Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עבודה 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני עובד בגינון ומחפש רכב אמין וחזק, שיש בו מקום ל-7 נוסעים+ לציוד. צריכת דלק סבירה.

על מה הייתם ממליצים?

פורסם

תקציב?

רוב הרכבים עם 7 מקומות, אם השורה השלישית פתוחה לא נשאר מקום למטען?

האם אתה תמיד צריך 7 מושבים?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

באופן כללי אני נוסע בדרך כלל עם 6 עובדים, אז אני צריך 7 מקומות.

מבחינת תקציב- כנראה כ-50,000 ש"ח. אבל אולי אגדיל את התקציב בעזרת הלוואה, כי חשוב לי שהרכב יהיה אמין וחזק ולא יבלה הרבה במוסכים.

פורסם

6 נוסעים + הרבה מקום לציוד + רכב עבודה + רכב חזק?

לדעתי אתה מדבר על וואן גדול כמו יונדאי i800 ולא על מיני-וואן 7 מקומות שמתאים לרוב למשפחות ולא לרכבי עבודה. אם זה רכב עבודה אז כדאי לשקול גם מעבר לרכבים שמוגדרים כמשאית, כמו סאוונה או ספרינטר, שאולי עולים יותר בזמן הרכישה ובדלק אבל הם הוצאה מוכרת למס ולכן בסופו של דבר עולים פחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סיטרואן ג'מפי או יונדאי H-1 מודל 2007 ומעלה (ללא שרשרת טיימינג).

רכבים חזקים מאוד ,צריכת דלק סבירה ביונדאי וגם עם מס' מקומות כמו שביקשת.

פורסם

בנוסף לכל מה שאמרו פה אתה יכול להוסיף את הסאן-יואנג רודיוס שהוא 1+6 ויש לו תא מטען גדול...המוניטין של הרכב הוא כמו של פח (והוא רכב די נחמד ואמין) והמחיר בהתאם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...