Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורה חום בסובארו B3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסובארו B3 שנת 2008 אין שעון חום,ישנה נורה אדומה. בזמן האחרון הנורה נדלקת לשניה ונכבית,זה קורה בדרך כלל אחרי נסיעה ארוכה ובלי עליות או פקקים,אחרי עצירה ובדיקה של מפלס המים רואים שהמיכל מלא עד הלמעלה וכאילו אין מים בצינורות.גם הצינור העליון וגם התחתון חמים .

בעבר בנסיעה לאילת הנורה דלקה קבוע ,האוטו ניגרר למוסך סובארו באילת ושם הוחלף רדיאטור וטרמוסטט.מכסה רדאטור הוחלף לאחר חשד כי הוא לא תקין .

במה להתחיל?החלפה של הטרמוסטט ?הוצאה שלו בכלל וליראות עם התקלה חוזרת?

שעון חום הוזמן ויורכב בקרוב אבל עד אז ,יש לי נסיעה לירושלים עם האוטו ואני פוחד שבעליות האוטו יתחמם

פורסם

בהנחה שהפקק רדיאטור תקין, תתחיל בבדיקת לחץ הפוך לצילינדרים במוסך, כדי לבדוק האם יש מעבר קומפרסיה מהצילינדרים למערכת הקירור.

פורסם
מה הסבירות שהפקק החדש שרכשתי לא תקין. רכשתי אחד איכותי

הכל אפשרי, גם פקק חדש יכול להיות לא תקין אם כי בסבירות נמוכה.

איזה שעון חום הזמנת ומאיפה ?

אני התקנתי אצלי בקר של דיקסל, למרות שאצלי יש שעון חום אבל רציתי משהו נוסף לגיבוי וגם עם התרעה קולית במידה והחום עובר סף מסויים.

פורסם

היום בבוקר האוטו ניכנס למוסך וניבדל לחץ הפוך. הכל יצא תקין.החשד היה בטרמוסטט.אחרי פירוק הטרמוסטט הישן (בן שנה)הראה כי במוסך המורשה באילת הרכיבו טרמוסטט סיני ולא מקורי .וכאשר הרדיאטור שבוחלף גם הוא בשנה שעברה באותו מוסך באילת סתום כולו מה שלא ניראה הגיוני כי השתמשו רק במים ירוקים איכותיים.או שהמוסך הרכיב משומש או שלא עשה ניקוי למערכת לפני שהחליף.

הוזמן רדיאטור חדש ועל הדרך הרכבתי גם שעון חום חיצוני

מקווה שבזה סימתי עם הבעיה

במוסך באילת לקחו על הרדיאטור 1400 שח בלי מעמ ולפני עבודה

במוסך שהיום היתי רצו על הרדאטור 1100 כולל מעמ

אני הזמנתי מיבואן מהקריות כולל מישלוח ב600 שח כולל מעמ .למוסך לא היתה בעיה כי את כל החלקים אני מביא לבד

פורסם
היום בבוקר האוטו ניכנס למוסך וניבדל לחץ הפוך. הכל יצא תקין.החשד היה בטרמוסטט.אחרי פירוק הטרמוסטט הישן (בן שנה)הראה כי במוסך המורשה באילת הרכיבו טרמוסטט סיני ולא מקורי .וכאשר הרדיאטור שבוחלף גם הוא בשנה שעברה באותו מוסך באילת סתום כולו מה שלא ניראה הגיוני כי השתמשו רק במים ירוקים איכותיים.או שהמוסך הרכיב משומש או שלא עשה ניקוי למערכת לפני שהחליף.

הוזמן רדיאטור חדש ועל הדרך הרכבתי גם שעון חום חיצוני

מקווה שבזה סימתי עם הבעיה

במוסך באילת לקחו על הרדיאטור 1400 שח בלי מעמ ולפני עבודה

במוסך שהיום היתי רצו על הרדאטור 1100 כולל מעמ

אני הזמנתי מיבואן מהקריות כולל מישלוח ב600 שח כולל מעמ .למוסך לא היתה בעיה כי את כל החלקים אני מביא לבד

קח בחשבון שכאתה מביא את החלקים והמוסך עושה את העבודה אתה יכול ליפול בין הכיסאות במקרה ויש בעייה עם הרדיאטור.

המוסך יטען שהבעייה ברדיאטור, החנות תטען שהבעייה הייתה בהרכבה, אף אחד לא ייקח אחריות ואתה תמצא את עצמך לבד.

פורסם

לא ניכנסתי לסתם מוסך זה מוסך שאנחנו מטפלים אצלו את כל הרכבים בעבודה. הוא יודע טוב מאוד שאני משיג לפעמים מחיר הרבה יותר טובים ממה שהוא מביא . לגבי אחריות מקווה שלא תיהיה בעיה ,במידה ותיהיה נפתור אותה

• תוכן חדש...