Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי כדי שנבין יותר טוב על מה בדיוק מדובר, שכל אחד יגדיר את צורת הנהיגה שלי בסרטון הזה. נראה אם יש קונצנזוס :

http://www.youtube.com/watch?v=

p80vySt3Ykc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לטעמי זו נהיגה ספורטיבית אבל לא 'התגרזנות', זה לא לגמרי על המגבלות, ללא חריגה מנתיב, ללא הפרעה לנהגים אחרים.

כן, יש בזה יותר סיכון מאשר נהיגה רגועה ומנהלתית, אבל הסיכון סביר. רק לציין שאני בוגר כמה וכמה קורסים של נהיגה

מתקדמת בארץ ובחו"ל, והקצב עולה עם הניסיון. את הכביש (בית אורן) אני מכיר היטב, עשיתי אותו כנראה כמה אלפי פעמים

לאורך השנים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 243
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ספורטיבית ובטח לא התגרזנות מ2 הדקות שאני ראיתי.

ונראה לי שרוב המגיבים פה, שהם לא ערסים או ילדים מתלהבים, שומרים לרוב את הנהיגה הספורטיבית לכבישים כאלו ומנסים לא לנהוג בהם על המגבלות, בדיוק כמו שנראה שאתה עושה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בכבישים הנכונים ובתנאים הנכונים אני נוהג כמו בסרטון של misterb, בכבישים הרגילים אני סתם מנסה לשמור על קווים נכונים ומשחק ב"כאילו".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אולי כדי שנבין יותר טוב על מה בדיוק מדובר, שכל אחד יגדיר את צורת הנהיגה שלי בסרטון הזה.

לטעמי צורת הנהיגה היא חצופה וברת-מזל. ברת-מזל כי תפסת בית-אורן ריק, וכל מי שהפריע הגיע גם הוא בקטע מותר לעקיפה. חצופה, כי אנחנו אוכלים את הלב :lol::twisted:

וברצינות - בדיוק על נהיגה מהסוג הזה דיברנו בשרשור כנהיגה ספורטיבית בכביש ציבורי - כביש הררי לא עמוס, בתוך הנתיב, בלי להפריע לאף אחד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש עוד אלמנט בנהיגה ספורטיבית (לא תמיד אבל לרוב), שזה חוסר אגו.

ראיתי נהגים "ספורטיביים" שנכנסים למין מצב של להראות את היכולות שלהם כשיש עוד אנשים.

לדעתי זה מוריד קצת מהספורטיביות.

בגלל זה כשאני עם מישהו באוטו הוא לא מרגיש אפילו את ההאצה ובלימה ואני נוהג מאוד חלק ולגמרי נטול פוזות, ואז כשאני לבד האוטו גם נוסע חלק אבל בכפול המהירות שלו :twisted:

פורסם

הכל תלוי בסיטואציה פרנקוס,

לרוב אני נוהג ספורטיבי לבד או בחברת אישתי שכבר מודעת לשריטה שלי ולא צריכה התרעה מוקדמת (היא מבינה לבד כשאני משחק עם בורר מצב המתלים\שילדה ובורר מצבי הגיר).

כשבכל זאת מזדמן אלי חבר שרוצה לחוות איך מרגיש רכב חזק בנהיגה ספורטיבית אני מראש מודיע לו שיתפוס את עצמו טוב טוב במושב, שידחוף את מדרסי הרגליים כדי להדבק למושב ושלא יבהל מרעשי צמיגים- זה רק אומר שהם עושים את העבודה שלהם.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא מדבר על כיף מדי פעם עם חברים, בצורה בטוחה.

גם אני עושה את זה.

אני מדבר יותר על התופעה של מפגשים עם כמה מכוניות שפתאום הופכים למלחמת טסטוסטרון שגובלת במסוכנת.

כשאנשים מרגישים שהם צריכים להוכיח שהם הכי מהירים או הכי... משהו.

