Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בזה שעשיתי טעות!

לפני כחודשיים אמרו לי ברמזור שאור הבלם שלי דולק קבוע. לתומי חשבתי שמדובר ביונית שהלכה ופניתי לחשמלאי שהמליצו לי עליו.

הבחור עבר על הרכב כ-8 שעות עד שמצא פתרון לתקלה... אמר שהיה קצר באחת הצמות.

בין לבין שוחחתי עם חבר מכונאי שאמר לי שברכבים הללו אין דבר כזה שלא מאבחנים בלי דיאגנוסטיקה ממוחשבת. עלה חשש בליבי אבל עובדתית הבעיה תוקנה.

כעבור כמה ימים החלה להדלק נורת EPC. הפנו אותי ל-2 חשמלאי רכב שמכירים והם בדקו ואמרו שמדובר בחיישן אלקטרו מגנטי שצריך להחליף.

אחד מהם לא ידע להשיג אותו ולכן פניתי לשני. בכל מקרה החיישן הוחלף ונתגלה כי על דוושת הבלם הרכיבו באופן מאולתר מגנט. להבנתי אותו חיישן סוגר נפתח ביחס למרחק המגנט ממנו. לאחל החלפת החיישן היה צורך בלחיצה חזרה יותר על מנת לשחרר את הנעילת הילוכים מP ל D.

כעבור יומיים נדלקה שוב נורת הEPC באופן קבוע, לציין כי לפני התיקון הנורה היתה דולקת ונכבית ללא הגיון סדור. אבל ברלוונטיות להנעת הרכב. יכלה לא להדלק בהנעה ולהיות כך מס' דקות (כבויה) ולהדלק ישר עם הנעת הרכב. הפעם דולקת קבוע.

שוחחתי עם הבחור שתיקן את החיישן ואמר שלא מצליח לאתר את הצד של הדוושה שאילתרו עליה מגנט ולא יודע מה לעשות מכאן...

עכשיו אני מתלבט, מוסך רון עבר לי מייד בראש! ובכיף אשמח להכיר את הבחור שרבות נשמע ומדובר עליו כאן בפורום.

מצד שני הבחור התחיל טיפול, יכול להיות שפשוט החישן שהיא תקול.... ואז אשלם מחיר כפול על תקלה חוזרת..

בכל מקרה אשמח לשמוע דעה ורעיונות לפתרון הבעיה.

תודה

פורסם

בנתיים הבחור שהחליף את החיישן ביקש שאעבור דרכו לבדיקת מחשב. כך עשיתי איפס את המערכת וצילמתי את קוד התקלה: je6u6ebu.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

ברכבים האלו עוד לא נתקלתי בבעיה של אור בלימה דולק קבוע שלא נגרמה ממתג אור בלימה תקול

אני מניח שכך או אחרת זה היה גם המצב ברכב שלך .

כרגע יש לך תקלות שככל הנראה נגרמו מהתעסקות לא מקצועית ברכב .

לצערי אלו התקלות שהכי קשות לפתרון .

אתה צריך אבחון מקצועי ותמשיך משם .

אני מתכוון רק לתקלה שקשורה למתג אור הבלימה ,מעבר לזה יש לך גם תקלה

שמדברת על תערובת עשירה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אז נפגשנו.... רון עשה מאמץ לאתר את התקלה כבר היום ואכן מצא אותה די מהר אחרי שאחרים הסתובבו מסביב וניסו להצדיק לחמם באילתורים והשקטת המחשב אבל חוץ מלגבות כסף עבור זמנם וחוסר ידיעתם רק החמירו את הנזק....

עכשיו נשאר לאתר את החלק המתאים ולתקן.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

והיום סוף סוף הצלחנו לתאם טיפול בלו"ז הבעייתי שלי. התקלה תוקנה. השירות מעולה! וגם כשמסתכלים מסביב רואים שמדובר בבעל מקצוע מהשורה הראשונה. אני עברתי מוסך :)

• תוכן חדש...