Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי בעיה איתם, מההתחלה של האתר הזה לא סובל אותו כשעוד האמינות שלו הייתה בספק וכו', אומנם הוא השתפר אבל הוא עדיין לא נוח, החיפוש גרוע ואני לא מתמצא בו.

חוץ מזה אני גם מזמין הרבה דברים קטנים שלא שווים תוספת על מספר מעקב וזה שהם לא מגיעים בכלל זאת כבר בעיה אחרת.

אני בדיוק ההפך ממך:

ברגע שדואר ישראל חתמו עם אליאקפרס הסכמים השירות השתפר פלאים. אם מצד המוכר, אם זה מצד המשלוחים, ואם זה במעקב.

בנוסף, הנוחות לבחור מוצר, ולהיכנס לחנות של אותו מוכר הוא הרבה יותר נוח לדעתי מאייבי.

רוב ההזמנות שלי הן משם, ואין לי חשש שמוצר יגיע לא תקין.

פורסם

הרגע הפתיע אותי חבילה שנשלחה אי שם בסוף פברואר,תחילת מרץ מסין (כיסוי לטלפון).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אכן זמן ההפתעות הגיע.

כל יום מגיעה חבילה מלפני 3-5 חודשים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין דרך פשוטה לשלם בחזרה על משהו שהכסף עליו הוחזר ובסוף הגיע?

איזשהו כפתור repay בלי להתחיל לשלוח הודעות וכו'? קרה לי ששלחתי למישהו הודעה שאני רוצה לשלם לו כי בסוף הגיע והוא אמר לי לקנות שוב את המוצר ולכתוב לו בהערות שזה repay אבל אם לדוגמא המחיר השתנה מה עושים?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

מכיוון ש-99.99 מהחבילות בסופו של דבר כן מגיעות אלי החלטתי להפסיק לפתוח קייסים נגד מוכרים בעיקר אלה מאירופה וארה"ב מכיוון שהבעיה היא בדואר ישראל.

בחודשים האחרונים החזרתי ל-3 מוכרים את הכסף דרך PP מכיוון שבסופו של דבר כול החבילות הגיעו.

איזה כייף לי :)

פורסם

קיבלתי שלשום חבילה שנשלחה ב4/1/17 :)

ובכלל בשבוע האחרון אני מקבל בממוצע חבילה ליום, משהו השתחרר שם בדואר ישראל?

פורסם
הרגע הפתיע אותי חבילה שנשלחה אי שם בסוף פברואר,תחילת מרץ מסין (כיסוי לטלפון).

Sent from my iPhone using Tapatalk

למיותר לציין כי החלפת כבר מכשיר מאז.

alfa 156 2.5.

פורסם
למיותר לציין כי החלפת כבר מכשיר מאז.

זה היה מיועד לחבר [emoji23]

אני כבר שלושה חודשים עם אותו מכשיר!

אחרי הרבה ניסיונות החלטתי להשאר עם האייפון.

פורסם

חבילה שהוזמנה במוצאש מעלי אקספרס. נשלחה ביום ראשון, וביום חמישי כבר נחתה בחנות המכולת ליד הבית. בהחלט שיא אישי לגבי משלוחים מסין. מצד שני, יש משלוחים מסין שיצאו כבר לפני חודש וחצי ועדיין אין סימן וזכר להם באתר דואר ישראל.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
איך הדיון הגיע לעמוד 3? אף אחד לא מקבל פה חבילות? איזו שכונה.. :-D

מנכ''ל דואר ישראל: תומך בהעלאת תקרת הפטור ממע''מ ל-100 דולר ויותר בקניות באינטרנט

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001196783

סיפור ישראלי קלאסי: "אני לא מצליח לעמוד באוסף, תעזרו לי בדרך עקיפית".

אם דואר מהמזרח שעובד שעות נוספות, מצליח לגרום לחבילות להיות על המטוס תוך מקסימום 2 יממות, אין סיבה שהחבילות שיגיעו לישראל ישארו יותר מ-2 יממות.

בפועל זה לא קורה.

• תוכן חדש...