אני בטוח שכשאתה מעלה מישהו לאוטו אתה לא מנסה להתחרות איתו "למי יש יותר גדול", אלא המטרה שלך היא פשוט ליהנות ולשעשע גם אותו.

פורסם
אולי כדי שנבין יותר טוב על מה בדיוק מדובר, שכל אחד יגדיר את צורת הנהיגה שלי בסרטון הזה. נראה אם יש קונצנזוס :

[/youtube.

נהיגה ספורטיבית על הצד המתון :wink:

עזוב שטויות, לינק למצלמה אפשר?

כל פעם שאני רואה סרטון כזה אני מתבאס על הגו פרו שלי שפשוט זוועתית בכל תנאי תאורה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

p80vySt3Ykc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יש ווליום לסרטון או שזאת רק בעיה אצלי?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

המצלמה, כמו שמצויין בסרטון זה מוביוס ב70 דולר :)

גם אני לא אוהב את הגופרו, אם אתה מחפש משהו לא רק לרכב תבדוק את הסקירה שלי על ה drift ghost, מעולה!

אמנון יש סאונד בסרט, או שאתה מתכוון שהווליום נמוך?

אצלי נשמע סביר..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

רק שאלה- רק אני חושב שהרבה יותר כיף לעשות את המסלול שבסרטון בכיוון העלייה עם גיר ידני (הרכב שבסרטון אוטומטי, לא?)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לא רק אתה :)

האמת שאני העדפתי את הכיוון של העליה במשך שנים, עד שעברתי לפוקוס, הגיר הרובוטי שלה פשוט הורס את כל הזרימה

של הנהיגה בעליה, לא נותן להוריד הילוכים בזמן, משתהה וכו'. אפילו בקורולה רובוטית נהניתי יותר..

הנה סרטון בעליה, בלילה.

psYPyFA1Tyw דרך יוטיוב

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

+1 לגבי עליה, מעדיף כך גם את בית אורן וגן את 7212. הסלספיד דווקא נחמד בכבישים האלה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נהיגה ספורטיבית על הצד המתון :wink:

+1 או - מנהלתית עם קצת סחוג.

אחד הדברים שמורידים מה"ספורטיביות" של נהיגה כזו הוא שברגע שמכבדים את הקו הלבן למעשה אין מקום כמעט לקוי פניה.

אני אישית מעדיף כמובן מישור ועליות :twisted:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בעקבות סרטון של misterb, ברור שנהיגה שלי לא ספורטיבית ולא הייתה כזאת אף פעם. אני מכיר את הכביש ולא הייתי מעיז לנהוג בו ככה: שדה ראיה מוגבל, נתיבים צרים וכד'. לפי הרעש של מנוע אני מניח שזה באיזור ה4500-6000סל"ד, אפילו עם רכב חברה אני משתדל לא לעבור 4000סל"ד (וגם לזה אני מגיע לעיתים רחוקות למרות המנוע הקטן) ועם שלי בכלל רק לעיתים אני מושך את ההילוכים מעבר ל2000סל"ד וגם זה לא רחוק, כדי להאיץ בעליה ואז הילוך שלישי עובר להבא על 70 במקום 50.

זהו! עכשיו אני יודע איך להגדיר את הנהיגה שלי: בטיחותית. ולשם אני כל הזמן שואף, תוך כדי שאני מנסה לבטל ולמזער את הסיכונים הפוטנציאליים, בוחר מסלולים אופטימליים ואפילו על בין עירוני פנוי משתדל לא לטוס (גם ככה ברמזור הבא אפגוש את כל הממהרים ובהתקרבות אעזוב את הגז, ואז בהתקרבות לרמזור הוא כבר יתחלף).

ראיתי נהגים "ספורטיביים" שנכנסים למין מצב של להראות את היכולות שלהם כשיש עוד אנשים.

נהגי שופוני יש בכל מקום, הם רוצים להראות שהם גיבורים ואמיצים ולפעמים הולכים על צעדים מסוכנים. זו בדיוק נהיגה פראית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...