Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנחנו מחפשים להחליף את המאזדה 6 של גיסתי ברכב חסכוני בסביבות אותו המחיר (לבצע טרייד אין ראש בראש מקסימום כמה אלפים מצידנו) בינתיים האופציות שמצאתי הן:

א.פיאט גרנדה פונטו 1.4 רובוטית שהיא החסכונית ביותר בינתיים וגם הזולה אך מצד שני אין לי מושג איך היא תגיב לגיר הרובוטי ולגבי אמינות הרכב.

ב.פולקסוואגן פולו 1.4 אוטומאט לא חובב פולקסוואגן עקב התלונות לאחרונה אך גיסתי אישא עם סטיגמות מהדור הישן :?

ג.ניסן מיקרה 1.4 אוטומאט אני מתאר לעצמי שיהיה קשה למצוא אחת וגם אין לי מושג לגבי טיב הרכב הנ"ל.

ד.דייהטסו סיריון שהייתה לנו בעבר לכן אנחנו לא רוצים לחזור לרכב הזה אלא להתחדש קצת.

אם למישו יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע הדרישות הן מרווח פנים סבבה (סופרמיני\מיני גדולה) צריכת דלק של מינימום 14 לליטר ועדיפות לאוטומט.

פורסם

הפונטו חמודה מאוד זולה לאחזקה וחסכונית. לגבי הגיר אין לי מה לומר כי נהגתי על הידני

הניסן מיקרה גם טובה חסכונית ואמינה רק שהיא קצת צפופה לדעתי יחסית לפונטו

פורסם

אני דווקא מאוד הייתי ממליץ על הפולו. אני נוהג בפולו 2011 1.4 ידנית

אבל לחבר יש את האוטומט והרכב מצויין. מאוד אמין, סוחב מעולה ומבחינת צריכת הדלק

הודות לתיבת ה-7 DSG הרציפה הצריכה בעיר עומדת על כ-1:14 ומחוץ לעיר על כ-1:17.

אני אמנם קצת משוחד אבל אלה בטאכלס העובדות.

מקווה שעזרתי

• תוכן חדש...