחד.

הוא מנסה להרוויח פעמיים, גם במעמד הקנייה וגם במעמד המכירה. אולי הוא יצליח לעבוד על מישהו שלא מבין, תקפיד שזה לא יהיה אתה.

הרכב לא אמור להימכר במחיר המחירון המלא אלא עם הפחתה על היד והפחתה על הליסינג.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
כשקונים רכב מחברת ליסינג קונים עם הנחה משמעותית, בדיוק בגלל העובדה שהוא יד ראשונה מליסינג.

ואותו דבר יקרה כשמוכרים, צריך להפחית על היד הראשונה מליסינג כפי שכתבו.

הוא כנראה הולך לפי מחירון של רכב שנרכש מהיבואן, אך זה לא מתאים למקרה שכן הרכב נרכש מליסינג ולא מהיבואן, אפילו שהוא לא באמת נסע עם אף אחד.

הוא מנסה להרוויח פעמיים, גם במעמד הקנייה וגם במעמד המכירה. אולי הוא יצליח לעבוד על מישהו שלא מבין, תקפיד שזה לא יהיה אתה.

הרכב לא אמור להימכר במחיר המחירון המלא אלא עם הפחתה על היד והפחתה על הליסינג.

תודה על התגובה! מצד שני הקילומטרז' הנמוך אמור לעלות את המחירון המשוקלל, נכון?

יש למישהו מושג למה יש הבדל בין האתר של לוי יצחק לבין המחירון המודפס לאותו חודש?

תודה!

פורסם

המוכר הוא חוצפן, הוא קיבל הנחה בסביבות 20000 בקניה ועכשיו הוא

רוצה יותר ממחירון, חוץ מזה סביר להניח שהרכב נכנס לארץ בסוף 2010

היבואן לא הצליח למכור אותו והעביר אותו לליסינג.

תבדוק בספר את המחירון.

פורסם

מאחר שאתה לא קונה את הרכב לצורך מסחר, השאלות שאתה צריך לשאול את עצמך הן כדלהלן:

1) כמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב? ככל שמדובר ביותר זמן המחיר פחות חשוב.

2) האם מדובר בדגם עם מנוע 2.0 Ecoboost אן עם מנוע 2.3 (האחרון אמור להיות הרבה יותר זול מהמחיר שנקבתי)

3) תחשוב כמה הרכב שווה לך

4) קח בחשבון שהדגם מוצע דגם 2013 עם 0 ק"מ מליסינג ב-135.

אם מדובר במנוע 2.3 אני הייתי יורד מזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי לפני יומיים בבדיקת טרייד אין.

מחירון מחשבים לא משוכלל. רשום לדוג' 100K, אז מתחלים מ-100K.

-10% זה 0 ק"מ מהיבואן

-4% זה יד 2

100K-14%

84K.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

תודה לכולכם על העזרה!

אני מעוניין לטווח ארוך אבל עדיין לא מעוניים לשלם יותר מהמקובל...

מדובר במנוע 2.3 ולכן באמת אולי עדיף לי לצאת מהעיסקה למרות שזה שהרכב נסע רק 10 אלף ק"מ עשה לי חשק לשלם מעל המחירון אבל ללא ספק המחיר שהוא דורש מוגזם.

מה שהפתיע אותי שהמחירון לפי החוברת עצמה של לוי יצחק שונה מהאתר... בגלל זה לדעתי המוכר רוצה מחיר גבוה מאוד.

תודה לכולם !

פורסם

בקש את מספר השלדה של הרכב, כנס לאתר etis.ford.com ותקבל את כל הפרטים על הרכב הספציפי הזה, כולל מועד יציאה מהמפעל והאביזרים איתם יצא הרכב מהמפעל. זכור כי מה שקונים בזול בד"כ עולה ביוקר.

פורסם
מאחר שאתה לא קונה את הרכב לצורך מסחר, השאלות שאתה צריך לשאול את עצמך הן כדלהלן:

1) כמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב? ככל שמדובר ביותר זמן המחיר פחות חשוב.

2) האם מדובר בדגם עם מנוע 2.0 Ecoboost אן עם מנוע 2.3 (האחרון אמור להיות הרבה יותר זול מהמחיר שנקבתי)

3) תחשוב כמה הרכב שווה לך

4) קח בחשבון שהדגם מוצע דגם 2013 עם 0 ק"מ מליסינג ב-135.

אם מדובר במנוע 2.3 אני הייתי יורד מזה.

כן לוי יצחק, לא לוי יצחק- לא משנה. קיבלת כאן תשובה מקיפה עם שורה תחתונה ברורה. בהצלחה בהמשך החיפוש.

• תוכן חדש...