Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 35000

maorkere
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב אמין שיחזיק מעמד ללא תקלות מיוחדות לפחות 4-5 שנים, עדיפות למשפחתית ולא לסופר מיני.

עד 35000.

בינתיים התעניינתי בעיקר בפולו ובסיוויק האצ'בק אבל בתקציב שלי לא ראיתי רכב בשנתון נורמלי, 2002-3 כבר יחסית ישנות

אם אני רוצה לסחוב עם הרכב לעוד כמה שנים.

תודה מראש.

פורסם

בתקציב הה אפשר לרכוש מיצובישי לנסר פרטית או ליסינג לשעבר משנתונים 2005-7 /מאזדה 3 מהשנתונים הללו וגם סובארו אימפרזה וטויוטה קורולה.

צריך רק לחפש רכב שמור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בתקציב שציינת שווה אולי לשקול הלוואה מהבנק\עסקת מימון עם פריסת תשלומים נוחה, כדי לרכוש רכב עם כ- 50,000 ש"ח, ואז תוכל לקבל רכב עם פחות בלאי משנתון גבוה יותר ועם אחריות במידה ותבחר לרכוש דרך חברות הליסינג.

כמובן שכול אחד בהתאם לאילוציו\יכולתו.

במקרה כזה,רכבים שיוכלו לבוא בחשבון יהיו למשל ניסן טידה או המיצובישי לנסר שצוינה קודם לכן.

בהצלחה

פורסם

אפשר למצוא:

לאנס (יחסית קל)

מזדה 3 (קשה)

פוקוס (אפשרי. בעיקר ליסינג)

אקסנט (קשה. להיזהר מרכבי צה"ל לשעבר)

אלנטרה (קל מאוד למצוא 2007 עם נתונים טובים ובפחות כסף)

אימפרזה (קל למצוא. צריכת דלק לא משהו. ביצועים גרועים. צפופה)

אולי שכחתי משהו....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...