Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמורים להחליף לי מנוע ברכב.

מה עומד לקרות למד האוץ?

ההגיון שלי אומר שאם המנוע חדש מהניילון, אמורים לאפס אותו, כי בעצם הכל מתחיל מחדש.

אם המנוע משופץ/מחודש- מה אז?

אודה על התייחסותכם לשני המקרים

אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פורסם

נשאר כמו שהיה בכל מצב. שינוי - עבירה פלילית.

מנוע הוא רק חלק אחד ברכב, מד אוץ סופר את הק"מ של הרכב כולו.

אם מרכבים מנוע עם קילומטרז' ידוע ויש לכך תיעוד אז אתה יכול להסביר לקונה הותידי:

הרכב עשה נגיד 180.000 ק"מ והמנוע עשה 90.000 ק"מ.

פורסם

אוקיי, תודה, אבל אז, איזו אינדיקציה יש לקונה העתידי, לצורך הדוגמא, בנוגע לכמה המנוע עצמו באמת עבר? איזה חיווי ודאי ובטוח יש לו חוץ ממילה של המוכר הסובייקטיבי?

אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פורסם

שום חיווי וביטחון, מלבד מילה של המוכר!

לעיתים רבות גם מילה של המוכר, וגם תוצאות הבדיקה של המכון לא יכולים לחזות את העתיד, ולהשרות בך הרגשת ביטחון שהמנוע שמורכב ברכב שקנית, יחזיק X קילומטרים, בנושא זה לשמירה על הרכב ולמזל , יש משמעות רבה.

קרא למשל דוגמא לחוסר מזל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=507490

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש תאריך על אישור החלפת המנוע. קילומטראז' מצויין במסמכי הרישוי ומעודכן כל שנה.

כל קונה פוטנציאלי יוכל להסיק מכך כמה בערך הנסועה של המנוע החדש.

אלא אם כן החלפת למנוע משומש ולא חדש, ואז אף אחד לא יודע.

פורסם

לא מכיר אנשים שהחליפו להם מנוע לאחד חדש מהניילון. זה דבר נדיר. בד"כ זה מנוע משומש.

במקרה הזה, תוכל לציין את זה כיתרון - "זה רכב ישן וחבוט שעבר 250 אלף ק"מ, אבל זה מנוע מייבוא שעבר רק 100 אלף ק"מ, אז יש לך שקט נפשי".

פורסם
לא מכיר אנשים שהחליפו להם מנוע לאחד חדש מהניילון. זה דבר נדיר. בד"כ זה מנוע משומש.

לא דבר נדיר כשמחליפים לך מנוע אצל יבואן באחריות.

• תוכן חדש...