Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רומן אני חושב שהתחושות שלך מאוד מתחברות לדיון שרץ פה פעם אודות ההנאה מרכב ישן.

במונחי טכנולוגיה הרכב שלך ישן (כך גם שלי במידה מסויימת) וחלש, כשאתה נוהג בו בכוכב יאיר אתה מרגיש שאתה מותח אותו לקצה, זה מה שנותן לך אדרנלין.

לעומת זאת עלית על רכב חזק יותר משמעותית, רכב טוב יותר בכל פרמטר ואתה מרגיש שחסר לך משהו וזה נכון- חסרה לך תחושת ה"קצה", הרכב היה מהיר יותר אבל פחות ריגש אותך מסיבה פשוטה- המסלול פחות "ריגש" אותו כמו שהוא ריגש את ה-156 שלך.

המסלול יושב בול על הרכב שלך אבל קטן מדי עבור המגאן הביצועיסטית, באותה מידה לצורך העניין המסלול היה יושב מצויין על המכונית הקודמת שלי אבל הנוכחית היתה מרגישה בו מיותרת ולא מרגשת לחלוטין.

אני חושב שבמסלול מתאים או כביש נהיגה מתאים בו יכולת למתוח את המגאן לקצה- יכול להיות שאז התחושות שלך היו שונות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כלל לא בטוח - הדיון שוב נמשך, משום מה, לעניין המגאן מול ה-156 - זה לא לב העניין. אם תרצה, קח כדוגמא לא את כוכב יאיר, אלא את כביש הנהיגה החביב עליך, עם העברות הילוכים ובלימות חריפות יותר, ומכוניות אחרות. המסקנות הן אותן מסקנות. ברור שטכנולוגית הרכב שלי ישן ומיושן - הוא היה מעולה לסוף שנות ה-90, בסגמנט שלו. המנוע שלו לא עומד בשום פרמטר עדכני, ומידת הצמיגים שלו (205/55R16) משמשת כיום משפחתיות בנאליות לגמרי, בגרסאות הכניסה שלהן. הפרמטר היחיד ששומר על כבודו הוא קשיחות שלדה מצוינת, אך גם כאן כבר הקדמה משיגה אותו.

אני לא בטוח שחסרה לי תחושת הקצה, שכן אני לא נוהג עד לקצה בכביש ציבורי, וצריך יותר ביצים ממה שיש לי בשביל להביא לקצה כלי כמו המגאן או ג'ולייטה תלתן, לדוגמא (כלים של כ-8:30 ברינג) בכביש ציבורי, ואני כבר לא מדבר על מכוניות חזקות באמת. אם כבר, חוויית הנהיגה שאני יכול להגיד שהרגישה לי הכי כיף עד עכשיו הייתה נהיגת ראלי באימפרזה עם מנוע סטוק, אבל מן הסתם מופשטת לגמרי, עם כלוב, באקטים, רתמות ועפר מתחת לצמיגים ייעודיים. תאמין לי, אני מאד ריאלי לגבי יכולת הנהיגה שלי והייתי רחוק שנות אור מלהגיע ל"קצה", ובכל זאת - נהניתי ברמות מטורפות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני בכוונה ציינתי את הרכבים שלי כדי שתבין שאני לא ננעל על הרכב שלך לעומת המגן.

ה-325 שלי יכלה להיות מאוד מהנה בכוכב יאיר, מכונית מאוד מתנהגת וחזקה מספיק כדי לרגש ובו זמנית לא חזקה מדי כדי להרגיש שהמסלול קטן עליה.

ה-E55 לעומת זאת לא תבוא לידי מיצוי של 20% מהיכולות שלה, הילוך ראשון יוכל להספיק שם לכל המסלול (הילוך ראשון נושק ל-95 קמ״ש), לזה תוסיף יכולות בלימה מפגרות לא פחות מיכולות ההאצה ותבין למה המכונית הזאת תיהיה מהנה במיוחד במסלול גדול ולא במסלול שאין לה בו מספיק מרחב להילוך שני כאשר במהירויות של הילוך ראשון הבלימה כמעט מיידית (הרכב פשוט נשתל באספלט).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתה מדבר פה על אי-התאמה קיצונית, ה-E באמת לא נועדה לכוכב יאיר, שהוא, בגדול, ג'ימקאנה מהירה של הילוך שני. המגאן כן - זה מגרש משחקים די מושלם בשבילה, היא הטופ דוג בתנאים האלה. זה לא שהיא לא מתאימה, או לא ממוצה שם - היא כן והיא מאד טובה בתנאים האלה. פשוט פחות כיפית.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נראה שמתפתחים כאן שלושה דיונים:

1. רכב ספורטיבי מול רכב מהנה לנהיגה - וכבר די הוסכם שיש קשר בין השניים אך הוא אינו חובה (יש ספורטיביים שהם לא באמת מהנים ויש מהנים שהם לא מוגדרים ספורטיביים).

