Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב בזמן האחרון(רק בלילה או בעיקר בלילה ושרק קר כמובן) שיש ריח של דלק ברכב. אתמול יצאתי עם חברים והגדלתי ראש, יצאתי מחוץ לאוטו והתקרבתי לאגזוז ואכן הריח הגיע משם.

מה זה יכול להיות ? הרכב עבר 10,000 טיפול לפני כמה שבועות. זה לא היה אף פעם.

פורסם

עכשיו, כשהטמפרוטורות בלילה נמוכות והמנוע קר נדרש זמן רב יותר לחמם את המנוע והמחשב מעשיר את התערובת לזמן ארוך יותר.

אם הריח נעלם לאחר שהרכב מונע (ונוסע) בין 5 ל 10 דקות - המצב תקין.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה לא אמור להריח שום ריח של דלק ברכב כאשר הכל תקין

אם לדעתך זה הריח שמהגיע מהאגזוז יש לבדוק את אטימות תא המטען אולי הגומיה שלו לא תקינה או משהו אחר

פורסם
הוא נעלם אפילו פחות מהזמן שאמרת, איתמר, לפחות הריח שמרגישים באוטו.

אז הכל תקין.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אסביר שוב. אני לא מריח ריח של גזי פליטה אלא ריח של דלק, רק שקר בחוץ ובעיקר בלילה, לאחר מכן זה נעלם. אתמול בדקתי סתם כי גם שטפתי קצת את השמשה האחורית ואז התקרבתי קצת לאגזוז וראיתי שהריח מגיע ממנו. כמובן שהריח נעלם אחרי זמן מסויים אבל הריח באוטו ולא יודע מה עם הגזוז. השאלה אם זה תקין בגלל המזג האוויר הדי קר הזה או שיש תקלה ?

פורסם

מקור הריח יכול להיות צנרת סדוקה. בדלב מסויים זה עלול לפתח דליפה. מומלץ לגשת למוסך ולבדוק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתעלק, גם לי יש ריח קל בתוך תא הנוסעים כשקר. בלי קשר לריח של אגזוזים :)

תקין?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

ריח של בנזין "חי" כמו בתחנת דלק בפירוש לא תקין ולרוב הדליפות מחיבורי הצנרת קורות שהכל קר.

נתקלתי בטויוטות מהשנתון הנ"ל עם דליפה מהחיבור בין הצינור כניסה לחליל מזרקים ורק בהנעה ראשונה שהכל קר ולאחר זמן קצר זה נעלם לכן כדאי להשאיר את הרכב ללילה במוסך לאבחון סוג זה של ריחות.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

תודה לכולם, אני אמנם לומד מכונאות אבל בלי קשר לזה, תיארתי לעצמי שריח של דלק לא תקין ברכב.

אני רק מציע דבר אחד, להכריח נשים להקשיב לגברים בנושא מכונאות ולא לזלזל.

• תוכן חדש...