Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במלאי צמיגים בפולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף 4 צמיגים בפולו שלי. המידה 185/55 14היא

קראתי המוני פוסטים בפורום שהמליצו על קלבר טויו ופאלקן כצמיגי ביניים שנשמעים מתאימים ביותר לאופי הנהיגה שלי.

התחלתי בלפנות למקומות בטיירס פור יו, עברתי לכל מני מקומות בירושלים ואפילו הגעתי)כמעט( לאנטון בתל אביב.

מה ביקשתי? את הדגמים hp2 , cf1 , ze912 בהתאמה ומ2013.

כולם ניסו להזמין מהיבואן, ניסו להתקשר לשותפים וקשקושים אחרים.

הזמנתי מאנטון את הפלקן אחרי שהבטיח שהם מ2013 וכשהתקשרתי לוודא אם הם הגיעו קיבלתי תשובה שהחזירו אותם כי הם מ2010.

מה אני מפספס? צמיגים שנעלמו מהעולם? למה אין לאף אחד צמיגי ביניים נורמאליים?

ברוב המקרים אפילו לא דובר על מחיר.

מה, אתם, הייתם עושים:evil: ?

פורסם

מידה אכן קצת בעייתית, אם את הצמיגים שציינת אין בשום מקום אולי כדאי להוסיף כ120שח (סה"כ) לGRNX או S.Drive.

אופציה נוספת היא לחסוך כמה גרושים ולקחת מקסיס MA V1, שקיבלו ציון כללי קצת יותר נמוך מZE912 לפי tyrereviews (ממוצע 61% לעומת 75%)

אפשר גם לעלות ל 195/45R15, שם יש לך טויו T1R ב330שח לצמיג, בהפרש תוסיף חישוקי ברזל פשוטים ב15"..

או שפשוט תעזוב את אזור ירושלים, בטוח שיש צמיגים במידה הנוכחית שלך יותר צפונה (לפי tires4u יש בדיוק פנצ'ריה אחת עם המידה שלך באזור י-ם, ובכל הארץ 28.. לא יקרה לך כלום אם תיקח יום חופש ותגיע למרכז/שרון כדי לקנות צמיגים פעם ב3 שנים)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מידה אכן קצת בעייתית, אם את הצמיגים שציינת אין בשום מקום אולי כדאי להוסיף כ120שח (סה"כ) לGRNX או S.Drive.

אופציה נוספת היא לחסוך כמה גרושים ולקחת מקסיס MA V1, שקיבלו ציון כללי קצת יותר נמוך מZE912 לפי tyrereviews (ממוצע 61% לעומת 75%)

אפשר גם לעלות ל 195/45R15, שם יש לך טויו T1R ב330שח לצמיג, בהפרש תוסיף חישוקי ברזל פשוטים ב15"..

או שפשוט תעזוב את אזור ירושלים, בטוח שיש צמיגים במידה הנוכחית שלך יותר צפונה (לפי tires4u יש בדיוק פנצ'ריה אחת עם המידה שלך באזור י-ם, ובכל הארץ 28.. לא יקרה לך כלום אם תיקח יום חופש ותגיע למרכז/שרון כדי לקנות צמיגים פעם ב3 שנים)

כמו שציינתי, הגעתי לתל אביב ודיברתי עם פנצריות שם.. המצב הוא אותו מצב

לעלות מידה לפי הבנתי זה סיפור של שבעיים לפי אנשי הפורום ואני צריך להגיע לטסט עד שבוע הבא...

להוסיף כסף זו כנראה האופציה האחרונה שלי, ולכן אני מתייעץ כאן...

אם לא תהיה ברירה, לא תהיה ברירה:-(

פורסם

למה "סיפור"? גש לכל מכון טסטים, קבל פלט אוטודאטה של מידות מאושרות (בין היתר 195/45R15)

קנה צמיגים וג'אנטים (ברזל) במידה המתאימה, גש חזרה למכון וקבל אישור תמורת ₪30.

כל הסיפור יכול להיגמר תוך שעתיים.

שבועיים?

pfft.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בדוק אצל צמיג ישיר (טייר סנטר) בפ"ת. בזמנו נתקלתי באותה בעיה, הייתי צריך צמיג בודד לאיביזה ולא היה ניתן להשיג באף מקום.

הם היחידים בכל איזור המרכז שהחזיקו.

• תוכן חדש...