2. רכב חדש מול רכב ישן - הרבה טוענים ש"אין כמו כלי הרכב הישנים" מבחינת תחושות והנאה. i call bullshit. באופן כללי (כמובן שיש יוצאים מהכלל) אפשר להוציא הרבה יותר כיף ממכוניות ספורטיביות מודרניות.

3. מגאן ספורט מול 156 (כן אני יודע שאתה לא רוצה לדבר על זה רומן :wink: ) - גם לדעתי אתה פשוט כל כך מחובר ל-156 שהמגאן הרגישה לך לא קשורה על המסלול בכוכב יאיר. מבטיח לך שאחרי כמה שעות נוספות של נהיגה בה בכביש אתה תתחבר אליה יותר ותגלה שמדובר במכונה עם המון יכולת שיכולה לספק המון כיף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקשר לסעיף 2, לדעתי זה לא תקף על "סתם" מכוניות.

קיימות משפחתיות או סופר מיני סטנדרטיות חדשות שמבחינת תחושות והנאה מגיעות לרמה של הישנות? נהגתי בהרבה מכוניות מודרניות מהשכרה ואף אחת לא היתה מהנה מבחינת נהיגה (לפחות בשבילי) כמו מכסחת הדשא שאני מתנייד בה כל יום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

1. מסכים.

2. בד"כ גם אני call bulshit לעניין הכיף, אך לא לעניין המעורבות.

3. אם כבר גררת אותי לזה, חשוב לי להדגיש שלא טענתי מעולם לחוסר יכולת של המגאן. אדרבא, היכולת שלה הרשימה אותי מאד. אני גם לא מסכים שהיא הרגישה לא קשורה - היא הרגישה מאד קשורה, והזמן שהיא הפיקה הוכחה מצוינת לכך. לגבי הכיף - הכל יחסי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נ

2. רכב חדש מול רכב ישן - הרבה טוענים ש"אין כמו כלי הרכב הישנים" מבחינת תחושות והנאה. i call bullshit. באופן כללי (כמובן שיש יוצאים מהכלל) אפשר להוציא הרבה יותר כיף ממכוניות ספורטיביות מודרניות.

I call your bluff.

יש לך לבחור בין המגאן אמורה ל-GTI-6 (בהנחה שהאחרונה במצב "חדש") לנסיעת קריעה בנס הרים.

איזו מכונית אתה לוקח?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חשבתי על זה, אבל אני נמנע, שכן אני יודע שלא אוכל להיכנס למכונית אחרת, לעולם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בקשר לסעיף 2, לדעתי זה לא תקף על "סתם" מכוניות.

קיימות משפחתיות או סופר מיני סטנדרטיות חדשות שמבחינת תחושות והנאה מגיעות לרמה של הישנות? נהגתי בהרבה מכוניות מודרניות מהשכרה ואף אחת לא היתה מהנה מבחינת נהיגה (לפחות בשבילי) כמו מכסחת הדשא שאני מתנייד בה כל יום.

בוודאי שקיימות. ככל הנראה את רובן לא תמצא בהשכרה...

I call your bluff.

יש לך לבחור בין המגאן אמורה ל-GTI-6 (בהנחה שהאחרונה במצב "חדש") לנסיעת קריעה בנס הרים.

איזו מכונית אתה לוקח?

הפיג'ו, בגלל הנוסטלגיה. אבל בדיוק בשביל מכוניות כמוה כתבתי שיש יוצאים מהכלל...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הפיג'ו, בגלל הנוסטלגיה. אבל בדיוק בשביל מכוניות כמוה כתבתי שיש יוצאים מהכלל...

עזוב נוסטלגיה.

איזו מכונית יותר מהנה לנהיגה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נכון, לא מדוייק.

ראשית, כל מכוניות הסופר מיני הפכו ללא מהנות.

תראה לי סופר מיני בת ימינו שמהנה את נהגה כמו הסיטרואן AX, פיג'ו 205, מיני מטרו או אפילו פיאט 127.

נכון, בכל מכונית חדשה תהיה מהיר בהרבה ולרוב גם מגבלות האחיזה יהיו גבוהות בהרבה, ולזה דואגת האלקטרוניקה, זו שחיסלה את הנאות הנהיגה הפשוטות והטהורות "של פעם".

מכוניות ספורטיביות מהעבר היו מהנות לנהיגה בעיקר בשל העובדה שהן היו קלות בהרבה, ההגהים לא היו מוגברים, מגבלות האחיזה היו נמוכות יותר ולא היו פילטרים בין השלדה לנהג.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...