Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth 695 Edizione Maserati Grigio

amiger
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
AMIRGER,

בכלל לא בטעות בחרתי את הגוצי.

היא באה להוכיח את מה ששניינו טוענים רק כל אחד מבוצר בעמדתו אז לא שמים לב שאומרים אותו דבר.:-D

שניינו מסכימים שאת תרגיל תמחור הטריביוטו הם לא יכלו להשליך על הגוצי ולכן היא, בצורה כזו או אחרת, מתומחרת, נו, איך נגיד את זה, בצורה שפויה.

אבל בפרארי טריביוטו, חרף העובדה שרכב הבסיס הוא אבארט' וחרף העובדה שבנוסף לאביזרים קוסמטים (שיש גם בגוצי), יש בה גם לא מעט שיפורים מכאניים, עדיין מדובר במחיר מופרך.

זה שיש מי שמשלם אותו, זה יפה מאוד, אבל זה עדיין לא הופך את המחיר למציאותי.

בכל מקרה, בהחלט נראה לי שפיספסת את הסייפה של ההודעה שלי מתחת לתמונת הגוצי:

ולמרות ההערה הקצת מתחת לחגורה, ("החלטיות בגירית טיפוסית"? אני אמור להעלב?) שורה זו הופיעה שם כל הזמן, לא הוספתי אותה בעריכה.

ודאי שהמחיר מופרך, בדיוק כפי שמחיר מהדורת ירושלים מוגבלת של עט OMAS הוא מופרך, או שעון של רולקס מסוג סאבמרינר שהבזל שלו ירוק במקום שחור, שהוא הצבע הסטנדרטי ונמכר רק בשל כך במחיר כמעט כפול, אבל כך בנוי עולם המיתוג והפגישה בינו לבין חשק צרכני עם הרבה כסף יוצרת מחירים מופרכים והאמת היא שאין לזה סוף ומי שרוצה לשנות את הענין הזה של מופרכות, צריך לנסות וליצור קשר עם אבינו שבשמיים בכדי שישנה סוף סוף את הטבע האנושי המחורבן.

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון שזה עניין של טעם. אבל הרכב נראה לא שווה את ההשקעה, בעליל. (נמנעתי מלרשום, לא מרשים, לא נאה במיוחד, ונראה כמו רכבי הצעירים בני ה 17 שנוסעים איתו לבית הספר. אה רגע , הרגע רשמתי)

חבל..

מה אני יעשה עכשיו עם קרוב לחצי מליון מיותרים?

פורסם

ראיתי אחת בצבע סגול חציל..8)

לפני כ3 חודשים דגם של המזארטי 695 באזור קולנוע פאר בתל אביב

היא חמודה חיצונית במיוחד הג'אנט שלה.

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם
נכון שזה עניין של טעם. אבל הרכב נראה לא שווה את ההשקעה, בעליל. (נמנעתי מלרשום, לא מרשים, לא נאה במיוחד, ונראה כמו רכבי הצעירים בני ה 17 שנוסעים איתו לבית הספר. אה רגע , הרגע רשמתי)

חבל..

מה אני יעשה עכשיו עם קרוב לחצי מליון מיותרים?

מה שאתה פוסל קצת בזלזול, זה דווקא אחד מהדברים שכן מושכים באבארט' 500 על שלל הגרסאות שלה, בסופו של דבר.

זה צעצוע. צעצוע כייפי ומיוחד, שכיף להסתכל עליף מבחוץ (לא לך, לרוב האנשים האחרים) ועוד יותר כיף לנהוג בו.

מעבר לזה, מצחיק לקרוא תגובות של אנשים כמו Guy30.

כן, מי שקונה את הרכב הזה (או טריבוטו פרארי, או אבארט' בכלל) הוא אידיוט שלא מבין כלום. בגלל זה יש לו בין 150 ל400 אלף להוציא על רכב חדש מהניילונים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

פיאט 500 אינה יפה, היא חיוך.

אברט 500 היא חיוך גדול.

אברט 500 במחירים אצלנו היא חיוך קצת מר.

גרסאות של הרכב במחירים של חצי דירה מעוררים חיוך אצל הרוכש. מי שיכול להרשות לעצמו אינו אידיוט. הן גם מעוררות חיוך אצלנו:

הנה העשיר האידיוט רכש אוטו אידיוטי במחיר אידיוטי. כולם מחייכים ומרוצים: וין וין קלאסי.

למעשה, אם הרכב שעולה 400 היה עולה רק 200, החיוך של הרוכש היה קטן, לא יכול היה לספר לחבריו ולעצמו על הקוריוז ואולי, אולי לא היה רוכש מלכתחילה. חלק מן הערך האספני של הרכב נובע ממחירו. הוא דומה לפריט "עממי" אך הוא למביני עניין, רק אספן אמיתי יבין.

נ.ב זו הסיבה שהפריט הזה הוא פריט וולגרי הרבה יותר מכל רכב עם ניאונים סגולים, ספוילרים מגודלים ודשבורד פרווה, כוחו במחירו.

