Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

"מרכז המיון במודיעין הוקם באמצע אפריל, וזה אחד המרכזים המתקדמים עולם. תוך חודשיים הוא הגיע לפעילות מלאה, מהמטוס ועד לנקודת המסירה תוך פחות מ-48 שעות, וזה כבר עובד."

מה?!

בנתיים אצלי ממשיך בנוהל, 4 חבילות שמעל 3 חודשים כבר לא הגיעו אליי, ואף חבילה שמגיעה לא מגיעה לפני שעובר חודש במקרה הטוב, חודשיים וחצי בדר"כ.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

חבילה שנשלחה מאיביי ארה"ב דרך USPS חבילות קטנות ב-03.07 הגיעה היום לסניף שלי, בדיוק 10 ימים מרגע התשלום.

לא נראה לי שנגיע באמת למצב של 48 שעות, אולי רק איזור ליד מודיעין אם כבר, אבל לא מעבר.

גם 10 ימים זה יהיה טוב מבחינתי (בכללי, לא מהרגע שזה מגיע לארץ כן?).

פורסם

חבילה שנשלחה אליי בדואר שליחים מאמזון הגיעה לארץ.

ע"פ האתר של הדואר, יצאה עם שליח אתמול אליי.

לאחר מכן אחר הצהריים , התעדכן שזה כביכול חזר לסניף , ואמזון שלחו הודעה ששליח ניסה למסור לי את החבילה ללא הצלחה (מה שלא קרה)

קרה למישהו?

[TABLE=class: searchresulttable, width: 571]

[TR]

[TD]12/07/2017 15:40[/TD]

[TD]פתח תקוה[/TD]

[TD]בטיפול המוקד המוסר[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]12/07/2017 06:52[/TD]

[TD]פתח תקוה[/TD]

[TD]יצא לחלוקה בידי שליח[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]09/07/2017 17:55[/TD]

[TD]פתח תקוה[/TD]

[TD]התקבל במוקד[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]09/07/2017 14:06[/TD]

[TD]מיון ארצי[/TD]

[TD]התקבל במוקד[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Miata ND2

פורסם

יש פתרון לעניין החבילות שנשלחות לכל רחבי העיר?

אחרי כל סטוק של הזמנות אני מוצא את עצמי בתקופה של כמה ימים רצופים של נסיעות בין תחנות החלוקה...

אין אופציה "לשייך" את הכתובת שלי לנק' חלוקה ספציפית וקרובה?

פורסם

היום קיבלתי באמצעות שליח חבילה גדולה שהזמנתי מאמזון ארה"ב שלשום בערב.

אה, רגע, שכחתי, אני בארה"ב...

בקיצור, נתן לי הזדמנות לראות מה זה מסחר אונליין אמיתי, בלי החוסר ודאות ועוגמת הנפש של חדלי האישים מהדואר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הזמנתי 3 חבילות בחודשיים האחרונים מאמאזון ארה"ב - כולם הגיעו תוך פחות מ 10 ימים.

אמאזון גרמניה - יומיים (אבל זה לא דואר ישראל אז לא מעניין).

חבילות מסין בין שבועיים לחודש וחצי בינתיים.

פורסם
יש פתרון לעניין החבילות שנשלחות לכל רחבי העיר?

אחרי כל סטוק של הזמנות אני מוצא את עצמי בתקופה של כמה ימים רצופים של נסיעות בין תחנות החלוקה...

אין אופציה "לשייך" את הכתובת שלי לנק' חלוקה ספציפית וקרובה?

לצערי לא.

אני מאמין שהדואר מכיר את התופעה.

גם לי זה קרה, ובסוף שייכו אותי לבית עסק שקרוב לבית.

Sent from my M52_Red_Note using Tapatalk

פורסם

קיבלתי את החבילה שלי. שבוע לקח להגיע מארה"ב לארץ ועוד כמעט 3 שבועות בתוך הארץ. החבילה נכנסה למכס לבדיקה. הכל טוב ויפה, אבל לא היו שום עדכונים עד שזה הגיע לדואר המקומי, זה גרם לי לדאוג מה עלה בגורל החבילה הלא זולה הזאת, אם היו מעדכנים כמו שצריך הכל היה הרבה יותר נעים וחלק.

ומצד השני מסין הגיעו כבלים תוך שבוע. זה הכי מהר אי פעם שמשהו מגיע מסין, השיא הקודם מסין זה משלוח EMS שלקח 9 ימים. והמשלוח הנוכחי לא היה אקספרס, אלא סתם כבלים USB זולים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קיבלתי 3 חבילות היום:

1. חבילה דואר רשום מגירבסט שנשלחה לפני 8 ימים ב-10.07

2. חבילה לא דואר רשום מאיביי שנשלחה לפני 14 ימים ב-04.07

3. חבילה לא דואר רשום מ-ALIEXPRESS שנשלחה ב-01.05. לפני קצת יותר מחודשיים וחצי.

לא פתחתי קייס כי ידעתי שזה באשמת הדואר.. לפחות קיבלתי את החבילה בסוף.

פורסם

4 חבילות שונות.

כולן הזומנו דרך אליאקספרס.

2 חבילות הזמונו לפני חודשים. חבילה נוספת לפני 3 שבועות. חבילה עם מספר מעקב הזומנה לפני שבועיים וחצי.

טלפון שהוזמן דרך אליאקספרס, מחכה שיגיע אלי מהמיון מיום שישי האחרון.

• תוכן חדש...