Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד, אתה גר ביפן או שאתה סתם חושב שהשמש זורחת לך מהתחת?..

;)

אתה מצד אחד טוען שזה פורום ומקום להביע דעה ומצד שני אתה קוטל כל אחד שלא מתיישר עם דעתך.

רץ מהעץ חבר, זה שאתה יודע לנהוג על הצד לא הופך אותך לאיזו סמכות שמה שתאמר כולם צריכים להגיד אמן.

ומעבר לזה, למקרה שפספסת את הקריצה למשפט שחשבתי עליו באמת בכובד ראש- זה נכתב לחלוטין בהומור, מעניין לי את התחת מי לפני ומי מאחורי.

תשתחרר חבר, לא כל דבר צריך לקחת ברצינות תהומית (ולמקרה שלא הבנת גם המשפט לגבי השמש הוא בהומור).

אגב, השם שלי זה עידן, נעים מאוד ואני מקבל בראש מפאביות ספורט על ימין ועל שמאל.

נעים מאוד עידן,הכל באהבה חמוד :wink:

הסיבה היחידה שהגבתי זה בגלל שאני מסכים עם חלק מהדברים שBubens אמר ואתם קטלתם את זה במשך 2 עמודים עם לא מעט התנשאות ויהירות

(מצדך ועוד כמה אנשים נפלאים).

אתם החלטתם שאני מדבר שטויות ולא מתוך ניסיון או הוכחות. לא ביקשתי להגיד אמן על מה שאני אומר רק אמרתי את דעתי.

ואז אני המתנשא???? :cry: :cry: :roll:

אז בבקשה תרשה לי להזכיר לך ציטוט שלך מהודעה 197 לפני יומיים.

"בתקופתה אותה M3 היתה עם ביצועים מהשורה הראשונה, היום היא תקבל ממני רכבת ביישורת וגם בכביש המפותל.

לא נעים אבל היום גם גולף GTI תיקח אותה.

אבל היא לא צריכה להעלב כי המשאית שלי תיתן בראש גם ל-M3 E92."

ֿ

"אל תעלב אבל שאני מתנשא מעלייך, כן?

לפחות זה מנסיון."

ֿ

טיפסתי על העץ רק כדי להוריד אותך משם, נראה לי שזה עבד :wink: :wink: (בהומור)

שיהיה חג חנוכה שמח

(שוב הנושא גלש...)

• תגובות 243
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין שום בעיה אם נושא גולש, זה מה שעושה את כל השרשור למעניין.

אני אוהב את המותג הבווארי, אבל מהתקופה שבה מכוניות היו מכוניות.

כן הE30 M3 היא חלום אבל עידן צודק בזה שהיום היא מפגרת אחרי מכוניות פשוטות ממנה, אין בזה שום פסול זאת הדרך והM3 היא פשוט מכונית קלאסית מהעולם הישן.

אין פה שום דעות נחרצות, ותמיד אני אומר שכל רכב הוא פשרה, מאריאל אטום ועד ליונדאי גטס.

מורן, על מה אתה נוהג ביום יום ?

haters will hate

פורסם

מורן,

כבר הסברתי למה כתבתי את מה שכתבתי בהודעה שצטטת, אתה סתם טוחן מים שמופי.

לא אמרתי שאתה מתנשא, כן אמרתי שזה אירוני שאתה קוטל אחרים ובו זמנית אומר שיש מקום לדעות של כולם וזו מטרת הפורום.

כדי לסיים את הסאגה- מעולם לא עשיתי פתיחות, לא מעניין אותי לעשות פתיחות, יש רכבים חזקים בהרבה משלי שהיו יכולים לתת לי רכבות אם רק הייתי עושה פתיחות וגם אני לא נותן רכבת לאף אחד.

אותו משפט שכתבתי (שהייתי נותן רכבת לאותה M3 E30) היה רק להמחשה שזו מכונית שנחשבת לאגדה אבל הביצועים שלה לא עומדים במבחן הזמן, זה הכל.

לפעמים קל יותר לנסות להבין את הפואנטה של הכתוב מאשר סתם לקפוץ.

בסופו של יום רכב, כל רכב (מפיאט אונו ועד פגאני זונדה R) הוא פשרה ולכל אחד השיקולים שלו והדרישות שלו, לטעמי בכל אופן מיותר ה"ריגשי" הזה של להפגע מדברים שקשורים לרכב, כבר אמרתי- זו חתיכת פח עם גלגלים ומנוע, זה הכל, חזק יותר או פחות- הכל שטויות, אני לא בתחרות ואין לי על מה להתנשא, זה לא שיש לי רכב יקר במיוחד (לא שזה הצדקה לכך).

למה קטלו את דבריו של בובנס?

לא בגלל שלדעתו M3 E30 זה הכי הכי, פשוט בגלל שהוא התבטא עם המון זלזול ויהירות וביטל נסיון של אחרים כשברור שלו עצמו באמת אין כל נסיון (או לפחות כך משתמע מדבריו).

אני כן מסכים איתך שלרוב הנהגים אין נסיון עם נהיגה "על הקצה" בלי שמירת מרווחי בטיחות, ההגדרה של "על הקצה" היא אינדיבידואלית כי כל אחד קובע לעצמו כמה שולי ביטחון הוא רוצה להשאיר או כמה סיכון הוא מוכן לקחת, זה נכון לגבי כלל הנהגים חובבי נהיגה ספורטיבית כאשר יש את אותם יוצאים מן הכלל (כמוך למשל) שה*תנאים מאפשרים להם לנהוג על הקצה כמעט ללא מרווחי בטיחות.

*תנאים= מדינה שבה התעסקות בספורט מוטורי אינה עבירה על החוק, מדינה שבה יש מסלולים מסודרים וכו', בקיצור תנאים שמאפשרים להתעסק בזה בצורה רצינית ומסודרת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בנצי - זה מה שניסיתי להגיד מהתחלה, הרכב שלי הוא גם משאית לעמת קייטראם R500 :oops:

אני גר בלונדון וביום יום אני נוסע ברכבת תחתית...

בסופש אני נוהג על במוו E46 M3 משודרגת קצת וזה דיי סבל לנהוג בה בלונדון :rolleyes:

עידן- הכל בסדר, הבנתי אותך ואני מאמין שאתה מבין אותי

חג שמח לכולם

• תוכן חדש...