Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישני רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש המון סוגים באיבי כך שקשה להמליץ.

יש לי חבר שהזמין קיט שלם מאיבי וכבר שנה הכל עובד מצויין. ההתקנה לא כל כך מסובכת אבל צריך לדייק עם המרחקים כי ברגע שתעשה טעות כבר אי אפשר לחזור אחורה :wink:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני אישית הזמנתי באיזה 40 50 שקל חיישנים מאיביי, התקנתי אותם בעצמי כבר עבר שנה והכל מושלם!

לשאלתך, זה לא משהו שקשה להתקין לבד, מצריך טיפה ידיים של עבודה כלומר, לקדוח בטמבון, לפרק פלסטיקים על מנת להעביר את החוטים.

ולא שמעתי על דגם מומלץ, אני קניתי משהו שראיתי עליו המון "סולד" (נמכר)...

בעיקרון לדעתי זה לא אמור להיות מסובך, יש לך הוראות התקנה, אל תשכח לא להתקין אותם קרוב לריצפה של יצפצף לך שהוא מזהה את הריצפה, אם אני לא טועה צריך מרחק של 60 ס"מ בערך, (תקנו אותי אם אני טועה) לגבי המרחק בין אחד לשני, תקח את הרוחב של הטמבון תחלק ל 3 וככה תתקין בכל נקודה לפי המרחק.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם
יש מצלמות רוורס שמתחברות בפתח של המנורת מספר.ואז זה ללא קדיחה

או היותר יקרות שמגיעות מובנות במסגרת המספר.

פותח השרשור גם אני פחדתי כששמעתי שהולכים לקדוח לי 4 חורים בשביל חיישנים וכשראיתי את המתקין שולף את המברגה נפל לי הלב לתחתונים.

אבל זה לא כזה נורא וחיישנים זה דבר מבורך!

אני כבר מצאתי ביצים לקדוח ברכב שלנו בטמבון בשביל מצלמה והכל יצא מעולה :-)

945818_675887685765423_1109460184_n.jpg?oh=9fd96a95380eec2052a9e358476efc1b&oe=52881614&__gda__=1384689589_a2a4a6652e02205e2dfc85a966f69a88

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

טיפ קטן: יש פתגם באנגלית שאומר measure 3 times, drill once, כלומר לפני שקודחים מוודאים 3 פעמים שסימנת נכון, ואני אוסיף שאם מתאפשר רצוי להביא מישהו נוסף שיבדוק את המדידות והסימונים שלך. התקנות, חיווטים, הכל אפשר לתקן בדיעבד, הדבר היחיד שאי אפשר לתקן זה את הקידוחים בפגוש, ואם תעשה פאדיחה במדידות, יראו את זה בקלות.

• תוכן חדש...