Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מקווה להתחיל השבוע בפרוייקט בנייה למערכת ברכב שלי (איביזה 95')

כמה שאלות בנושא:

1. במידה ואני בונה לבאס של הקומפוננט מקדימה פודים, אפשרי להתאים אותם למקום המקורי של הרמקול בדלת או שהמשקל מהווה בעיה?

2. אני מתלבט אם לבנות מעין מגירה נמוכה על הרצפה בתא מטען עם פרספקס מלמעלה ובתוכה יישב המגבר על ציפוי של אלומיניום ועל כל זה הסאב או לבנות תיבה בגובה תא המטען בחצי מנפחו (כמובן בהתאם לנפח שהסאב צריך) המחולקת לשני חצאים בעלת דופן עליונה מפרספקס בשביל שיפור ויזואלי בהמשך (ניאון או לדים) כאשר באחד יישב הסאב ובשני, באמצע הגובה יישב המגבר.

3. הצורה הראשונה נראית לי עדיפה גם מבחינת חסכון במקום, גם מאחר והבנייה תהיה יותר קלה ובסוף ממחשבה שהמגבר באותה התיבה של הסאב=צרות.

4. שאלה אחרונה, האם מאיחסון הציוד הוא עלול להפגם? (יש לציין שאני מאחסן ציוד שכבר עבד באוטו והוא ייאוחסן אצלי בחדר כך שהתנאים נוחים)

5. הצעות/הערות/הארות ייתקבלו בברכה!!!

תודה לעוזרים.

פורסם

אל תשכח איוורור להגברה...

ואם אתה עובד על בניית פודים וכו' למה שלא תנסה את הסאב להתקין מקדימה???

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

נראה לי הוא נסחף לגבי הסאב מקדימה...

וכן , צד אחד יונק, צד שני פולט

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא יודע איך הבגאז' של הרכב של בנוי אבל אם תתקין את המגבר בצד אחד של הבגאז' בצורה אנכית עם חלום פרספקט ואת הסאב בצד השני יחסך לך הרבה מקום וההתקנה הרבה יותר פשוטה ולפי דעתי גם משתלב הרבה יותר טוב עם הבגאז'.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

סבבה.

לגבי המשקל של הפודים על הדלתות, יש מישהו שיש לו דעה בעניין?

שווה לשים את הטוויטר עם הבאס בדלת למטה או להשתיל אותו בקורה? (ה-HU הוא החדש של סוני ויש לו את הDSO הזה, הוא יכול לפצות על התקנה נמוכה מדי?)

אני רוצה ליישר קו לפני שאני קונה חומרים בכלל.

פורסם

מהפתאום, טוויטרים שמים בגובה, ולא ברגליים, אחרת מה ההתרון בבמת צליל של הקומפוננט ?

:|

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מהפתאום, טוויטרים שמים בגובה, ולא ברגליים, אחרת מה ההתרון בבמת צליל של הקומפוננט ?

:|

לא תמיד , טוויטר גבוה יתן לך גובה נכון אבל בגלל אורכי גל לא נכונים יהיה קשה לבנות במה נכונה מבחינת חלוקת הצלילים.

הרבה מתחרים בחו"ל משלבים את הטוויטר בקיק פאנל.

Leon Cupra 2009

פורסם

העניין הוא שאין לי מערכת ברמה של תחרויות,

יש לי HU של סוני CDX-F7700, קומפוננט XTANT 150W "6.5, רמקולים אחוריים מורל פולס 6X9 150W, מגבר לייטנינג אודיו S300.4 וסאב פיוניר 304.

יש לי כמה שאלות להוסיף, בינתיים הרמקולים מחוברים ישירות לHU ומשום מה נשמעים יותר טוב, המגבר עד כדי כך זבל????

חוץ מזה, אני לא יודע עם הסאב צריך לשבת בתיבה פתוחה או אטומה, עד עכשיו הוא היה בתיבה פתוחה סטנדרטית וכאילו הוא היה מודגש מדי, מה אתם אומרים????

מצטער שאני מציק אבל אתם יודעים איך זה, רוצים לבדוק הכל לפני מעשה בשביל להגיע לתוצאה הכי טובה.

פורסם

סאבים יכול לשבת גם בתיבה אטומה, וגם בפתוחה

השאלה אם היא מוגדרת כמו שהיצרן ממליץ.

תצטרך לחפש את ההגדרות יצרן בשביל תיבת התהודה של האלמנט שלך.

ואז תוכל לדעת אם התיבה שיש, או היתה ברשותך, מספקת.

המלצה : אם אין לך הגברה שמספקת את הסאב, היתי ממליץ על תיבה פתוחה משום שהינה נצילה יותר ולא מסובכת מידי לתיכנון.

מה ההצהרות של המגבר שלך ?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...