פורסם

וולגרי או לא זה עניין של תפיסה פוליטית-חברתית. אני לא יכול להסכים שהוא וולגרי - הוא לא בא על חשבון שום דבר ולא עושק אף אחד. אף אחד, אבל אף אחד, לא ניזוק מרכישת רכב כזה. אם כבר, המדינה (ובקונסטרוקציה המושלמת והלא קיימת כלל הציבור) מקבלת יותר מסים מעצם הרכישה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה צעצוע. צעצוע כייפי ומיוחד, שכיף להסתכל עליף מבחוץ (לא לך, לרוב האנשים האחרים) ועוד יותר כיף לנהוג בו.

מבחינה חיצונית פרופר, ה-500 מזכירה לי ביצת תרנגולת או יען עם גלגלים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לאחר שיחה זריזה עם הבעלים (הגאה) הוא אמר בגאווה "זה זה 400 אלף שח,גירסא מיוחדת".

זה בטח כמו הפרסומות של אלדן:

"סליחה, מה השעה?"

"בכמה קניתי את הרכב?! בשמחה אגיד לך..."

הייתי רוצה שיחה של כמה דקות עם אותו אחד ששילם 400K על פיאט 500, לא לתקוף, לא לשכנע, רק לשמוע את הסיבות שלו

כאמור, צריך 10 שניות, כי בלי לנופף במידע הזה הוא סתם שפך 200 אלף ש"ח על כלום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה רציני?

באיזה יקום מקביל פיאט מצליחה יותר מVAG ו/או BMW ו/או דיימליר-בנץ?

בטח ובטח לא בלה-לה-לנד (קליפורניה).

מה הקשר לב.מ.וו או VW?

העובדה הפשוטה היא שמרצדס נכשלו לחלוטין בכל הנוגע לקרייזלר, פיאט לא. למעשה הם אפילו מצליחים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
מבחינה חיצונית פרופר, ה-500 מזכירה לי ביצת תרנגולת או יען עם גלגלים.

עזוב נו :) ומבחינה רעיונית כל פעם שאני רואה וולסטור אני עצוב :)

אבל זה לא משנה, זה לחלוטין עניין של טעם. מה שיותר חשוב הוא שיפול לאנשים האסימון שהם כנראה לא בהכרח יותר חכמים \ מוכשרים \ "מבינים" ממי שמסוגל להוציא סכום כזה על רכב בלי למצמץ.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

משום מה ה-500 היא קיצונית בתגובות שהיא גוררת למראה החיצוני.

יש את אלה שממש יאהבו, ויש את אלו שזה ייראה להם כמו ביצה עם גלגלים על הכביש.

לרוב המכוניות, במיוחד הקטנות (פנדה, i10, אלטו וכו') אין תגובות כאלה אלא רוב התגובות הן "בסדר".

לדעתי זה גם חלק מהעניין של ההצלחה של ה-500.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ושוב חוזר הניגון והאמת שהוא ניגון מטומטם.

יש מי שישלם 100 מליון דולר על צבע שמן שאיזה צייר עם אוזן חסרה שם על איזה חתיכת בד.

יש מי שישלם מחיר מטורף (בעיני כמובן) על תיק/ עניבה/ חפתים/ חגורה/תכשיט וכו'.

מי שרוכש את הרכב משלם את מה שהוא שילם כי הוא רוצה וכאן זה נגמר.

הוא לא אדיוט, לא פראייר, לא טמבל, הוא אחד שיש לו כסף ורוצה רק את הרכב הזה.

ויש לי הרגשה שלא נראה אחד כזה בפורום "ייעוץ ברכישת רכב"...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מעניין אותי לדעת מה המחיר של כל הגרסות ה-595 שהן בעלות הקיט של אסה-אסה, אבל הם לא מחווה לאף אחד.

אגב, מתי מוציאים טריביוטו פאביה?

הדבר הזה יעוף כמו לחמניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מעניין אם זה עובד על כל רכב בכל מצב?,

נגיד שמחר אני רוצה למכור את הרכב,

איזה ספולייר קטן,הנמכה,מדבקה על הדשבורד של להקה שאני אוהב,תאריך הלידה שלי על הדלתות,וסמל המזל שלי במקום הסמלים של הרכב,

סידרה 3 330 נמרודה טריביוטונה,נדירה ביותר רק אחת בעולם,מחיר? 250 אלף.

Porsche 944 turbo

פורסם

יש מי שישלם 100 מליון דולר על צבע שמן שאיזה צייר עם אוזן חסרה שם על איזה חתיכת בד.

אתה לא יכול להשוות, מבחינת ערך, יצירת אומנות חד פעמית, עם חשיבות ומשמעות שניתן להבין אותם (אם אתה מבין משהו באומנות), למוצר צריכה המיוצר בפס ייצור.

הוא לא אדיוט, לא פראייר, לא טמבל, הוא אחד שיש לו כסף ורוצה רק את הרכב הזה.

הוא אידיוט ופראייר וטמבל, בכל הקשור לרכישת רכב (אדם יכול להיות גאון בתחום מסויים ואוויל משריש באחר), שיש לו כסף ורוצה את הרכב הזה. במילים אחרות, מי שרוצה את הרכב הזה (במחיר הזה), הוא אידיוט ופראייר וטמבל (ברכישת רכבים).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...