Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קודם כל התחדשתי בהונדה סיויק 2007 לבנה עם גג, הרכב נסע הרבה, 227 אלף, והיה שייך לחבר של אבא שלי שהם גרים במושב, ככה שיש כמו סימנים של אבנים קטנות שעפו על הקדימה של האוטו ועשו סימנים שריטות או מה שזה לא יהיה.

ברכב יש גם שיפשופים ובכמה מקומות, האם יש מקום שיכול לעשות לי תיקוני צבע במקומות בודדים ברכב? אני מאזור הקריות, ובמידה ומישהו מכיר מקום כזה שעושה את זה באזור אשמח לטפל שם בעניין הזה.

האוטו ערום חוץ מחיישני רוורס כל האוטו מקורי לחלוטין, מדובר בדגם הפשוט, אבל עם גג מקורי מהחברה, לאוטו יש טסות, אין פנסי ערפל ואין מקשים על ההגה, קניתי אותו ב 50 אלף.

כמה תמונות

w9si.jpg

csb5.jpg

qfnx.jpg

mrrp.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

קודם כל תתחדש.

שנית כל תמיד אפשר לבצע תיקוני מכחול שלא עולים הרבה, אבל את הפגוש הקדמי צריך לצבוע מחדש לדעתי כיוון שיש שם שיפשוף די גדול.

50 אלף די הרבה הייתי אומר...לרכב 2007 עם 227000 קילומטר אבל אם זה מתאים לך אז תהנה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
קודם כל תתחדש.

שנית כל תמיד אפשר לבצע תיקוני מכחול שלא עולים הרבה, אבל את הפגוש הקדמי צריך לצבוע מחדש לדעתי כיוון שיש שם שיפשוף די גדול.

50 אלף די הרבה הייתי אומר...לרכב 2007 עם 227000 קילומטר אבל אם זה מתאים לך אז תהנה.

תודה, תיקוני צבע בודדים במקומות מסויימים אף פעם לא ניראים טוב במיוחד אם מישהו חסר נסיון עושה את זה בבית.

בגלל זה שאלתי אם יש מקום שעושה את בצורה מקצועית יותר באזור הצפון.

מחירון של הרכב בלוי יצחק הוא 64 אלף בלי שום שיקלול ובלי תוספת של הגג, כל יד 2 לא תמצא הונדה כזאת במודל הזה פחות מ 50 אלף, ובטח שלא עם גג, אך עם קילומטרג' הרבה פחות, אבל זה הונדה מנועים האלה מגיעים ל 500+ בכייף, עד אז אני כבר ימכור אותה.

פורסם
תודה, תיקוני צבע בודדים במקומות מסויימים אף פעם לא ניראים טוב במיוחד אם מישהו חסר נסיון עושה את זה בבית.

בגלל זה שאלתי אם יש מקום שעושה את בצורה מקצועית יותר באזור הצפון.

מחירון של הרכב בלוי יצחק הוא 64 אלף בלי שום שיקלול ובלי תוספת של הגג, כל יד 2 לא תמצא הונדה כזאת במודל הזה פחות מ 50 אלף, ובטח שלא עם גג, אך עם קילומטרג' הרבה פחות, אבל זה הונדה מנועים האלה מגיעים ל 500+ בכייף, עד אז אני כבר ימכור אותה.

זה נורא תלוי באופן הטיפול ובסוג הנסועה.

וק"מ זה לא רק מנוע.

תעשה לה יישור קו רציני.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
זה נורא תלוי באופן הטיפול ובסוג הנסועה.

וק"מ זה לא רק מנוע.

תעשה לה יישור קו רציני.

איזה ישור קו רציני אתה מדבר?

לקחתי את האוטו לבדיקה אמרו לי רק שצריך להחליף תושבות מנוע וזה סיפור של 700-800 שקל.

האוטו טופל כמו שצריך במוסך הונדה מורשה בזמן, ויש היסטורית טיפולים, אומנם האוטו נסע הרבה אבל טופל בזמן כמו שצריך.

הרכב גם נסע בעיקר למרחקים בכבישים מהירים, ככה שזה לא נורא כל כך, חוץ מהמספר הגבוה הזה שמציק לכולם בעין זה לא אומר שום דבר על מצב המכני של האוטו, אם אני קיבלתי את זה ככה והייתי מוכן לקנות את האוטו עם הקלומטרג' היחסית גבוה הזה, כי אני יודע שזה שטויות.

זה רק יכול אולי לגרום לי לקצת בעיות במכירה בעתיד, אבל אני גם ככה לא נוסע הרבה, ב 3 שנים אולי אני יעשה 30 אלף.

אבל אני אישית יודע שאני מחזיק ברכב שטופל בזמן בצורה הטובה ביותר, וכרגע המכני שלו מעולה.

פורסם

סומך עלייך.

אבל גומיות ונוזלים תחליף זה לא יקר סתם לשקט נפשי

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
יש פחח טוב וזול בצור שלום בקרית ביאליק. אם תרצה פרטים אתה מוזמן לפנות אליי.

אבל האם הוא עושה תיקונים נקודתיים או שכמו כולם בשביל כמה שריטות צובע את כל החלק כולו?

פורסם
הייתי מתחיל מלעשות חידוש לפנסים. הם צהובים ועכורים וברגע שתטפל בזה, זה ישדרג לך את המראה של האוטו בכמה רמות.

בוצע, זה הדבר הראשון שחשבתי עליו.

• תוכן חדש...