Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי מעקב סטטוס :

אני משתמש באתר http://isratracker.com/ לעקוב אחרי חבילות במקום לעשות בדיקה ידנית כל יום באתר של הדואר.

בכל פעם שיש שינוי בסטטוס של מספר מעקב שהזנתי - אני מקבל מייל מיידי. אפשר גם להכניס תאור אישי עבור כל מספר מעקב ככה שמי שיש לו הרבה הזמנות יכול בקלות לדעת על מה מדובר ולא להתחיל לחפש מאיזה אתר זה ומה אמור להגיע.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
העוגה היא שקר

אגב פתיחת תא דואר אישי תעביר לשם את רוב המוצרים? בלי צורך להמתין בתור לאידיוטים כמובן?

כן. אם בהזמנה תציין את תא הדואר ולא את כתובתך הביתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Your item was processed through a facility in ISRAEL on April 24, 2016 at 10:57 am. The item is currently in transit to the destination.

מתי כדאי להתחיל עם הריפרש על אתר הדואר?

נחת על שולחני היום. יפה מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
העניין הוא שסוחר האיביי נותן אותו, בצמוד לשמך וכתובתך.

לזכות הסוכנות\דוורית באזור מגוריי - מוציאים גם SMS וגם פתק. או רק פתק (בעקר לחבילות YY לא רשומות).

אתה צודק כמובן, אבל הם כ"כ מפXXרים, שהם לא חושבים על זה.

היום קיבלתי חבילה משוויץ, שהייתה בדרך 5 שבועות (!). קיבלתי אותה פתוחה, כלומר פתחו אותה במכס ושוב סגרו כמו הפרצוף שלי אחרי מילואים. ביקשתי בנימוס וברוגע לדבר עם מנהל הסניף. היצור הגיע והתחיל להתווכח איתי שכל חבילה ניפתחת במכס. העמדתי אותו על טעותו וציינתי שכל אחת ניסרקת, אבל בפירוש לא תמיד ניפתחת ומה עושים עכשיו?

משיכת כתפיים ומילמול "לא יודע", זה מה יש וכו'.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתנחם בזה שלא גנבו לך כלום מהחבילה, אני מקווה.

אני גם מקווה שהבקשה שלך לדבר עם מנהל הסניף לא עיכבה הרבה אנשים בתור שם, זה בטח לא תרם לאווירה הכללית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תתנחם בזה שלא גנבו לך כלום מהחבילה, אני מקווה.

אני גם מקווה שהבקשה שלך לדבר עם מנהל הסניף לא עיכבה הרבה אנשים בתור שם, זה בטח לא תרם לאווירה הכללית.

לא, כמובן שהיו מעט אנשים והאמת שלא היה תור בכלל בקבלת החבילות.

מבלי לפתוח את החבילה (אעשה זאת בבית בשקט) - אני לא יודע אם משהו חסר ובלי קשר בכלל, שוקל לכתוב לדואר ולמכס.

השאלה היא מה לכתוב, איך לנסח, האם לכתב גם את משרד התקשורת והאם זה בכלל יעזור משהו? לא לי אישית אלא בכללי לשיפור המצב.

פורסם

בתיאוריה, ע"פ תכנית ההבראה, יש 2.5 ימי חלוקה בשבוע (ז"א בשבוע אחד 3 ימי חלוקה ובשבוע שאחריו 2, וכן הלאה). בפועל, בישוב בו אני גר, היו בקושי 2 לפני, ויש בקושי 2 עכשיו (ואצלי מדובר בתיבות דואר שכונתיות).

:turn-l:
פורסם

לא יודע אם זה השרשור הנכון אבל,

חבילה ששנשלחה מקנדה לישראל ב-1 לאפריל דרך DHL תקועה מה-8 לאפריל בגרמניה (ע"פ מספר המעקב).

הגיוני? או שמשהו השתבש בדרך וצריך לעשות משהו?

פורסם

סבירות לא נמוכה שנמצאת בארץ ולא נסרקה. השלב הבא יהיה פתק בתיבה\SMS בטלפון

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...