Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 40 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מבקש את עזרתכם בחיפוש וקניית רכב.

אני מחפש רכב משפחתי בתקציב של 40 אלף ש"ח.

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות אותי ואת אישתי.

התחלתי להסתכל וראיתי שבתקציב שלי אפשר לקנות הונדה סיוויק 2006, אולי טויוטה אוונסיס 2006.

מה דעתכם ? ובכלל אשמח לכל עזרה\טיפ.

תודה מראש חברים,

אדי :-)

פורסם

שלום אדי,

ברוך הבא לפורום.

הצעה נוספת-בתקציב שציינת שווה אולי לשקול הלוואה מהבנק\עסקת מימון עם פריסת תשלומים נוחה, כדי לרכוש רכב עם כ- 50,000 ש"ח, ואז תוכלו לקבל רכב עם פחות בלאי משנתון גבוה יותר+אחריות ולהתרשם ממבחר יותר גדול של דגמים במידה ותרכשו דרך חברת ליסינג, כמובן שכול אחד בהתאם לאילוציו\יכולתו.

בהצלחה

פורסם

היי גיל,

תודה על העזרה אך מבחינתי אין אפשרות לעלות בתקציב עקב אילוצים רבים מעבר.

התקציב הוא 40 אלף ש"ח.

אשמח לשמוע את דעתך על סיוויק או אוונסיס 2006 ובכלל על רכבים אחרים לפי דעתך האישית.

תודה,

אדי

פורסם

תקציבך מוגבל, מכאן אני מסיק שגם תקציב האחזקה השוטפת מוגבל. האם אתה באמת זקוק לרכב גדול? כמה נוסעים ומטען אתה צפוי להוביל באופן שוטף? באיזה סוג כבישים תנהג? אם אין דרישות שמחייבות רכב גדול עדיף לשקול רכישת רכב יותר קטן משנת ייצור יותר מתקדמת, סיכוי טוב שיהיה פחות בלוי ושהוצאות אחזקתו השוטפת יהיו קטנות במידה משמעותית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני זקוק לרכב משפחתי.

כזה שיהיה לו בגאז' נורמאלי (עגלת תינוק ועוד..).

כמובן חשוב לי בטיחות ואמינות יותר מאשר צריכת דלק, הרכב ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות ולא הרבה.

אני בתור אחד שלא מבין כלום ! בדעה נכון להיום מסתכל על מכוניות "טובות" כמו הונדה וטויוטה כי אני לא מכיר ויודע אופציות אחרות.

אשמח מאוד אם תרחיבו את אופקיי בנושא :)

פורסם

אתה מדבר על רכב משפחתי "נורמלי" אבל מציג את האוונסיס שהיא משפחתית גדולה, או, במקומותינו "רכב מנהלים" או את הסיוויק שגם היא יקרה יחסית לקטגוריה. במקומך הייתי מחפש רכב יותר צנוע - משפחתית סטנדרטית או אפילו סופרמיני בעלת תא מטען גדול. יש כאלה - כגון האקסנט והריו, שלמרות שהיבואנים ממתגים אותן כ"משפחתיות קטנות" במציאות הן סופרמיני עם תא מטען נפרד וגדול יחסית, שבהחלט יכולות לספק את צרכיה של משפחה בת 3-4 נפשות. אם תבחר ברכב מקבוצות אלה תוכל לעלות בשנתון ולהפחית את הוצאה השוטפת, גם אם יש פגיעת קלה בנוחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה מדבר על רכב משפחתי "נורמלי" אבל מציג את האוונסיס שהיא משפחתית גדולה, או, במקומותינו "רכב מנהלים" או את הסיוויק שגם היא יקרה יחסית לקטגוריה. במקומך הייתי מחפש רכב יותר צנוע - משפחתית סטנדרטית או אפילו סופרמיני בעלת תא מטען גדול. יש כאלה - כגון האקסנט והריו, שלמרות שהיבואנים ממתגים אותן כ"משפחתיות קטנות" במציאות הן סופרמיני עם תא מטען נפרד וגדול יחסית, שבהחלט יכולות לספק את צרכיה של משפחה בת 3-4 נפשות. אם תבחר ברכב מקבוצות אלה תוכל לעלות בשנתון ולהפחית את הוצאה השוטפת, גם אם יש פגיעת קלה בנוחות.

תודה רבה

• תוכן חדש...